• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
Ay bende gardrop ve şifonyer aldım. 10 güne vercez dediler 1 ay oldu tam geliyorlar konum istediler attım yarım saat sonra dolabın alt parçası kırık dedi bende inanmadım yine de getirin dedim getirdiler odada duruyor gerçekten kırılmış 😂 şifonyer hiç yok ortada 😂 yalan olmazsa pazartesi getircez dediler ama inanmıyorum 😂
Ah senin durum daha kötüymüş canım. Allahtan erken erken sipariş verdik diyorum bende. Odanın dandini olması sinirimi bozuyor artık bi toparlanamadı gitti ya
Kızlar ıslak mendil ne önerirsiniz
Canım ben sleepy bio naturel ve pureseed aldım. Ama ilk aşamada ıslak pamuk kullanmayı düşünüyorum.

Biz geldik teyzelerimiz 💕
Oyyy maşallah kuzumm 🧿 Allah analı babalı buyutsun😍
Hiç bir bilgim yok kanka sirinm sirinm ne al dediyse aldım😂😂🤣 dalin dese onuda alırdım😂😂
Allah'ım yüzümü kara çıkartma 🤣
sirinm sirinm bacım bişey de yanlış mı yaptım?🤣
Kuzum oradakilerin içeriği nasıl bilmiyorum ama burada kokulu olanlar genelde parfümlü o yüzden yasak 🤣
Kızlar ıslak mendil ne önerirsiniz
Pureseed ve waterwipes 🤍

Kıslar ben bebek doğduktan sonra sürekli kucağımızda olacağı için doğal Deodranta geçmek istiyorum aranızda siveno incia tarzı kullanıp memnun kalanlar var mı hangisini alayım
Ben hamilelikte siveno aldım fena değil kuzum
Pamlok Pamlok yalnız bırakmadı seni, o çarşaf bile yıkamadı daha😂
Evet daha yıkama işlerine girişmedim 🤣
Hazırlıkta bir markayım gördüğünüz üzere 🤣
Oyyy maşallah kuzum çok sevindim sağlıklı büyüsün yavrun 😍 sende iyiymişsin harika haberler ❤️

Tek tek etiketleyemedim çok teşekkür ederim🌸🌸biz ikimiz de iyiyiz çok şükür. Korktuğum gibi olmadı şükürler olsun normal doğum yaptım yarım saatte oldu bitti darısı tüm bekleyenlerin başına 🥹🥹😘😘
Hoşgelmiş dünyaya Peri'miz. Bahtı güzel olsun sağlıkla büyüsün pamuk kız🙏 Doğumdan korkma demiştim sana yapabileceğini biliyordum kuzum çoook sevindim şükürler olsun 🥰❤️❤️

Back
X