- 23 Ekim 2024
- 7.296
- 12.827
- 168
- Konu Sahibi annabelica
- #51.641
İlk ay için waterwipes aldımKızlar ıslak mendil ne önerirsiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk ay için waterwipes aldımKızlar ıslak mendil ne önerirsiniz
Maşallah ikinizede pozitif doğum hikayeni bekliyoruzTek tek etiketleyemedim çok teşekkür ederimbiz ikimiz de iyiyiz çok şükür. Korktuğum gibi olmadı şükürler olsun normal doğum yaptım yarım saatte oldu bitti darısı tüm bekleyenlerin başına
![]()
ama keşke kokusunu yolllıyabilsem size aşık olurdunuzLenor ben biliyorum ama o zamanlar çocukum olmadığı için içerik incelemedim![]()
Ah senin durum daha kötüymüş canım. Allahtan erken erken sipariş verdik diyorum bende. Odanın dandini olması sinirimi bozuyor artık bi toparlanamadı gitti yaAy bende gardrop ve şifonyer aldım. 10 güne vercez dediler 1 ay oldu tam geliyorlar konum istediler attım yarım saat sonra dolabın alt parçası kırık dedi bende inanmadım yine de getirin dedim getirdiler odada duruyor gerçekten kırılmışşifonyer hiç yok ortada
yalan olmazsa pazartesi getircez dediler ama inanmıyorum
![]()
Canım ben sleepy bio naturel ve pureseed aldım. Ama ilk aşamada ıslak pamuk kullanmayı düşünüyorum.Kızlar ıslak mendil ne önerirsiniz
MaşaAllah, analı babalı büyüsünBiz geldik teyzelerimiz![]()
Oyyy maşallah kuzummBiz geldik teyzelerimiz![]()
Allah'ım yüzümü kara çıkartma
Kuzum oradakilerin içeriği nasıl bilmiyorum ama burada kokulu olanlar genelde parfümlü o yüzden yasak
Pureseed ve waterwipesKızlar ıslak mendil ne önerirsiniz
Allah analı babalı büyütsün inşallahBiz geldik teyzelerimiz![]()
Ben hamilelikte siveno aldım fena değil kuzumKıslar ben bebek doğduktan sonra sürekli kucağımızda olacağı için doğal Deodranta geçmek istiyorum aranızda siveno incia tarzı kullanıp memnun kalanlar var mı hangisini alayım
Evet daha yıkama işlerine girişmedim
Hazırlıkta bir markayım gördüğünüz üzere
Oyyy maşallah kuzum çok sevindim sağlıklı büyüsün yavrunBiz geldik teyzelerimiz![]()
maşallah sanaaaBiz geldik teyzelerimiz![]()
Canım ben sleepy aquacare aldım 99.9 su diyor diye umarım iyidirKızlar ıslak mendil ne önerirsiniz
Biz geldik teyzelerimiz![]()
Hoşgelmiş dünyaya Peri'miz. Bahtı güzel olsun sağlıkla büyüsün pamuk kızTek tek etiketleyemedim çok teşekkür ederimbiz ikimiz de iyiyiz çok şükür. Korktuğum gibi olmadı şükürler olsun normal doğum yaptım yarım saatte oldu bitti darısı tüm bekleyenlerin başına
![]()
maşallah rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin inş cnm gözünüz aydınBiz geldik teyzelerimiz![]()
Ne kadar cok canim meselaKızlar sizde de çok kasılmalar oluyor mu
Ben bu kasılma olayını hala anlayamadım olsada belki anlamıyorumdurKızlar sizde de çok kasılmalar oluyor mu
Bugün çok fazla kasılmam var anlamadım bende cnmNe kadar cok canim mesela
Evet ya tam olarak kasılma nasıl canımBugün çok fazla kasılmam var anlamadım bende cnm
Karın baya sert oluyor ve bebek yer degiştiri gibi ani hareketler oluyor ama bebek hareketleri değil kasılmalarmış doktorum söylemiştiBen bu kasılma olayını hala anlayamadım olsada belki anlamıyorumdur![]()