• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
Kızlar daha yeni bakabiliyorum buraya. Her şey yolunda çok şükür. Oğlum 2410gr, kızım 2200gr doğdu. Kızım başta biraz oksijen aldı o kadar. Doğum esnasında biraz ağrım oldu ama şimdi ben de iyiyim. Çok güzeller 🐣
Rabbim hepinize sağ salim kavuşmayı nasip etsin 🌸
Canımmm maşallah sana da bebeklerine de 😍😍

Kızlar daha yeni bakabiliyorum buraya. Her şey yolunda çok şükür. Oğlum 2410gr, kızım 2200gr doğdu. Kızım başta biraz oksijen aldı o kadar. Doğum esnasında biraz ağrım oldu ama şimdi ben de iyiyim. Çok güzeller 🐣
Canımm gözünüz aydın sağlıkla kavustun yavrularına şükür ki😍🙏
Allah analı babalı büyütsün inşallah 😍
Amin canim bizler de sağlıkla alalım kucağımıza 🙏😍
Sende daha iyi olacaksin bize de haber ver gelismeleri 😍

Kızlar haftada 2 olan kontrolümüzün bugun ikincisine gittik, nst ye girdim. Tansiyon basta az yüksek çıktı sonra 13-9 ile artik tamam dediler.
Genel olarak muayenemiz iyi geçti şükür. Sadece bebisim biraz zayıf.. doktorum kilo olarak zayif olduğunu söylüyor. Ama bilenler var diyet insülin Tansiyon ilaci vs derken biraz haliyle bu durum olabiliyormus.
Sağlıklı olsun da dogduktan sonrasina elimizden geleni yapacağız 🙏😍 bol bol besleyecegim oglumu emzircem bol sütlerimle😍🙏
Bizden haberler böyle 🌸💗

Kızlar haftada 2 olan kontrolümüzün bugun ikincisine gittik, nst ye girdim. Tansiyon basta az yüksek çıktı sonra 13-9 ile artik tamam dediler.
Genel olarak muayenemiz iyi geçti şükür. Sadece bebisim biraz zayıf.. doktorum kilo olarak zayif olduğunu söylüyor. Ama bilenler var diyet insülin Tansiyon ilaci vs derken biraz haliyle bu durum olabiliyormus.
Sağlıklı olsun da dogduktan sonrasina elimizden geleni yapacağız 🙏😍 bol bol besleyecegim oglumu emzircem bol sütlerimle😍🙏
Bizden haberler böyle 🌸💗
Aynen öyle annesi doğduktan sonra bak nasıl tontiş olacak 🐣🥰 bol sütün olsun inşallah 🙏🏻

Kızlarrr javairia javairia Beyazyasemin Beyazyasemin gözünüz aydınnn sağlıkla büyütün bebişlerinizii 💕

Benim de bugün kontrol vardı kaçınılmaz son demir takviyesi aldım damardan. Bununla toparlamayı umuyorum 🥲 bebiş 2450 43 cm olmuş nstde normal derecede sancı göründü doğuma dair bi düzen yok. Baş basısını iyi gördü erken doğuma dair bi öngörüsü olmadı serviks uzunluğu ve mukus tıkacı iyi dedi. 38+ doğurursun yürüyüş merdiven pilates topu bunlara öncelik ver dedi. Çok şükür her şey yolunda 🥹

Oyy maşallah miniklere ya gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün🥰🙏🏻

Canlar ben de Peri kızım da çok iyiyiz 🙏 çook tesekkur ederiz💕💕 2180 kg 44 cm doğduk sağlık sorunumuz şu an yok şükür🙏🏻
Oy canım şükürler olsun. Hep dualarimizdaydin. Bizlerde saglikla kolaylikla dogumlarimizi yapalim bizde saglikla kucagimiza alalim bebişlerimizi vakti gelince.
Cok sevindim senin adına yaa😍🥰

Gözün aydın canımmm 😍 maşallah miniklere 🧿 sen nasılsın ağrın sızın var mı gerçi bebişleri görüp unutmuşsundur 😍😍

Etiket ve alıntılama yapamadım biraz beslenme biraz dinlence geçiyor günümüz.
Biz 35 haftalık erken doğduk sizin bebişleriniz tam zamanında bir avazda kolaylıkla gelsin🙏🏻🙏🏻🌸
Dua ediyor olacağım 🙏🏻🙏🏻 iyi ki varsınız güç verdiniz bana🙏🏻🙏🏻
Arada yaz bize canım her şeyin yolunda olmasına çok sevindim🥰

Bizden haberler böyle 🌸💗
sana verilen tarihte gelecek insallah bak ne guzel sabrediyor bebisin bu gunlere kadar geldin sukur
buarada cok mu zayif? dedigin gibi dikkatli besleniyorsun, gayet normal.. doguma kadar alir kilo, dogduktan sonra kilo aldirirsin. saglikla gelsinler de

Back
X