- Konu Sahibi annabelica
- #51.701
şuan dinleniyorum canım magnezyumu ikiye çıkarmamı istedi doktorum saat başı oluyor kasılma eğer sıklaşırsa hastaneye gideceğimSen nasıl oldun canım sancın yok dimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şuan dinleniyorum canım magnezyumu ikiye çıkarmamı istedi doktorum saat başı oluyor kasılma eğer sıklaşırsa hastaneye gideceğimSen nasıl oldun canım sancın yok dimi
Canımmm maşallah sana da bebeklerine deKızlar daha yeni bakabiliyorum buraya. Her şey yolunda çok şükür. Oğlum 2410gr, kızım 2200gr doğdu. Kızım başta biraz oksijen aldı o kadar. Doğum esnasında biraz ağrım oldu ama şimdi ben de iyiyim. Çok güzeller
Rabbim hepinize sağ salim kavuşmayı nasip etsin![]()
Canımm gözünüz aydın sağlıkla kavustun yavrularına şükür kiKızlar daha yeni bakabiliyorum buraya. Her şey yolunda çok şükür. Oğlum 2410gr, kızım 2200gr doğdu. Kızım başta biraz oksijen aldı o kadar. Doğum esnasında biraz ağrım oldu ama şimdi ben de iyiyim. Çok güzeller
O zaman hiç böyle bir şey olmuyodu, zaten bende neden sancı çıktı hiç anlamadım. Kimse de erkenden sancı vs yaşamaz inşallahSenin sanki nstde de çıkmıştı dimi o zaman da böyle mi oluyordu bebek ayağa kalkmış gibi![]()
Aynen öyle annesi doğduktan sonra bak nasıl tontiş olacakKızlar haftada 2 olan kontrolümüzün bugun ikincisine gittik, nst ye girdim. Tansiyon basta az yüksek çıktı sonra 13-9 ile artik tamam dediler.
Genel olarak muayenemiz iyi geçti şükür. Sadece bebisim biraz zayıf.. doktorum kilo olarak zayif olduğunu söylüyor. Ama bilenler var diyet insülin Tansiyon ilaci vs derken biraz haliyle bu durum olabiliyormus.
Sağlıklı olsun da dogduktan sonrasina elimizden geleni yapacağızbol bol besleyecegim oglumu emzircem bol sütlerimle
Bizden haberler böyle![]()
Oyy maşallah miniklere ya gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsünKızlar daha yeni bakabiliyorum buraya. Her şey yolunda çok şükür. Oğlum 2410gr, kızım 2200gr doğdu. Kızım başta biraz oksijen aldı o kadar. Doğum esnasında biraz ağrım oldu ama şimdi ben de iyiyim. Çok güzeller
Maşallah canım çok sevindim darısı bizlere inşallahCanlar ben de Peri kızım da çok iyiyizçook tesekkur ederiz
2180 kg 44 cm doğduk sağlık sorunumuz şu an yok şükür
![]()
Amiiin canım benim aminnn bol bol sütlerimiz olsun hepimizinAynen öyle annesi doğduktan sonra bak nasıl tontiş olacakbol sütün olsun inşallah
![]()
Oy canım şükürler olsun. Hep dualarimizdaydin. Bizlerde saglikla kolaylikla dogumlarimizi yapalim bizde saglikla kucagimiza alalim bebişlerimizi vakti gelince.Canlar ben de Peri kızım da çok iyiyizçook tesekkur ederiz
![]()
Gözün aydın canımmmKızlar daha yeni bakabiliyorum buraya. Her şey yolunda çok şükür. Oğlum 2410gr, kızım 2200gr doğdu. Kızım başta biraz oksijen aldı o kadar. Doğum esnasında biraz ağrım oldu ama şimdi ben de iyiyim. Çok güzeller
Arada yaz bize canım her şeyin yolunda olmasına çok sevindimEtiket ve alıntılama yapamadım biraz beslenme biraz dinlence geçiyor günümüz.
Biz 35 haftalık erken doğduk sizin bebişleriniz tam zamanında bir avazda kolaylıkla gelsin
Dua ediyor olacağımiyi ki varsınız güç verdiniz bana
![]()
sana verilen tarihte gelecek insallah bak ne guzel sabrediyor bebisin bu gunlere kadar geldin sukurKızlar haftada 2 olan kontrolümüzün bugun ikincisine gittik, nst ye girdim. Tansiyon basta az yüksek çıktı sonra 13-9 ile artik tamam dediler.
Genel olarak muayenemiz iyi geçti şükür. Sadece bebisim biraz zayıf.. doktorum kilo olarak zayif olduğunu söylüyor. Ama bilenler var diyet insülin Tansiyon ilaci vs derken biraz haliyle bu durum olabiliyormus.
Sağlıklı olsun da dogduktan sonrasina elimizden geleni yapacağızbol bol besleyecegim oglumu emzircem bol sütlerimle
Bizden haberler böyle![]()
Canım benimm maşallah sizee şimdi annesinin yanında ya hemen büyür mis kokulu peri kızıCanlar ben de Peri kızım da çok iyiyizçook tesekkur ederiz
![]()