• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
Benim de pazartesi kontrolüm var ilk defa nst gircem ve kasık ağrılarım arttı gece uykularım sadece yarım saat ile kısıtlandı şimdiden. Ama bu batma kasılma olayı inşallah erken doğum yapmaz
İyi gecer inşallah korktuğun gibi fazla sancıda çıkmaz umarım,belki yalancı kasılma falandır o da nst de çok net anlaşılıyor.şuan tam olarak kaçıncı haftadasın?

Kızlar daha yeni bakabiliyorum buraya. Her şey yolunda çok şükür. Oğlum 2410gr, kızım 2200gr doğdu. Kızım başta biraz oksijen aldı o kadar. Doğum esnasında biraz ağrım oldu ama şimdi ben de iyiyim. Çok güzeller 🐣
Rabbim hepinize sağ salim kavuşmayı nasip etsin 🌸
gozun aydin canim rabbim analı babalı buyutsun insallah kokla bizim yerimize de😍

Kızlar haftada 2 olan kontrolümüzün bugun ikincisine gittik, nst ye girdim. Tansiyon basta az yüksek çıktı sonra 13-9 ile artik tamam dediler.
Genel olarak muayenemiz iyi geçti şükür. Sadece bebisim biraz zayıf.. doktorum kilo olarak zayif olduğunu söylüyor. Ama bilenler var diyet insülin Tansiyon ilaci vs derken biraz haliyle bu durum olabiliyormus.
Sağlıklı olsun da dogduktan sonrasina elimizden geleni yapacağız 🙏😍 bol bol besleyecegim oglumu emzircem bol sütlerimle😍🙏
Bizden haberler böyle 🌸💗
canım saglıklı olsun herturlu kilo alırlar Allahın izniyle
zamanın da dogsun paşa bak nasılda annesinin sütüyle bol bol kilo alıcak
şuan ciger gelisimi önemli zamaninı beklesin de tek dilegimz o olsun
baksana hep 2 küsür kiloda dogdu grubumuzn bebekleri maşallah hepsi de gayet iyi

Doğunca cup cup emer hemencecik tombiş yaparsın annesi sen onu 💕 bu haftalara gelir miyim diye endişe ediyordun çok şükür çok az kaldı
Öyle canım Öyle gercekten bin şükür hep diyorum ya Allahıma şükürler olsun 🙏
Sağlıkla Kucagimiza alalim birde evimize getirelim saglikla büyütelim 🙏
Dogdugunda bol bol emzirme mesaisi yapcaz artik oglumla birlikte😍

canım saglıklı olsun herturlu kilo alırlar Allahın izniyle
zamanın da dogsun paşa bak nasılda annesinin sütüyle bol bol kilo alıcak
şuan ciger gelisimi önemli zamaninı beklesin de tek dilegimz o olsun
baksana hep 2 küsür kiloda dogdu grubumuzn bebekleri maşallah hepsi de gayet iyi
Enn büyük duam o yönde sağlıklı olsun sağlıkla dogsun da annesinin kuzusu🥲🙏 dogduktan sonra sürekli kucakta meme saati yapcaz napalim paşamla😍
Evet canım cok haklısın cigerleri gelişsin sağlıklı olsun bol bol emmek istesin gerisini hallederiz Allahın izniyle 🙏😍
Evet ya maşallah tüm bebisler 2kilolarda dogdu hepsi de cok iyi.

Sen nasılsın canım nasil geciyor

Kızlar mesajları tek tek okuyamadım dua eden herkesten Allah razı olsun🙏🏻🌸 saat 22:30 da doğum yaptım çok zor iki gün geçirdim kolay bi doğum olmadı çok şükürki bebeğim sağ salim doğdu Kordon iki kez vücuduna dolanmış şekilde doğdu maalesef solunum sıkıntısı var ilk doğduğunda biraz ağladı ondan sonra sesi çıkmadı bana göstermeden Yenidoğan yoğun bakımına götürdüler bulunduğum araştırma hastanesinde yer yokmuş başka bir hastaneye sevk ettiler 1 hafta küvezde kalacakmış insalllah kuzum iyi olucak dualarınızda bizide unutmayın 🙏🏻🥺

Kızlar mesajları tek tek okuyamadım dua eden herkesten Allah razı olsun🙏🏻🌸 saat 22:30 da doğum yaptım çok zor iki gün geçirdim kolay bi doğum olmadı çok şükürki bebeğim sağ salim doğdu Kordon iki kez vücuduna dolanmış şekilde doğdu maalesef solunum sıkıntısı var ilk doğduğunda biraz ağladı ondan sonra sesi çıkmadı bana göstermeden Yenidoğan yoğun bakımına götürdüler bulunduğum araştırma hastanesinde yer yokmuş başka bir hastaneye sevk ettiler 1 hafta küvezde kalacakmış insalllah kuzum iyi olucak dualarınızda bizide unutmayın 🙏🏻🥺
sagsalim dogmus canim cok sükür. gözün aydin.hemen toparlanir da guzelce eve gidersiniz insallah en kisa zamanda. orda da emin ellerde merak etme. sen gorebilecek misin yarin

Canım benim herşey güzel olucak inşallah hep iyi düşün bizim dualarımız seninle bebeğinle merak etme🌸🩷

sagsalim dogmus canim cok sükür. gözün aydin.hemen toparlanir da guzelce eve gidersiniz insallah en kisa zamanda. orda da emin ellerde merak etme. sen gorebilecek misin yarin
Sağol canım bilmiyorum eşim hala orda kayıt işlemlerini yapıyorlar gösterirler bence

Enn büyük duam o yönde sağlıklı olsun sağlıkla dogsun da annesinin kuzusu🥲🙏 dogduktan sonra sürekli kucakta meme saati yapcaz napalim paşamla😍
Evet canım cok haklısın cigerleri gelişsin sağlıklı olsun bol bol emmek istesin gerisini hallederiz Allahın izniyle 🙏😍
Evet ya maşallah tüm bebisler 2kilolarda dogdu hepsi de cok iyi.

Sen nasılsın canım nasil geciyor
kaşıntılarım devam ediyor kıl kökü iltihabı dedi cildiye doktoru antibiyotik krem yazdı onu kullanıyorum canım
kızım iyi cok sükür
hazırlıklarda tamam zamanını bekliyoruz artık🥰

Gözünüz aydın canım eminim bebeğin hızlıca toparlayacak dualarımız sizinle 🤎

Canım benim öncelikle gözünüz aydin sag salim kucağınıza almışsınız burdan sonrasi minik savaşçı güzel yavrunda sen merak etme. Hersey yolunda ilerler saglikla 1 haftayi küvözde gecirip annesinin kucagina gelir o. Dualarımız seninle ve bebeginle🙏
Sen nasılsın?

kaşıntılarım devam ediyor kıl kökü iltihabı dedi cildiye doktoru antibiyotik krem yazdı onu kullanıyorum canım
kızım iyi cok sükür
hazırlıklarda tamam zamanını bekliyoruz artık🥰
Krem ne zaman etki edecekmis canim peki doktor birsey dedi mi onunla alakali olarak ?
Oh hazırlıklar da tamamsa gerisi kolay 😍 aramizda kac gün vardı seninle kaçında dogum unuttum

Back
X