• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    208
Canımı sıkan bir olayı yazdım insanlar çok farklı yerlere çekti gerçekten çok canım sıkıldı bu duruma
Ay sen niye ciddiye alıyorsun aşkım burdakileri, onlar senin neyinde gece gece moralini bozuyorsun. Hiç takılma geç dalganı onları sinir et, aşk olsun. Yanında otursa bile tanımayacağın insanlar

üzme sakın kendini bu denli insanlar yüzünden bende yazdım şimdi onlara gördüm actığın konuyu gayet normal bişey yazmıssın
Ay sen niye ciddiye alıyorsun aşkım burdakileri, onlar senin neyinde gece gece moralini bozuyorsun. Hiç takılma geç dalganı onları sinir et, aşk olsun. Yanında otursa bile tanımayacağın insanlar
Hem konuda hem özelden üzerime gelmeye devam ediyorlar öylesine içimi dökmek istedim konu nerelere geldi

mevsimbahar18 mevsimbahar18 canım bu sitede çok çatlak insan da var. Takmamaya çalış
Genç ve tatlı bi anne olmuşsun işte daha ne❣️
Yaşlı teyze, amcalar mutsuz olabiliyorlar, huzursuz olabiliyorlar. Kafaya bir şeyi takabiliyorlar çok acayipler

mevsimbahar18 mevsimbahar18 canım bu sitede çok çatlak insan da var. Takmamaya çalış
Genç ve tatlı bi anne olmuşsun işte daha ne❣️
Yaşlı teyze, amcalar mutsuz olabiliyorlar, huzursuz olabiliyorlar. Kafaya bir şeyi takabiliyorlar çok acayipler
Teşekkür ederim 😍Valla başıma gelen olayı yazdım konuyu nerelere çektiler meğer herkes ne kadarda birbirine karşı doluymuş kadının en büyük düşmanı kadındır bu olayda tekrar öğrendim bunu

helal ona moderatör bacım yetişti😍 sende aramızdan ayrılma bizimle kal böyle insanları kafana takma❤️
Teşekkür ederim canım valla sende cevap yazmışsın ama hiç anlamıyorlar konu kapanmasa saldırmaya devam edeceklerdi kadın gelmiş bana özelden üniversite okumamış cahil diye mesaj atmış kendisine hemen diplomamı ilettim 😄

Teşekkür ederim canım valla sende cevap yazmışsın ama hiç anlamıyorlar konu kapanmasa saldırmaya devam edeceklerdi kadın gelmiş bana özelden üniversite okumamış cahil diye mesaj atmış kendisine hemen diplomamı ilettim 😄
harbiden kadın kadının düşmanı bu ne cekememezlik ne sinir öfke😡 birde lohusa yeni bebeği doğmuş bir kadına ? salla böyle insanları bizimle paylaş içini dökmek istiyorsan

yazarım tabi bacımıza yürüyorlar🤣

U ugurluceyli Azraemre Azraemre kızlar nasılsınız, toparlayabildiniz mi, bebelerinizi görebildinizmi doktor ne diyor iyisinizdir umarım
Valla canım ben kendimi unuttum benim hiç bişeyim yok😭 bebeği hergün 1 kez görüyoruz. Oksijeni azaltmışlar ama enfeksiyonu yüksek çıkmış bu seferde ☹️ antibiyotiğe başlamışlar, oda en az 5 gün dediler bugün. İnşallah Cuma günü kavuşup kucağıma alacağım kokusunu içime çekeceğim. Dün nolur nolmaz diye kucağıma vermediler. Bugünde enfeksiyon yüzünden o yuvarlak camı bile açmadılar. Ağzında hortum vardı sürekli eline takıp çıkartmaya çalışıyor diye sadece kollarını alttan kundak yapmışlar gövdesi açıktı. Kahroldum ağlama krizine girdim bende onu öyle görünce 😭 Elimde şırınga 2 cc sütüm gelsin diye Allah’a yalvarıyorum 😭 allahım kimseye böyle bi çaresizlik vermesin 😭 Allah herkezin yardımcısı olsun 🤲

Valla canım ben kendimi unuttum benim hiç bişeyim yok😭 bebeği hergün 1 kez görüyoruz. Oksijeni azaltmışlar ama enfeksiyonu yüksek çıkmış bu seferde ☹️ antibiyotiğe başlamışlar, oda en az 5 gün dediler bugün. İnşallah Cuma günü kavuşup kucağıma alacağım kokusunu içime çekeceğim. Dün nolur nolmaz diye kucağıma vermediler. Bugünde enfeksiyon yüzünden o yuvarlak camı bile açmadılar. Ağzında hortum vardı sürekli eline takıp çıkartmaya çalışıyor diye sadece kollarını alttan kundak yapmışlar gövdesi açıktı. Kahroldum ağlama krizine girdim bende onu öyle görünce 😭 Elimde şırınga 2 cc sütüm gelsin diye Allah’a yalvarıyorum 😭 allahım kimseye böyle bi çaresizlik vermesin 😭 Allah herkezin yardımcısı olsun 🤲
Canım benim hepsi geçecek sen dinlenince sütünde rahat gelecek lütfen bunun bir süreç olduğunu bu günleri atlatmanız gerektiğini kabul et rahatlamaya çalış dua edeceğim sana şimdi her şey senin ve onun sağlıklı olması için yapılıyor şu anda Rabbim şifa versin sana da sabır versin üzüldükçe hormonların süt gelmesine izin vermez vücudunu dinlendirmek zorundasın kendin ve miniğin için dikkat et lütfen 🙏

Kuzum arkadaşımın bebeği de böyle 1 hafta enfeksiyondan dolayı kuvözde kalmıştı. Hastanede olduğu günler çok kötüydü tabi ama şimdi aklına bile gelmiyor. Oğlu 2,5 yaşında şu an çok sağlıklı bir bebeklik geçirdi. Bebeğini kucağına alacaksın sonuçta sadece biraz ertelenmiş oldu. Biliyorum zor ama geçecek. Allah çaresiz dert vermesin enfeksiyon çok yaygın ve çözümü olan bir problem. Kendini yıpratma nolur. Unutup gideceksin bu günleri ❤️❤️

Canım benim kendini bu kadar fazla üzmen sütünü de etkiliyor olabilir mi 😐 benim arkadaşımın da böyle birsey gelmisti başına ama enfeksiyon tedavisi bitince kucagina alıp evine geldi simdi bebisi kocaman yurumeye bile başladı. Su an cok zor geliyordur eminim ki sana ama bu yaşadıklarınız gececek güzel kızını kucağınıza alıp çıkacağınız günün cok yakın bunu hep kendine tekrar et. Lutfen kendine de güzel bak. Bol su icmeyi ihmal etme süt icinde güzel beslen olur mu🙏 Allahım yavrucuguna saglik sizinde kalbinize ferahlık versin🙏

Back
X