- 3 Kasım 2023
- 411
- 772
- 33
- Konu Sahibi annabelica
- #53.941
Hanımlar BEN DOĞURUYORMUŞUMMM 5 cm açıklığım varmış yatışım yapılıyor dualarınızı bekliyorum 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gece ben eşime bırakamam sanırım ya. Beni arar illaki. 22 aylık daha. Seninki daha büyük en kötü babasıyla durur artık öyle yaparsınız. Eşin altını falan alıyorsa süper zaten. Kaka görünce eli ayağına dolaşıyor benimkinin hala![]()
O zamana kadar sancın da gelir belkiAşko Çarşamba bı terslik olmazsa kavusucaz bebişimle darısı sana ama suni sancı korkusu sardı insan başına gelmeden korkmuyormus.amann diyordum ha o.samci.ha diğeri de işte şimdi korku sardı beni açılma olmazsa diye korkuyorum bide![]()
Ay ben de çok heyecanlıyım3200 çok iyi zaten maşallah,fazla olursa da doğurması zor olurHaftası da çok iyi Çarşamba tam zamanı.ben de salı cars dogursam
Benim de 1cm civarı acilmam varmış.ben egzersiz yapmıyordum korkumdan ben de yapayım biraz.ay çok heyecanlı.acilmamiz ve sancimiz ne zaman olacak acaba
Ay hadiii güzel haberlerle gel canımHanımlar BEN DOĞURUYORMUŞUMMM 5 cm açıklığım varmış yatışım yapılıyor dualarınızı bekliyorum![]()
Aa kolaylıkla sağlıkla olsun bitsin inşallahHanımlar BEN DOĞURUYORMUŞUMMM 5 cm açıklığım varmış yatışım yapılıyor dualarınızı bekliyorum![]()
Oyyyy kolaylıkla doğur inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruzHanımlar BEN DOĞURUYORMUŞUMMM 5 cm açıklığım varmış yatışım yapılıyor dualarınızı bekliyorum![]()
Nişanım geldi dediğinde anlamıştık zaten canımHanımlar BEN DOĞURUYORMUŞUMMM 5 cm açıklığım varmış yatışım yapılıyor dualarınızı bekliyorum![]()
Yaaa, çok heyecanlı, kolaylıkla sağlıkla olsun bitsin inşallahHanımlar BEN DOĞURUYORMUŞUMMM 5 cm açıklığım varmış yatışım yapılıyor dualarınızı bekliyorum![]()
Ay saglikla gelsinHanımlar BEN DOĞURUYORMUŞUMMM 5 cm açıklığım varmış yatışım yapılıyor dualarınızı bekliyorum![]()
Evet kolay olacak diye düşünüyorum bende ne güzelAy saglikla gelsinama boyle agrisiz sizisiz 5 cm acikliga da can kurban
![]()
Daha söylemedim canım salı gel son kontrol Çarşamba dedi salı soylicem beni boş ver sen doguruyormussun ay acilman bayağı olmuş canım maşallah sana iyi haberlerinizi bekliyoruzNe yaptınız ne dedi doktorunuz bekleme kararınıza
Valla öyle kim istemezkiAy saglikla gelsinama boyle agrisiz sizisiz 5 cm acikliga da can kurban
![]()
İnşallah canımO zamana kadar sancın da gelir belki
Doğru diyosun aslında3200 çok iyi zaten maşallah,fazla olursa da doğurması zor olurHaftası da çok iyi Çarşamba tam zamanı.ben de salı cars dogursam
Benim de 1cm civarı acilmam varmış.ben egzersiz yapmıyordum korkumdan ben de yapayım biraz.ay çok heyecanlı.acilmamiz ve sancimiz ne zaman olacak acaba
Ama suyun azsa da bekleme. Suni sancı istemiyorsan da acaba sen de hafif egzersizlere mi baslasanDoğru diyosun aslında
sordugun icin sagol canimEzmu0810 sen ne yaptın canım iyi misin
Canım sana zor geliyordur belki ama güzel idare ettiniz bence , bu saatten sonra korkma Allahın izniylesordugun icin sagol canim
nabız yuksek tanisyon bir yuksek bir dusuk
tansiyon ilaci ve kan sulandiriciya basladik bugun
8 aralik nasipse dogum olucak
eger o gune kadar durmazsa diye de anesteziyle de gorustuk dogum dosyam hazir bekliyoruz simdilik
sen nasilsin varmi sanci falan
yaaaaCanım sana zor geliyordur belki ama güzel idare ettiniz bence , bu saatten sonra korkma Allahın izniyle
8 aralıkbenimde doğum tarihim aynı günde kavuşcaz belki kızlarımıza
pamuk var birde o gün bilinen 3 doğum hadi hayırlısı
Ben bugün son muayenemi oldum nst sancı 2kendi alanımda şov yaptım yine :)