• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    217
Gece ben eşime bırakamam sanırım ya. Beni arar illaki. 22 aylık daha. Seninki daha büyük en kötü babasıyla durur artık öyle yaparsınız. Eşin altını falan alıyorsa süper zaten. Kaka görünce eli ayağına dolaşıyor benimkinin hala 🤣🤣
🙈 Ah bu babalar 😊 yaa minikmiş seninki daha 🥰 benimki normalde annemle durmaya alışık, ben işteyken onlarda kalıyor, ama annemler tatildeyken eşim izin aldı 1 hafta ikisi durdu, güzel gezdiler yediler vb ama eşime demişki, annem kardeşimle işe gidiyor ben anneannemle ya da seninle kalıyorum, çok üzülmüştüm, şimdi muhtemelen yine öyle düşünecek, annem kardeşimin yanında , inşallah bir gece ama insan çok düşünüyor yine

Aşko Çarşamba bı terslik olmazsa kavusucaz bebişimle darısı sana ama suni sancı korkusu sardı insan başına gelmeden korkmuyormus.amann diyordum ha o.samci.ha diğeri de işte şimdi korku sardı beni açılma olmazsa diye korkuyorum bide 😐
O zamana kadar sancın da gelir belki

3200 çok iyi zaten maşallah,fazla olursa da doğurması zor olur😉😀Haftası da çok iyi Çarşamba tam zamanı.ben de salı cars dogursam

Benim de 1cm civarı acilmam varmış.ben egzersiz yapmıyordum korkumdan ben de yapayım biraz.ay çok heyecanlı.acilmamiz ve sancimiz ne zaman olacak acaba
Ay ben de çok heyecanlıyım 🌸 geldiğimden beri 10 katı ikişer ikişer yan yan çıktım, sürekli pilates topu üstündeyim, squat yapıyorum. Akşam üstü de yürüyüş

3200 çok iyi zaten maşallah,fazla olursa da doğurması zor olur😉😀Haftası da çok iyi Çarşamba tam zamanı.ben de salı cars dogursam

Benim de 1cm civarı acilmam varmış.ben egzersiz yapmıyordum korkumdan ben de yapayım biraz.ay çok heyecanlı.acilmamiz ve sancimiz ne zaman olacak acaba
Doğru diyosun aslında

Ezmu0810 Ezmu0810 sen ne yaptın canım iyi misin
sordugun icin sagol canim😍
nabız yuksek tanisyon bir yuksek bir dusuk
tansiyon ilaci ve kan sulandiriciya basladik bugun
8 aralik nasipse dogum olucak
eger o gune kadar durmazsa diye de anesteziyle de gorustuk dogum dosyam hazir bekliyoruz simdilik
sen nasilsin varmi sanci falan

sordugun icin sagol canim😍
nabız yuksek tanisyon bir yuksek bir dusuk
tansiyon ilaci ve kan sulandiriciya basladik bugun
8 aralik nasipse dogum olucak
eger o gune kadar durmazsa diye de anesteziyle de gorustuk dogum dosyam hazir bekliyoruz simdilik
sen nasilsin varmi sanci falan
Canım sana zor geliyordur belki ama güzel idare ettiniz bence , bu saatten sonra korkma Allahın izniyle 🥰
8 aralık 😍😍 benimde doğum tarihim aynı günde kavuşcaz belki kızlarımıza 🥰 pamuk var birde o gün bilinen 3 doğum hadi hayırlısı :KK68:
Ben bugün son muayenemi oldum nst sancı 2:KK53: kendi alanımda şov yaptım yine :)

Canım sana zor geliyordur belki ama güzel idare ettiniz bence , bu saatten sonra korkma Allahın izniyle 🥰
8 aralık 😍😍 benimde doğum tarihim aynı günde kavuşcaz belki kızlarımıza 🥰 pamuk var birde o gün bilinen 3 doğum hadi hayırlısı :KK68:
Ben bugün son muayenemi oldum nst sancı 2:KK53: kendi alanımda şov yaptım yine :)
yaaaa🥰🥰 ayni gun fotograf atariz buraya insallahh pamuk kızları
nst cok iyimis 90 gordum bugun ben😅

Back
X