Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    217
Sağlıcakla büyüt yavrunu canım evde sancılarını çekip gitmen bir dezavantaj sanki çünkü orda daha yorucu ve yıpratıcı oluyor bende aynı şeyi yapmak istiyorum bakalım İnşanlah

38. Haftada doğurdum, valla açılma için ne desem yalan olur özel hiçbir şey yapmadım sadece hamile olduğumu öğrendiğim günden beri yürüyüş yapıyorum etkisi olmuş mudur bilmiyorum
Gözün aydın canımm hoşgeldi minnoşş en son hangi hastane ve doktora karar vermiştin mega da mı oldu

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah

Gözünaydın canımm Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah cnm gözünüz aydın

Allah size bağışlasın inşallah analı babalı güzel güzel büyütmeyi nasip eylesin
ay ne kadar güzel anlatmışsın inşallah hepimizin böyle su gibi geçsin
oyyiii maşallah ona kurban olurum , sadece tedbir amaçlı o zaman kalacak , az kaldı aşkım inşallah kısa zaman kucağınızda olacak

Gözünüz aydın canım Allah analı babalı sağlıkla büyütsün atlas kuşu maşallah size

canım ya okadar güzel gecmiş ki sürecin çok sabırlı bir şekilde evinde gecirmen sancılarını maşallah sana Atlas balımada maşallah kilosu boyu güzel Ömrüde güzel olsun balımın

Oyy maşallah size İdil kuşumda gelmiş ya

senin doğum hikayende çok güzel gecmiş maşallah canım ya size Rabbim sizi korusun Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Mesajınız için çok teşekkür ederim o kadar güzel geldi ki bu mesaj bana. Sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Rabbim

Bence damarlardaki akım yeterli ise suyunda uygun ise beklemeyi teklif et canım sezeryan olman için başka bir sebebi yok anladığım kadarıyla demi
Canım suyum yeterli hatta fazla o yüzden tehlikeye atmayalım su fazlaligin var senin dedi sezeryan olmam için tek sebep yok diyelimki suni sancı da ı açılma olmadı sezeryan yapıyorlar sanırım yok yere korkuyorum o yüzden zorla alacak halı yok beklicem 41 e bekleten bile var 39 daha bugün olucam

Son düzenleme:
aylemakk cano çok sevindim doğum hikayen sanırım beni en umutlandıran doğumlardan biri oldu inşallah kalan annişlerimiz de böyle kolay ca yapar doğumları kızımızı öp annesi elin cabukmus ama bize yazarken acilman olup doğurman dünden beri beni gülümsetti

Gözün aydın canım güzel bir doğum hikayesi olmus

Ayrıntılı anlattığın için kendi adıma teşekkür ederim canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin çokta güzel bir doğum olmuş darısı biz bekleyenlerin başına kaç haftalıktın bebek kaç kg doğdu şuan iyi misiniz ikinizde

Çok teşekkür ederim kuzum darısı başınıza
37+6 da doğdu bebiş 3035gr 50cm. Hastaneden çıkarken 75 gr vermişti 2965gr çıktık, sarılık değeri vs iyiydi doktor mamaya gerek görmedi. Pazartesi günü kontrolü var bakalım neler olacak heyecanla bekliyorum.
Sarılık değeri Bilirubin bebeklerin 5. Gününde pik yaparmış, pazartesi tam 5. Gün umarım mamaya gerek olmadan sarılık değeri çok da yükselmeden atlatırız kontrolü

Oy maşallah haftası da boyu kilosu da çok iyi inşallah sarılıkta çıkmaz evde birlikte olmak nasıl bir his

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…