Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    217
Evet acele etmeye bencede gerek yok ama su fazlalığı ne kdr sezeryana sebep onu bilmiyorum canım bi araştırmak lazım bebeğe En ufak zararı varsa riske girmemek enn güzeli

Ayyy ne güzel anlatmışsın yaaa resmen okurken doğurdum sanki yaşadım tüm süreci maşallah çok güzel bir anı kalmış canım sağlıcakla büyüsün miniğin

Harikasın canım ne iyi geldi hepimize bu güzel doğum sağlıkla büyüsün,Allah sizlere bağışlasın inşallah

Kızlar kontrolden çıktım ben de, bebiş 3270 kg 50 cm dedi, artık 3 günde bir görüşecekmişiz ve haftaya çatı muayenesi yapılacakmış normal doğum yaptırmaya çalışırım eğer çatı müsait değilse yada normal olmazsa iki haftaya sezeryana alıcam en geç 38 de sezeryan için gidcez bakalm. Şeker de olduğu için daha fazla beklemek istemiyor ben de istemiyorum beklemeyi çok heyecanlı tüm tuşlara basmaya başlarm ben de artık

3 günde miii ay hadi bakalım senin ne zaman gelecek aramızda 3 gün var. Benim doktorum izinde 8 aralıkta bir sonraki kontrolümm

çok güzel kilosu boyu canım maşallah
evet senin şeker olayından dolayı iyi düşünmüş doktorun

canım bende de şeker var ölçüyorum pazartesi doktora götüreceğim senin değerlerin kaç çıkıyor genellikle aç ve tok ?

Kızlar beyaz gürültü cihazı aldınız mı kullanan var mı mantıklı mı bana bir helpp
Bence bu bebekten bebeğe değişecek bir şey. Biz aldık henüz benim bebeğim hiç kullanmadı açtık bir kere ama oralı bile olmadı atlas. Daha 3 günlük onun da huyu çok değişir ilerde sever onunla susar belki ama şu an hiç takmadı.
Bazı anne babalar aşırı memnun ama bebeklerini günde 15-16 saat açık tuttuklarından bahsediyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…