Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    217

Maşallah canım, güzel geçmiş kontrolün haklısın son zamanlar zor oluyor ama karnıma da bakıp onu çok seviyorum

Ben almadım kanka daha, yetoooo
Bende kararsız kaldım yaa
Evet canım kararsız kaldım ama doğunca almak daha mantıklı gibi geldi sen böyle diyince
Hala mı doğurmaya niyetin yok kızzz

doğum yapan arkadaşlarım epudurel yaptırmayan var mı aranızda tamamen sancısını çekip doğuranlar bir yazarmısınız

Kızlar selam herkese. 36+2 yim ben de ama benim göbek hala aşağıya düşmedi. Aşağı düşünce doğum yaklaşıyor derler ya :) Doğum yapmayanlarda son durum nedir acaba :)
Canım benim de çok hafif aşagı indi biraz rahatlama geldi sanki zamanla iner farkedersin ben yürürken bile kasıklarım rahmim biliyorum ki tamamen aşagı inmiş

Maşşallah kuzum hakında hayırlısı olsun tüm tuşlar ne oluyor birde

Handan2212 canım sen yoksun uzun zamandır, nasılsın, kordon dolanmıştı en son nasıl oldu ? Kontrole gittin mi
Merhaba canım , iyiyiz çok şükür .Doktor kordonu çok önemsememişti zaten .Herhangi bir problem yaratmadı çok şükür .Bu cuma son kontrolüm var büyük ihtimal 7 Aralık’ta da doğumum olacak

Merhaba canım , iyiyiz çok şükür .Doktor kordonu çok önemsememişti zaten .Herhangi bir problem yaratmadı çok şükür .Bu cuma son kontrolüm var büyük ihtimal 7 Aralık’ta da doğumum olacak

Aa annabelica duyulur muhteşem, sorun olmamasına sevindim, çok az kalmış öyleyse yazmadığın için merak ettim ne güzel tarihler yavaş yavaş belli oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…