- 10 Haziran 2024
- 3.021
- 5.002
- 78
- 27
- Konu Sahibi annabelica
-
- #54.101
bennnSanki biri pazartesi doğurcam diyordu ya kimdi unuttum
Kızlar bızımde kontrol vardı bugün. 2600 gr olmuş minnağım.. 10 gün sonra tekrar gideceğim. Şuan herşey yolunda
Kızlar kontrolden çıktım ben de, bebiş 3270 kg 50 cm dedi, artık 3 günde bir görüşecekmişiz ve haftaya çatı muayenesi yapılacakmış normal doğum yaptırmaya çalışırım eğer çatı müsait değilse yada normal olmazsa iki haftaya sezeryana alıcam en geç 38 de sezeryan için gidcez bakalm. Şeker de olduğu için daha fazla beklemek istemiyor ben de istemiyorum beklemeyi çok heyecanlıtüm tuşlara basmaya başlarm ben de artık
Bende kararsız kaldım yaaBen almadım kanka daha, yetoooo
Evet canım kararsız kaldım ama doğunca almak daha mantıklı gibi geldi sen böyle diyinceBence bu bebekten bebeğe değişecek bir şey. Biz aldık henüz benim bebeğim hiç kullanmadı açtık bir kere ama oralı bile olmadı atlas. Daha 3 günlük onun da huyu çok değişir ilerde sever onunla susar belki ama şu an hiç takmadı.
Bazı anne babalar aşırı memnun ama bebeklerini günde 15-16 saat açık tuttuklarından bahsediyorlar
Hala mı doğurmaya niyetin yok kızzz
var artık sancılarım gelsinde 1.Aralık doğurıymBende kararsız kaldım yaa
Evet canım kararsız kaldım ama doğunca almak daha mantıklı gibi geldi sen böyle diyince
Hala mı doğurmaya niyetin yok kızzz
Bana aile hekim ebesi 15. Günde dedi. Çocuk doktoruna 1. Hafta kontrolüne gittiğimde hemen başla dedi. Başladım canımKızlar bebeklerinize d vitamini başladınız mı ? Anam ben 21 ayda her şeyi unutmuşum ya
Sanki hemen başlanıyordu diye hatırlıyorum sağlık ocağı ne zaman çağırdı topuk kanı için. Onlara sor olmazsa gidinceKızlar bebeklerinize d vitamini başladınız mı ? Anam ben 21 ayda her şeyi unutmuşum ya
Evet canım ondanKısa tayt gibi olanlardan mı canım? Pentide var hatta ilk ondan giymiştim bende ama doğum yaz olunca sıcaklayıp diğerlerine geçmiştim:)
Yok canım fazla verilmişti doz ağır gelmişti uzun süre hep hastaydım anlatmak istemem arkadaşlarım siz etkilenmeyin istemem herkesin doğum süreci bünyesi çok farklı çünküMideni falanmi bozdu zehirlenmiş gibimi oldun canım dokundu derken
Çekeceğin maksimum sancı 4 saat dedi bilmiyorum oğlumda pişman olmuştum epudural dan sonra yarım saat içindede doğurdumAllah allah neden gerek yok acaba demekki hafif geçecekdokunduysa yapcak bişey yok
Aaa nedense bende pazartesi hissediyorum kontrolde var
Canım benim de çok hafif aşagı indi biraz rahatlama geldi sanki zamanla iner farkedersin ben yürürken bile kasıklarım rahmim biliyorum ki tamamen aşagı inmişKızlar selam herkese. 36+2 yim ben de ama benim göbek hala aşağıya düşmedi. Aşağı düşünce doğum yaklaşıyor derler ya :) Doğum yapmayanlarda son durum nedir acaba :)
Maşşallah kuzum hakında hayırlısı olsun tüm tuşlar ne oluyor birdeKızlar kontrolden çıktım ben de, bebiş 3270 kg 50 cm dedi, artık 3 günde bir görüşecekmişiz ve haftaya çatı muayenesi yapılacakmış normal doğum yaptırmaya çalışırım eğer çatı müsait değilse yada normal olmazsa iki haftaya sezeryana alıcam en geç 38 de sezeryan için gidcez bakalm. Şeker de olduğu için daha fazla beklemek istemiyor ben de istemiyorum beklemeyi çok heyecanlıtüm tuşlara basmaya başlarm ben de artık
Merhaba canım , iyiyiz çok şükür .Doktor kordonu çok önemsememişti zaten .Herhangi bir problem yaratmadı çok şükür .Bu cuma son kontrolüm var büyük ihtimal 7 Aralık’ta da doğumum olacakHandan2212 canım sen yoksun uzun zamandır, nasılsın, kordon dolanmıştı en son nasıl oldu ? Kontrole gittin mi
Merhaba canım , iyiyiz çok şükür .Doktor kordonu çok önemsememişti zaten .Herhangi bir problem yaratmadı çok şükür .Bu cuma son kontrolüm var büyük ihtimal 7 Aralık’ta da doğumum olacak
Biz bir haftalık olunca başladık canımKızlar bebeklerinize d vitamini başladınız mı ? Anam ben 21 ayda her şeyi unutmuşum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?