- 1 Aralık 2022
- 3.523
- 5.945
- 88
- Konu Sahibi annabelica
-
- #54.121
Biz bir haftalık olunca başladık canım
Evet canım biz başladıkKızlar bebeklerinize d vitamini başladınız mı ? Anam ben 21 ayda her şeyi unutmuşum ya
İyiyiz çok şükür canımCanım, nasılsınızanneliğin ilk zamanları nasıl, bebitoşlar nasıl
İki doğumumuda kendi sancım la yaptımdoğum yapan arkadaşlarım epudurel yaptırmayan var mı aranızda tamamen sancısını çekip doğuranlarbir yazarmısınız
İyiyiz çok şükür canım15 gün ne ara geçti şaşıyorum. Biri bana bu kadar az uykuyla duracaksın dese inanmazdım. Bebeklerim büyüdükçe her şey daa da kolaylaşıyor. Oğlum çok güzel emiyor ama kızımda zorlanıyoruz biraz. O da alışınca her şey daha güzel olacak Başlangıçta yetersizlik hissi oluyor. Doyurabiliyor muyum? Neden sütüm az geliyor? diye insan kendini strese sokuyor. Ama inanın zamanla her şey daha kolay oluyor
Gerçekten zaman çok hızlı geçiyorİyiyiz çok şükür canım15 gün ne ara geçti şaşıyorum. Biri bana bu kadar az uykuyla duracaksın dese inanmazdım. Bebeklerim büyüdükçe her şey daa da kolaylaşıyor. Oğlum çok güzel emiyor ama kızımda zorlanıyoruz biraz. O da alışınca her şey daha güzel olacak Başlangıçta yetersizlik hissi oluyor. Doyurabiliyor muyum? Neden sütüm az geliyor? diye insan kendini strese sokuyor. Ama inanın zamanla her şey daha kolay oluyor
Amin canım hepimiz için inşallahMaşşallah kuzum hakında hayırlısı olsun tüm tuşlar ne oluyor birde
Evet canım hem günümüz yakın hem de sezeryan günümüz aynı. Saglıkla gelsinler minnaklarÇok güzel, maşallah canım bizim sezeryan günümüz aynıSalı günü kontrolüm var benim de
Ay alemsiniz kızlar hadi inşallah gönlünüze göre olsunAaa nedense bende pazartesi hissediyorum kontrolde var
Sağlıkla gelsin canım haber ver bize deMerhaba canım , iyiyiz çok şükür .Doktor kordonu çok önemsememişti zaten .Herhangi bir problem yaratmadı çok şükür .Bu cuma son kontrolüm var büyük ihtimal 7 Aralık’ta da doğumum olacak
+1 ilk cocuğumda tabidoğum yapan arkadaşlarım epudurel yaptırmayan var mı aranızda tamamen sancısını çekip doğuranlarbir yazarmısınız
benim için mi kendin içinmi pazartesi hissediyorsun kuzu?Aaa nedense bende pazartesi hissediyorum kontrolde var
benimkide bi düştü gibi düşmedi gibide anlamadım gitti bacımKızlar selam herkese. 36+2 yim ben de ama benim göbek hala aşağıya düşmedi. Aşağı düşünce doğum yaklaşıyor derler ya :) Doğum yapmayanlarda son durum nedir acaba :)
Canım hastanede şekerimi bikaç kez ölçtüler yüksekti. Hastaneden çıkınca hiç ölçüm falan yapmadım. Dr da evde ölçümlere devam et dedi. Ölçmüyorum amaKızlar hepinize ayri ayri teşekkür ediyorum. Yazmaadiklarim lütfen küsmesin. En bulduğum ilk firsatta size yazacagim. Hepinizden Allah razı olsun bizi dualariniza hep kattınızoglumun güzel teyzeleri. Simdi süt getirmeye calisacagim sagip bu is baya bir zormus. Lohusalik psikolojisi ayri zormus. Iste her durumun ayri inisleri çıkışları oluyor tabi ama hamilelikten çıkıp bambaska bir duruma alismak insani biraz karıştırıyormus bebegimde kilo kaybı da var mamaya mecbur başladık ama yine de tam dengeyi saglayamadik. Dualar daimi her zmn dualarimdasiniz sizler de benim
Rabbim bekleyen herkesi saglicakla kavustursun bebegine. Ben yokken olan dogumlar varsa da saglikla büyüsün hepsi..
Hala hstanedeyiz taburcu olmadik bu aarada. Bugunku doktor kontrolümüzde karar verilecek .
Bu arada şekerli tansiyonlu gebelik gecirmis olanlar dogumdan sonra kan sulandirici igne baslayaniniz oldu mu ? Doktorum baslayacagiz dedi de merak ettim.
Sağlıkla mutlulukla büyütün canımKızlar anca yazabildim bende normalde 1 Aralık yatış yapacaktım ancak bugün kontrolde doğumu başlatması gerektiklerini söylediler ve suni sancı verdirip vajinal doğum yaptım çok şükür sağlıkla kucağıma aldım darısı sizlerin başına inşallah bir avazda sağlıkla doğumunuz gerçekleşir inşallah
Kuzum meme yarasından çok korkuyordum o yüzden doğuma 1hafta kala göğüs ucu kremi sürmeye başlamıştım. Doğumdan sonra da hep gümüş kapak kullandım. Günde bir yine krem uyguluyorum. Çok şükür öyle yara falan olmadıGerçekten zaman çok hızlı geçiyormaşallah size meme yaran oldu mu olduysa nasıl geçirdin kuzum
Demekki herkes Kasımda doğurmamışeveeeet 93 bacıyız grupta 26'sı doğum yaptı kaldı 67
Her aşama ayrı keyifli ve zordur eminim, ama hamileliğin üstesinden geldiğin gibi bunun da üstesinden kolayca geleceksin kuzumKızlar hepinize ayri ayri teşekkür ediyorum. Yazmaadiklarim lütfen küsmesin. En bulduğum ilk firsatta size yazacagim. Hepinizden Allah razı olsun bizi dualariniza hep kattınızoglumun güzel teyzeleri. Simdi süt getirmeye calisacagim sagip bu is baya bir zormus. Lohusalik psikolojisi ayri zormus. Iste her durumun ayri inisleri çıkışları oluyor tabi ama hamilelikten çıkıp bambaska bir duruma alismak insani biraz karıştırıyormus bebegimde kilo kaybı da var mamaya mecbur başladık ama yine de tam dengeyi saglayamadik. Dualar daimi her zmn dualarimdasiniz sizler de benim
Rabbim bekleyen herkesi saglicakla kavustursun bebegine. Ben yokken olan dogumlar varsa da saglikla büyüsün hepsi..
Hala hstanedeyiz taburcu olmadik bu aarada. Bugunku doktor kontrolümüzde karar verilecek .
Bu arada şekerli tansiyonlu gebelik gecirmis olanlar dogumdan sonra kan sulandirici igne baslayaniniz oldu mu ? Doktorum baslayacagiz dedi de merak ettim.
demekkiiiDemekki herkes Kasımda doğurmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?