Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    217
Canım, nasılsınız anneliğin ilk zamanları nasıl, bebitoşlar nasıl
İyiyiz çok şükür canım 15 gün ne ara geçti şaşıyorum. Biri bana bu kadar az uykuyla duracaksın dese inanmazdım. Bebeklerim büyüdükçe her şey daa da kolaylaşıyor. Oğlum çok güzel emiyor ama kızımda zorlanıyoruz biraz. O da alışınca her şey daha güzel olacak Başlangıçta yetersizlik hissi oluyor. Doyurabiliyor muyum? Neden sütüm az geliyor? diye insan kendini strese sokuyor. Ama inanın zamanla her şey daha kolay oluyor

Maşallah size ne güzel anlatıyorsun, zamanla her şey yoluna giriyor elbette annesin ve mükemmel düzeyde istiyorsun her şeyi, her şeyin olması mümkün değil, çok talısınız yavrularınla kızlar nazlı oluyor, naz yapıyor prenses iyi olmanıza çok sevindim

Kızlar selamm bebeği makat geliş olup dönenler oldu mu? Olduysa neler yaptınız bunun için egzersiz vs takip ettiğiniz bir program oldu mu

Gerçekten zaman çok hızlı geçiyor maşallah size meme yaran oldu mu olduysa nasıl geçirdin kuzum

Aaa nedense bende pazartesi hissediyorum kontrolde var
Ay alemsiniz kızlar hadi inşallah gönlünüze göre olsun Sezaryen olacak biri vardı diye hatırlıyorum da ondan dedim
Merhaba canım , iyiyiz çok şükür .Doktor kordonu çok önemsememişti zaten .Herhangi bir problem yaratmadı çok şükür .Bu cuma son kontrolüm var büyük ihtimal 7 Aralık’ta da doğumum olacak
Sağlıkla gelsin canım haber ver bize de

Canım hastanede şekerimi bikaç kez ölçtüler yüksekti. Hastaneden çıkınca hiç ölçüm falan yapmadım. Dr da evde ölçümlere devam et dedi. Ölçmüyorum ama öyle kan sulandırıcı falan bişey demedi

Sağlıkla mutlulukla büyütün canım gözünüz aydın

Gerçekten zaman çok hızlı geçiyor maşallah size meme yaran oldu mu olduysa nasıl geçirdin kuzum
Kuzum meme yarasından çok korkuyordum o yüzden doğuma 1hafta kala göğüs ucu kremi sürmeye başlamıştım. Doğumdan sonra da hep gümüş kapak kullandım. Günde bir yine krem uyguluyorum. Çok şükür öyle yara falan olmadı

Her aşama ayrı keyifli ve zordur eminim, ama hamileliğin üstesinden geldiğin gibi bunun da üstesinden kolayca geleceksin kuzum ben ecopirin kan sulandırıcı hap kullanıyordum kuzu bugün kesti onun yerine kan sulandırıcı iğne verdi doğumdan sonra da kullanılacak dedi, ödemlerin azalması için falan etkiliymiş zararı yok zaten dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…