- Konu Sahibi annabelica
-
- #54.321
Eğer normal doğuma karar verirsen epidural mutlaka iste canım süreç çok daha kolay geçiyor ki suni sancı öyle çok öcü bişey değilKızlarr doktor eğer normal istersem normal doğum yaptırmaya çalışıcam eğer olmazsa sezeryan yaparız demişti, sanırım suni sancıyla olacak ve sizce direkt sezeryan mı olsun demeliyim, suni sancı gözümü çok korkuttu sankitecrübelerinizi yada fikirlerinizi beklerim
YaaaCiddi misin ya cuma günü doğurabilirim o zaman ben. Şoktayım şu an
Yaa teşekkür ederim tecrübeni paylaştığın içinEğer normal doğuma karar verirsen epidural mutlaka iste canım süreç çok daha kolay geçiyor ki suni sancı öyle çok öcü bişey değilhem erken doğum hem normal olacak diye direten doktorum yüzünden çok korkmuştum ama yine doğuracak olsam yine epidural normal doğum tercih ederim
Yine de herkesin tecrübesi kendine özel demeden geçemeyeceğimne karar verirsen ver umarım kolaylıkla geçer
Tabi bu yönden bakınca çok haklısın, şu epidural konusunu konuşayım o zamn ona göre kararımı vereyim. Saol canım fikrin içinKuzum tecrübem yok ama tercih etsem suni sancıyı isterdimsuni sancı doğum anından sonra geçiyor ama sezaryende doğumdan sonra iyileşme süreci beni daha çok korkutuyor yani dikişli halde çocuğa bakım vermek zorunda kalmak
aynen benide sonraki sürec korkutuyorKuzum tecrübem yok ama tercih etsem suni sancıyı isterdimsuni sancı doğum anından sonra geçiyor ama sezaryende doğumdan sonra iyileşme süreci beni daha çok korkutuyor yani dikişli halde çocuğa bakım vermek zorunda kalmak
Gözün aydın olsun kuzum Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahKızlar doğum yapacak olan herkesin Allah yardımcısı olsun bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah ben 26 kasımda doğum yaptım bebek 2.540 doğdu şu an emzirme için uğraş veriyorum sezeryan olduğum için ilk dikişlerden dolayı vs zaten sütüm gelmedi bebek mama aldı şu an sütüm var bebek emmek istemiyor uğraş veriyorum
Sağlıkla kavuş inşallah bebişineKızlar merhaba, bugün kontrolüm vardı 38+0 olduk. Buraya her zaman yazmıyorum ama hep takipteyim bilenler vardır belki suyum normalin altında gidiyordu ve bebeğimin 2 hafta gelişim geriliği vardı son bi kaç haftadır bu gerilik 3 haftaya çıktı 4-5 günde bir muayene oluyordum hep doktorum yakın takip yapıyordu. Az çok bebişi büyütüp bu haftalara gelebildik çok şükürcuma günü garip bir olay yaşadım 10-15 dklık görme bozukluğu ardından sol elde ve dudağımın dilimin sol tarafında uyuşma yaşadım. O gün acilde tansiyon düşüklüğü sebebi ile serum falan verdiler sonrasında tekrarlamadı çok şükür. Bu sırada doktorumla iletişime geçememiştim bugün muayenede anlattım durumu biraz tehlikeli gördü ve yarın için plan yaptık doğuma. Saat 10.00 da yatışım yapılacak sezaryene alacağını söyledi benim ve bebeğim için dua eder misiniz? İnşallah bütün anneler sağlıcakla yavrularımıza kavuşalım
Sezeryanin doğum anı kolay olsa da sonrası ameliyat olduğu için yine de zorluyor insanı. Normal doğumdan sonra acılar bitiyor ve hemen normal hayata dönüyorsun diyor herkes. Benim ilkinde 8 saat suni verildi normali çok istediğim için, ama 1 kez bile ağrı sancı hissetmedimKızlarr doktor eğer normal istersem normal doğum yaptırmaya çalışıcam eğer olmazsa sezeryan yaparız demişti, sanırım suni sancıyla olacak ve sizce direkt sezeryan mı olsun demeliyim, suni sancı gözümü çok korkuttu sankitecrübelerinizi yada fikirlerinizi beklerim
32.haftada gittigim de 2120 43 cm mis kızım doktorum hic iri bebek demedi bana canimAy kızlar ben bugün keyifsiz ve karnım da taş gibi olunca normal takipli olduğum değil de arada kliniğine gittiğim doktora gittik. Bebek normalde şuan 31+4 olması gerekiyor gelişime göre böyle takip ediyorum yani hep. Sata göre de bugün 31. Gittiğimde gelişime göre 32+2 boya göre de 33+4 çıktı. Boy hep önden gidiyor zaten uzun boylu olacak diyorlardı. Bugün doktora şikayetlerimi söyledim karnım taş gibi çok ağırlaştığımı hissediyorum, küçük tuvaletimi yapınca karnıma kıramplar giriyor falan diye çok normal bebek iri bir bebek dedi. Boyu 44 cm kilosu 2008 gr. çıktı. Hiçbir sıkıntı yok sadece genelde 40 ı beklemiyorlar 37 de geliyorlar genelde dedi. 37 benim için 5 ocakben sata göre 12 ocakta 37 olacaktım ve izne haftanın son günü 9 unda çıkarım diyordum. Sanırım 31 aralıkta çalışabilir bpzdurucam böyle gidersee
Hayırlı olsun Allah anali babalı büyütsün, sen pes etme annesi,alışacak o daKızlar doğum yapacak olan herkesin Allah yardımcısı olsun bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah ben 26 kasımda doğum yaptım bebek 2.540 doğdu şu an emzirme için uğraş veriyorum sezeryan olduğum için ilk dikişlerden dolayı vs zaten sütüm gelmedi bebek mama aldı şu an sütüm var bebek emmek istemiyor uğraş veriyorum
Canım tansiyondan dolayı dedin ya kaç çıkıyor mesela tansiyonların ? Benim 13.8-14.8 çıkıyor doktor panik ettiriyor da. Tansiyondan dolayı sezeryan olanların değerlerini merak ediyorum32.haftada gittigim de 2120 43 cm mis kızım doktorum hic iri bebek demedi bana canim
suan 36+4 hala beklemedeyim
karnımda da hala yer varmis
38+5 gun vermisti aslinda
ama tansiyondan dolayi 37+4 de sezeryan olucam nasipse
saglıkla gelsin bebişin de hic takma kafana önde gidip 40.haftaya goren var hayırlı saglıklı zaman da gelsin inşallah
Bazen günde 5 kat hem inip hem çıkıyorumOyy canım teşekkür ederim ama 20 kat in çık yapsan da tık olmuyor bazenbugün de elle yer siliyorum bakalım
Her doğum akışına göre ilerler doktorun seni zor durumda bırakmış gibi bebeğin sezeryan olma sebebin yoksa normal bir şekilde sancın tutar ve doğar canımKızlarr doktor eğer normal istersem normal doğum yaptırmaya çalışıcam eğer olmazsa sezeryan yaparız demişti, sanırım suni sancıyla olacak ve sizce direkt sezeryan mı olsun demeliyim, suni sancı gözümü çok korkuttu sankitecrübelerinizi yada fikirlerinizi beklerim
Ayyyy bebeğim bilemedim şimdi yaaaaKızlarr doktor eğer normal istersem normal doğum yaptırmaya çalışıcam eğer olmazsa sezeryan yaparız demişti, sanırım suni sancıyla olacak ve sizce direkt sezeryan mı olsun demeliyim, suni sancı gözümü çok korkuttu sankitecrübelerinizi yada fikirlerinizi beklerim
Gelişimini kafana takma canım. Benimde kafası 3 hafta önden gidiyordu korkuyordum koca kafalı bi bebe doğurucam diyeAy kızlar ben bugün keyifsiz ve karnım da taş gibi olunca normal takipli olduğum değil de arada kliniğine gittiğim doktora gittik. Bebek normalde şuan 31+4 olması gerekiyor gelişime göre böyle takip ediyorum yani hep. Sata göre de bugün 31. Gittiğimde gelişime göre 32+2 boya göre de 33+4 çıktı. Boy hep önden gidiyor zaten uzun boylu olacak diyorlardı. Bugün doktora şikayetlerimi söyledim karnım taş gibi çok ağırlaştığımı hissediyorum, küçük tuvaletimi yapınca karnıma kıramplar giriyor falan diye çok normal bebek iri bir bebek dedi. Boyu 44 cm kilosu 2008 gr. çıktı. Hiçbir sıkıntı yok sadece genelde 40 ı beklemiyorlar 37 de geliyorlar genelde dedi. 37 benim için 5 ocakben sata göre 12 ocakta 37 olacaktım ve izne haftanın son günü 9 unda çıkarım diyordum. Sanırım 31 aralıkta çalışabilir bpzdurucam böyle gidersee
15.9 tansiyonla acilden girdim yatisimi verdilerCanım tansiyondan dolayı dedin ya kaç çıkıyor mesela tansiyonların ? Benim 13.8-14.8 çıkıyor doktor panik ettiriyor da. Tansiyondan dolayı sezeryan olanların değerlerini merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?