Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    218
Eğer normal doğuma karar verirsen epidural mutlaka iste canım süreç çok daha kolay geçiyor ki suni sancı öyle çok öcü bişey değil hem erken doğum hem normal olacak diye direten doktorum yüzünden çok korkmuştum ama yine doğuracak olsam yine epidural normal doğum tercih ederim
Yine de herkesin tecrübesi kendine özel demeden geçemeyeceğim ne karar verirsen ver umarım kolaylıkla geçer

Yaa teşekkür ederim tecrübeni paylaştığın için Evet konuşmam lazım epidural yapılıyor mu falan diye ona göre galiba kesin kararımı vereyim

Tabi bu yönden bakınca çok haklısın, şu epidural konusunu konuşayım o zamn ona göre kararımı vereyim. Saol canım fikrin için

Ay kızlar ben bugün keyifsiz ve karnım da taş gibi olunca normal takipli olduğum değil de arada kliniğine gittiğim doktora gittik. Bebek normalde şuan 31+4 olması gerekiyor gelişime göre böyle takip ediyorum yani hep. Sata göre de bugün 31. Gittiğimde gelişime göre 32+2 boya göre de 33+4 çıktı. Boy hep önden gidiyor zaten uzun boylu olacak diyorlardı. Bugün doktora şikayetlerimi söyledim karnım taş gibi çok ağırlaştığımı hissediyorum, küçük tuvaletimi yapınca karnıma kıramplar giriyor falan diye çok normal bebek iri bir bebek dedi. Boyu 44 cm kilosu 2008 gr. çıktı. Hiçbir sıkıntı yok sadece genelde 40 ı beklemiyorlar 37 de geliyorlar genelde dedi. 37 benim için 5 ocak ben sata göre 12 ocakta 37 olacaktım ve izne haftanın son günü 9 unda çıkarım diyordum. Sanırım 31 aralıkta çalışabilir bpzdurucam böyle gidersee

Gözün aydın olsun kuzum Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah bence bebiş de yavaş yavaş emmeye alışır mamayı bırakır. Sabret canım Allah kolaylık versin. Şimdi nasılsın peki dikişlerin vs.

Sağlıkla kavuş inşallah bebişine

Sezeryanin doğum anı kolay olsa da sonrası ameliyat olduğu için yine de zorluyor insanı. Normal doğumdan sonra acılar bitiyor ve hemen normal hayata dönüyorsun diyor herkes. Benim ilkinde 8 saat suni verildi normali çok istediğim için, ama 1 kez bile ağrı sancı hissetmedim bence suni denenebilir , sağlıkla kavusun bebeğinize , sizin için en güzel en hayırlı nasıl sonuçlanacaksa o şekil olsun

32.haftada gittigim de 2120 43 cm mis kızım doktorum hic iri bebek demedi bana canim
suan 36+4 hala beklemedeyim
karnımda da hala yer varmis
38+5 gun vermisti aslinda
ama tansiyondan dolayi 37+4 de sezeryan olucam nasipse
saglıkla gelsin bebişin de hic takma kafana önde gidip 40.haftaya goren var hayırlı saglıklı zaman da gelsin inşallah

 kızlar internetten lohusa pıjama takımı alıp memnun kaldıgınız bir sıte lınk yada ürün var mı? Ikı kez gerı yolladım. 3. Yu denemeye korkuyorum. Yardumcı olabilecek var mı?

Hayırlı olsun Allah anali babalı büyütsün, sen pes etme annesi,alışacak o da

Canım tansiyondan dolayı dedin ya kaç çıkıyor mesela tansiyonların ? Benim 13.8-14.8 çıkıyor doktor panik ettiriyor da. Tansiyondan dolayı sezeryan olanların değerlerini merak ediyorum

Her doğum akışına göre ilerler doktorun seni zor durumda bırakmış gibi bebeğin sezeryan olma sebebin yoksa normal bir şekilde sancın tutar ve doğar canım

Ayyyy bebeğim bilemedim şimdi yaaaa bende normalden korkuyordum hep bazen diyorum iyiki şekerim çıkmışta zorunlu sezeryan oldum seninde şekerin vardı nasıl cesaret ediyor dr. Birde bebeğinde irilik yok mu şekerden dolayı. Hangisi hayırlısı ise rabbim onu yazsın sana canım

Gelişimini kafana takma canım. Benimde kafası 3 hafta önden gidiyordu korkuyordum koca kafalı bi bebe doğurucam diye yanılma paylarıda olabiliyor. Çektikleri pozisyona göre değişiyor.Gerçekten öndende gidebiliyor bazen bebişler. Mesela o gün 2000 gr ölçtükleri bebek ertesi gün başka bir yerde 2400 ölçtüler benim Bebeğin en doğru zamanı seçecektir sen merak etme onun için en güzel zaman neyse ozaman sağlıkla gelsin inşallah

36+3'ten selam, yıkılmadım ama ayakta da değilim
10 Aralık doğum netleşti. Cok çok fena bir ağrı çektim, kramp gibi gaz sancısı gibiydi. Sağ alt karina kesintisiz vurunca doğum sancısı gibi şüphelenmedim ama ayağa bile zor kalktim, yarım saate yakın sürdü. Bu da ikinci oluşuydu..
Bu bağırsak durumları beni süründürdü son bir haftadır
Gun sayıyorum resmen. Şans dileyin

Canım tansiyondan dolayı dedin ya kaç çıkıyor mesela tansiyonların ? Benim 13.8-14.8 çıkıyor doktor panik ettiriyor da. Tansiyondan dolayı sezeryan olanların değerlerini merak ediyorum
15.9 tansiyonla acilden girdim yatisimi verdiler
hastanede kaldıgm surede 17.8 kadar tansiyonm cikti
buyuk tansiyon yuksek kucuk tansiyon cok dusuk 54 46 falan cikiyor
nabzım 140 130 120 kalbim bogazimda kafamın icinde atıyor sanki
aşırı bir dengesizlik var yani
24 saat 3 lt. kaba idrar biriktirdi teste gonderdiler protein falan cikmadi cok sukur
diyet yaptirdilar hastanede 5 gun cok az verdiler ve sıfır tuz surekli serum
3 kilo vermisim hastanede o kaDr ac kaldm yada ödem gitti
ben sezeryan olusum da bu 3.sezeryanım olucak tansiyon dolayisiyla degil yani
tarihi tansiyondan dolayi erkene cekmek zorunda kaldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…