Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    218
Yaaa ayy sen yine de doktorunla netleştirseydin hahah apar topar doğuma almasın
Kuzu kendi doktorum da izinde bu hafta. Perinatologa beni emanet etti gitti Bu da açıkça dedi zaten 39 hedefliyorum ama 39u da geçmeyiz diye. Ben 39+0 diye anladım ama çıkınca kafam karıştı. Nitekim 38 oluyormuş. Adam açıkça söylemiş zaten ben sormayınca anladım sanmıştır

Ben de sana etiket yapacaktım yazmana sevindim canım. Yani hangi günde olacak doğumun nasipse

Zamanla bebeğin de emer sütün de bol olur. Şu an uyum sürecindesiniz ya canım. Hepsi zamanla rayına girip gidiyor. Olumsuz bi durumda modunu düşürme hiç. Daha neler neler yaşayacağız kaç çeşit huyları olacak

İnşallah en doğru en güzel zamanda gelir bebişlerimiz çok teşekkür ederim canım. Sana da 8 inde bir avazda kolaylıkla doğumlar diliyorum :)
Kafayla ilgili bana hiç yorum yapmadılar da FL mi FC mi ne ölçüyorlar işte boyla ilgili. Umarım vaktınden önce gelmez hiçbir bebeğimiz :) pozisyonu da daha U şeklindeymiş zatenn. Sol göğsümün altında kafası; sağ göğsümün altında ayakları var :) Döner umarım dahaa

Anladım canım. Protein çıkmaması iyi olmuş. Sağlıkla kucağına al inşallah

Günaydın kızlar sürekli idrale çıkıyorum idrar tahli li verdim hemoglobin pozitif çıkmış kötü mü anlayan varsa doktoruma yazdım cevap bekliyorum hala ondan

Eklentiler

• IMG_9689.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…