• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    218
evet paylaştım normal dedi aslında ödemden sinirlere baskı oluyor dedi, magnezyum kullanıyorum ama kalsiyum kullanmıyorum. Test sonuçlarımda ikisinin de değeri iyiydi aslında. Dayanmaya çalışıyorum artık heralde yapacak bişey yok
Aynı cevabı ben de aldım canım, demek ki normal, sanki benimki bir tık hafifledi gibi dünden beri, yavaş yavaş geçer sanırım. Gebeyken de yapacak bir şey yok maalesef, ağırlaşmaz umarım seninki 🙏

Günaydın kızlar sürekli idrale çıkıyorum idrar tahli li verdim hemoglobin pozitif çıkmış kötü mü anlayan varsa doktoruma yazdım cevap bekliyorum hala ondan
Benim de bir kere çıkmıştı, doktora gösterdim diğer sonuçlarla birlikte bakınca anlamlı bulmadı. Tek başına bir şey ifade etmiyor sanırım. Diğer değerlerle birlikte yorumlar doktorunuz.

Zamanla bebeğin de emer sütün de bol olur. Şu an uyum sürecindesiniz ya canım. Hepsi zamanla rayına girip gidiyor. Olumsuz bi durumda modunu düşürme hiç. Daha neler neler yaşayacağız kaç çeşit huyları olacak 🥹❤️
Teşekkür ederim canım evet öyle ama piskolojik olarak yıpratıyor sağıp avent biberonla veriyorum

Gözün aydın olsun kuzum Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah 🤲🏻 bence bebiş de yavaş yavaş emmeye alışır mamayı bırakır. Sabret canım ♥️😍 Allah kolaylık versin. Şimdi nasılsın peki dikişlerin vs.
Şimdi iyiyim dikişlerimde tabi sızı ağrı oluyor ama ilk 2 3 gün kadar zorlamıyor

Kızlar benim diz kapağımda iki gündür aşırı bir ağrım var asla katlayamıyorum ve düzken bile aşırı ağrıyor dokunamıyorum bile hamilelikte ya da son zamanlarda böyle bir şey yaşayan oldu mı acaba

Kuzu kendi doktorum da izinde bu hafta. Perinatologa beni emanet etti gitti🤣 Bu da açıkça dedi zaten 39 hedefliyorum ama 39u da geçmeyiz diye. Ben 39+0 diye anladım ama çıkınca kafam karıştı. Nitekim 38 oluyormuş. Adam açıkça söylemiş zaten ben sormayınca anladım sanmıştır 🤣🤣
Haahaa işime gelmeyince ben 😂😂 ohh bu hafta bir bebiş daha geliyor diyelim o zaman 😂😂

Aynı cevabı ben de aldım canım, demek ki normal, sanki benimki bir tık hafifledi gibi dünden beri, yavaş yavaş geçer sanırım. Gebeyken de yapacak bir şey yok maalesef, ağırlaşmaz umarım seninki 🙏
Ayy darısı başıma diyim o zmaan 😍 dün buz koydum biraz öyle rahatladım valla bundan sonra dayanamadığım yerde buzluycam kendimi. Senin de aklında bulunsun cano . İnşallah canım saolasın 🙏

Kızlar doğum yapacak olan herkesin Allah yardımcısı olsun bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah ben 26 kasımda doğum yaptım bebek 2.540 doğdu şu an emzirme için uğraş veriyorum sezeryan olduğum için ilk dikişlerden dolayı vs zaten sütüm gelmedi bebek mama aldı şu an sütüm var bebek emmek istemiyor uğraş veriyorum
Merhabalar çok geçmiş olsun ve gözünüz aydın🥰💖 canım ben şöyle yaptım benim de bebeğim küçük doğdu sarılıkla vs uğraştık mama verdik mecburen sütüm de vardı ama emmesi yavaştı çabuk yoruluyordu bide süt akışı onu boğuyordu yutamıyordu hızlı hızlı, ben sütümü sağdım çok yavaş akışlı biberonla verdim, süt kaşığı almıştım onunla yavaşça verdim az az, bide küçük şırıngayla bebek memedeyken kenardan verdim, bebek doyduktan sonra da memede zaman geçirmesine izin verdim emmeden, öyle kokluyordu takılıyordu, biraz kilo alınca emmesi güçlendi memenin kokusunu da sürekli aldığı için şimdi çok şükür hem emiyor hem de zaman zaman biberonla mama takviyesi yapıyorum yine de emiyor aynı öğünde, öyle bir dene inşallah faydasını görürsün🌸🤗🙏🏻

Selam kızlar doğurmayanlar olarak nasılsınız? 37.haftaya giriyorum ben de. Bebek baş aşağı pozisyonunda ama kanala girmemiş hala. Kanala girmesi için neler yapmak gerekir? Bir de gece uykuları kalmadı bende. İstemsizce uyanıyorum

Kızlar yarın saat sekizde doğum için çağırdı suni sancıyla artık bekleyemem dedi bugün alalım dedi hatta ama ben cocuklar okulda hiç bir hazirligim yok diyince sorumluluk size ait dedi 2 cm acilmam var suyunun fazlalığı sıkıntı dedi karnın çok gergin zaten dedi yarın iki kişi daha var sanırım doğum yapacak ben hariç sağlıkla alırız inşallah kucağımiza çok içim sıkkın sanki hiç bişey tam değilmiş gibi 😌

Kızlar yarın saat sekizde doğum için çağırdı suni sancıyla artık bekleyemem dedi bugün alalım dedi hatta ama ben cocuklar okulda hiç bir hazirligim yok diyince sorumluluk size ait dedi 2 cm acilmam var suyunun fazlalığı sıkıntı dedi karnın çok gergin zaten dedi yarın iki kişi daha var sanırım doğum yapacak ben hariç sağlıkla alırız inşallah kucağımiza çok içim sıkkın sanki hiç bişey tam değilmiş gibi 😌
Canım sağ salim alırsın inşallah kucağına 🤍🍀

Selam kızlar doğurmayanlar olarak nasılsınız? 37.haftaya giriyorum ben de. Bebek baş aşağı pozisyonunda ama kanala girmemiş hala. Kanala girmesi için neler yapmak gerekir? Bir de gece uykuları kalmadı bende. İstemsizce uyanıyorum
Kanala girmesi de çok işe yaramıyor ki benim ki haftalardır kanalda 🥰 gerçi ben normal doğum yapmayacağım ama kanala girdiğini ilk duyduğumda erken doğuracağım diye endişelenmiştim dr o zaman bir şey ifade etmediğini söylemişti. Kolay açılma olması için egzersizler yapabilirsin ama canım tempolu yürüyüş merdiven inip çıkmak gibi

Kanala girmesi de çok işe yaramıyor ki benim ki haftalardır kanalda 🥰 gerçi ben normal doğum yapmayacağım ama kanala girdiğini ilk duyduğumda erken doğuracağım diye endişelenmiştim dr o zaman bir şey ifade etmediğini söylemişti. Kolay açılma olması için egzersizler yapabilirsin ama canım tempolu yürüyüş merdiven inip çıkmak gibçoğun

Kanala girmesi de çok işe yaramıyor ki benim ki haftalardır kanalda 🥰 gerçi ben normal doğum yapmayacağım ama kanala girdiğini ilk duyduğumda erken doğuracağım diye endişelenmiştim dr o zaman bir şey ifade etmediğini söylemişti. Kolay açılma olması için egzersizler yapabilirsin ama canım tempolu yürüyüş merdiven inip çıkmak gibi
Çoğunlukla her gün en az 5 bin adım atıyorum. Artık asansör de kullanmayacağım. Egzersiz de simge duman diye birinin videolarına bakıyorum işte 🙂

tam kac haftalıksın canım?

Back
X