• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    218
Kızlar merhaba, bugün kontrolüm vardı 38+0 olduk. Buraya her zaman yazmıyorum ama hep takipteyim bilenler vardır belki suyum normalin altında gidiyordu ve bebeğimin 2 hafta gelişim geriliği vardı son bi kaç haftadır bu gerilik 3 haftaya çıktı 4-5 günde bir muayene oluyordum hep doktorum yakın takip yapıyordu. Az çok bebişi büyütüp bu haftalara gelebildik çok şükür🙏🏻 cuma günü garip bir olay yaşadım 10-15 dklık görme bozukluğu ardından sol elde ve dudağımın dilimin sol tarafında uyuşma yaşadım. O gün acilde tansiyon düşüklüğü sebebi ile serum falan verdiler sonrasında tekrarlamadı çok şükür. Bu sırada doktorumla iletişime geçememiştim bugün muayenede anlattım durumu biraz tehlikeli gördü ve yarın için plan yaptık doğuma. Saat 10.00 da yatışım yapılacak sezaryene alacağını söyledi benim ve bebeğim için dua eder misiniz? İnşallah bütün anneler sağlıcakla yavrularımıza kavuşalım 🥹🥹

Canım dualarımız bebeğin ve seninle 🙏🏻🌸 Sağ Salim girin çıkın inşallah 🙏🏻 🌸

Kızlar yarın saat sekizde doğum için çağırdı suni sancıyla artık bekleyemem dedi bugün alalım dedi hatta ama ben cocuklar okulda hiç bir hazirligim yok diyince sorumluluk size ait dedi 2 cm acilmam var suyunun fazlalığı sıkıntı dedi karnın çok gergin zaten dedi yarın iki kişi daha var sanırım doğum yapacak ben hariç sağlıkla alırız inşallah kucağımiza çok içim sıkkın sanki hiç bişey tam değilmiş gibi 😌
Merhaba sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi🤗 bende bugün muayene oldum 2 cm benimde açıklık var yatış yapalım dedi doktor ama ben istemedim bene yarın yatış olacağım inşallah bebeklerimizi az ağrılı sancılı şekilde kucağımıza alırız inşallah 🤗 bir anda bende beklemiyordum yatışı içimizi ferah tutalım

Merhaba sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi🤗 bende bugün muayene oldum 2 cm benimde açıklık var yatış yapalım dedi doktor ama ben istemedim bene yarın yatış olacağım inşallah bebeklerimizi az ağrılı sancılı şekilde kucağımıza alırız inşallah 🤗 bir anda bende beklemiyordum yatışı içimizi ferah tutalım
Ay canim moral oldun bana tek değilmişim bebeğini sağlıkla alırsın kucağına senide yormadan geçer inşallah bu süreç 🥰 🫂

Merhaba 🌸 Doğurdum bile 🐣🐣Doktorumdam çok memnundum, çok yetkin birisi ama siz çok iletişim kuran bir doktor arayışında iseniz sizin için uygun olmayabilir.
ya masallah güle güle büyütün. Çok iletişim derdinde degilim gereken bilgileri ve yetkinliği takibi iyi olsun benim için yeterli. Çünkü bir önceki gebeliğim 37. haftada ölü doğum ile son buldu. Şimdi tekrar gebeliğimde dr seçiminde zorlanıyorum. o yüzden görüşlerinizi almak istedim.

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

ya masallah güle güle büyütün. Çok iletişim derdinde degilim gereken bilgileri ve yetkinliği takibi iyi olsun benim için yeterli. Çünkü bir önceki gebeliğim 37. haftada ölü doğum ile son buldu. Şimdi tekrar gebeliğimde dr seçiminde zorlanıyorum. o yüzden görüşlerinizi almak istedim.

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
Neden doğum öyle sonuçlandı canım aksi biseymi oldu doğum anında yoksa anne karnındami bişey olmuştu

Neden doğum öyle sonuçlandı canım aksi biseymi oldu doğum anında yoksa anne karnındami bişey olmuştu
Anne karnında vefaat etti. Doğum için gittiğimde fark edildi.. Sonrasında test genetik taramalar yapıldı ama sebep bulunamadı. Tüm sonuçlarla bir kaç dr daha gezdik kimse anlamlı bir neden olmadığını tekrar gebelik düşünürsen perinotolog tarafından takip edilmem gerektiği tavsiyesi verildi. öyle. Şuan 12 haftalık gebeyim Medicana Ayşe kırbaşa gidiyorum ama sanki içim huzursuz gibi gereksiz kasıyor da olabilirim. öyle.

Anne karnında vefaat etti. Doğum için gittiğimde fark edildi.. Sonrasında test genetik taramalar yapıldı ama sebep bulunamadı. Tüm sonuçlarla bir kaç dr daha gezdik kimse anlamlı bir neden olmadığını tekrar gebelik düşünürsen perinotolog tarafından takip edilmem gerektiği tavsiyesi verildi. öyle. Şuan 12 haftalık gebeyim Medicana Ayşe kırbaşa gidiyorum ama sanki içim huzursuz gibi gereksiz kasıyor da olabilirim. öyle.
bence tam herkezin doğum yapıcağı haftalarda böyle bişey yazmanız hiç doğru değil hepimizi etkiliyorsunuz böyle şeyleri yazmasanızda olurdu

bence tam herkezin doğum yapıcapı haftalarda böyle bişey yazmanız hiç doğru değil hepimizi etkiliyorsunuz böyle şeyleri yazmasanızda olurdu
kusura bakmayın sorulunca direk cevap verdim.

Lütfen etkilenmeyin herkesin nasibi süreci çok çok farklı allah herkesin evladına sağlıklı uzun ömürler versin.

İnşallah en doğru en güzel zamanda gelir bebişlerimiz çok teşekkür ederim canım. Sana da 8 inde bir avazda kolaylıkla doğumlar diliyorum :)

Kafayla ilgili bana hiç yorum yapmadılar da FL mi FC mi ne ölçüyorlar işte boyla ilgili. Umarım vaktınden önce gelmez hiçbir bebeğimiz :) pozisyonu da daha U şeklindeymiş zatenn. Sol göğsümün altında kafası; sağ göğsümün altında ayakları var :) Döner umarım dahaa
Bizim bebişlerin dönmeye niyeti yok canım 🤣 benimkide tam olarak sağ göğsümün altında kafası, elide yüzünün önünde tam göbek deliğimin orada, ayaklarda sol kasığımın oralarda geziniyor. Ama özellikle hep eliyle vuruyor gibi hissediyorum ben 🤣

Canım tansiyondan dolayı dedin ya kaç çıkıyor mesela tansiyonların ? Benim 13.8-14.8 çıkıyor doktor panik ettiriyor da. Tansiyondan dolayı sezeryan olanların değerlerini merak ediyorum
Büyüğünün 14, küçüğünün de 9 olmaması gerekir canım, tansiyon çok önemli ama 13 8 normal bir değer. 14 8 de büyüğü biraz tehlikeli

Back
X