• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    218
Canıııımmm çok teşekkür ederim son hazırlıklar kontrol derken bakamamıştım bide hergün birileri arıyor bugünde doğurmadım diye açıyorum telefonu 😂😂 tarihi söylemediğim için aileme uzaktalar merak ederler diye. Doğum sonrası kendime gelince tecrübelerimi paylaşacağım 🥰
Sağlıklı güzel haberlerle gel kuzu 😍 doğumunda kolaylıklar diliyorum 🍀😍

Kızlar bu akşam biraz kanamam oldu. Hastaneye geldik. Arabadan indiğim anda suyum geldi foş diye. 3 cm açılmam var sadece. Sabaha kadar doğar dedi doktor ama bakalım. Dualarınızı bekliyorum ❤️❤️❤️
Sağlıkla, kolaylıkla gelir umarım bebişin 🙏 Çok güzel, tüm işaretler peş peşe gelmiş hiç yormamış seni, doğumun da hemencecik olur inşallah 😍 Dualarımız seninle, sabaha güzel haberlerinizi bekliyoruz ❤️

Benimki 38 hafta iki günlük 3050 gram dedi canım sıkıldı ya sanki geçer sefer daha iyiydi
Bu arada kızlar doktor um artık bekliyoruz bebeği dedi bende çok kaygılı ve panik halindeyim hiç sakin kalamıyorum 😔
Bende ilk günü belirlenince öyleydim ama şuan biraz rahatım stres yapma bence canım. Sağlıkla alırsın inşallah kucağına doğumunda çok güzel geçer

Merhaba herkese bebişleri doğanlara hayırlı olsun bekleyenlere de en kısa zamanda kavuşma diliyorum 🤗 ben sezeryan+miyom oldum sezeryan yarım saat miyom ameliyatım 1 saat sürdü çok şiddetli ağrılarım oldu ara arada devam ediyor ama rabbime bin şükür minik mücizeye baktıkça hepsi geçiyor teyzeleri 25 kasımda doğum yaptım herkese sanırlar diliyorum beklerken 🥹🥹
Hayırlı uğurlu olsun. Milyonunuz kaç cmdi ve neredeydi? Nasıl bir gebelik geçirdiniz? Şu anda 6 haftalık gebeyim ve 7-8 cm misyonum var. Sezaryen kesisinin tam altındaymış.

Sağlıklı güzel haberlerle gel kuzu 😍 doğumunda kolaylıklar diliyorum 🍀😍
Çok teşekkür ediyorum inşallah iyi geçer. Stresli değilim ama uykum acayip bölündü şuan çok uyuyup uyanmışım gibi oldum 2saate evden çıkacağız bakalım 7de hastanede olmam gerekiyor 😅heyecanlıyım

Kızlar bu akşam biraz kanamam oldu. Hastaneye geldik. Arabadan indiğim anda suyum geldi foş diye. 3 cm açılmam var sadece. Sabaha kadar doğar dedi doktor ama bakalım. Dualarınızı bekliyorum ❤️❤️❤️
Rabbim saglılıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah cnm kolay doğumların olsun

Kızlar merhaba yorumlarınıza ihtiyacım var 😔 şu an 36+4 üz şükürler olsun her şey yolunda bebeğimi normal doğurmak istiyorum fakat çok gazla miyom var bebeğin etrafında doktorum kararı bana bıraktı sezeryan yaparsam milyonlarını alırım dedi normal doğumda bebek dar bir yerden çıkacak miyom sayın çok fazla ve 33 yaşındayım 2 yıl denenler sonucunda hamile kaldım ilerleyen zamanlarda hamile kalmamın zorlaşma ihtimalini göz önünde bulundurmamı istedi. Normal doğum sonrası miyomdan kaynaklı çok fazla kanamamda olabilirmiş. İstersen normal doğum sonrası ameliyatla alırız milyonlarını ama aynı sezeryan gibi olur kapalı yapılan yerlerde var fakat miyom sayın fazla falan dedim kızlar sizce ne yapmalıyım lütfen deneyimli biri varsa bana yol gösterebilir mi 😔😔
AdChoices
ADVERTISING​
Merhaba doğum yaptınız mı bilemiyorum ama kesinlikle sezeryan olun. Miyomlar temizlensin. 2.gebelige kadar yeniden okunmayacağının garantisi yok diyorlar ama yine de temizlensin. Şu anda 2.cocuguma hamileyim miyomum var ve riskli durumlardan bahsedip duruyorlar. Kafayı yemek uzereyim bir doktor da doğumda temizleriz demedi. Diyen doktoru bulmuşken sezeryanla kurtul.

Sağlıkla kucağına alacaksın inşallah dualarımız seninle 😍❤️ gelsin bakalım mis kokulu 🌸 kavuşmanıza çok az kaldı

Kızlar taç almayacaktım ama karar değiştirdim birden alasım geldi şimdi de güzel bir şey bulamıyorum nolur link atın doğuma yetişsin😂 varsa anne bebek takım olsa çok iyi olur

Back
X