- 18 Ekim 2022
- 2.576
- 3.727
- 83
- Konu Sahibi annabelica
- #54.421
Çok teşekkür ederim canım, resmen çocuklar gibi sevinçliyim anlatamam. Umarım kimse böyle bir süreç yaşamazHadi bakalım güzel haberler bekliyoruz
Ayy hadi bakalımçok sevindim canım
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim canım, resmen çocuklar gibi sevinçliyim anlatamam. Umarım kimse böyle bir süreç yaşamazHadi bakalım güzel haberler bekliyoruz
Ayy hadi bakalımçok sevindim canım
![]()
Ayy çok sevindim canım gözünüz aydınBugün emzirme yaptık, kan değerleri düzelmiş dediler. Yarın sabah gidip emzirip eve getiricez inşallah bir aksilik olmazsa. Sizin durum nasıl? Görebiliyor musunuz bebişi?
Sağlıklı güzel haberlerle gel kuzuCanıııımmm çok teşekkür ederim son hazırlıklar kontrol derken bakamamıştım bide hergün birileri arıyor bugünde doğurmadım diye açıyorum telefonutarihi söylemediğim için aileme uzaktalar merak ederler diye. Doğum sonrası kendime gelince tecrübelerimi paylaşacağım
![]()
Sağlıkla kolaylıkla gelsin minik kızımız inşallah dualarımız sizinleKızlar bu akşam biraz kanamam oldu. Hastaneye geldik. Arabadan indiğim anda suyum geldi foş diye. 3 cm açılmam var sadece. Sabaha kadar doğar dedi doktor ama bakalım. Dualarınızı bekliyorum![]()
Sağlıkla, kolaylıkla gelir umarım bebişinKızlar bu akşam biraz kanamam oldu. Hastaneye geldik. Arabadan indiğim anda suyum geldi foş diye. 3 cm açılmam var sadece. Sabaha kadar doğar dedi doktor ama bakalım. Dualarınızı bekliyorum![]()
Çok sağol canım, dayanacak gücüm kalmamıştı zaten, biraz daha kalacak deseler gece gündüz ağlamaya başlayacağımAyy çok sevindim canım gözünüz aydın![]()
![]()
Yaaaaa sağlıkla gelsin adminimmmmmKızlar bu akşam biraz kanamam oldu. Hastaneye geldik. Arabadan indiğim anda suyum geldi foş diye. 3 cm açılmam var sadece. Sabaha kadar doğar dedi doktor ama bakalım. Dualarınızı bekliyorum![]()
Sağlıkla kolaylıkla gelsin inşallah mis kokuluKızlar bu akşam biraz kanamam oldu. Hastaneye geldik. Arabadan indiğim anda suyum geldi foş diye. 3 cm açılmam var sadece. Sabaha kadar doğar dedi doktor ama bakalım. Dualarınızı bekliyorum![]()
Bende ilk günü belirlenince öyleydim ama şuan biraz rahatım stres yapma bence canım. Sağlıkla alırsın inşallah kucağına doğumunda çok güzel geçerBenimki 38 hafta iki günlük 3050 gram dedi canım sıkıldı ya sanki geçer sefer daha iyiydi
Bu arada kızlar doktor um artık bekliyoruz bebeği dedi bende çok kaygılı ve panik halindeyim hiç sakin kalamıyorum![]()
Canım avent biberonların başlıkları numaralı. Üzerinde yazar. Yüksek numaraların akışları hızlı olduğu için meme reddi yapabiliyorAnlamadım
Hayırlı uğurlu olsun. Milyonunuz kaç cmdi ve neredeydi? Nasıl bir gebelik geçirdiniz? Şu anda 6 haftalık gebeyim ve 7-8 cm misyonum var. Sezaryen kesisinin tam altındaymış.Merhaba herkese bebişleri doğanlara hayırlı olsun bekleyenlere de en kısa zamanda kavuşma diliyorumben sezeryan+miyom oldum sezeryan yarım saat miyom ameliyatım 1 saat sürdü çok şiddetli ağrılarım oldu ara arada devam ediyor ama rabbime bin şükür minik mücizeye baktıkça hepsi geçiyor teyzeleri 25 kasımda doğum yaptım herkese sanırlar diliyorum beklerken
![]()
Ya sağlıkla kolaylıkla geldin inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruzKızlar bu akşam biraz kanamam oldu. Hastaneye geldik. Arabadan indiğim anda suyum geldi foş diye. 3 cm açılmam var sadece. Sabaha kadar doğar dedi doktor ama bakalım. Dualarınızı bekliyorum![]()
Çok teşekkür ediyorum inşallah iyi geçer. Stresli değilim ama uykum acayip bölündü şuan çok uyuyup uyanmışım gibi oldum 2saate evden çıkacağız bakalım 7de hastanede olmam gerekiyorSağlıklı güzel haberlerle gel kuzudoğumunda kolaylıklar diliyorum
![]()
Sağlıkla, kolaylıkla gelsin inşallah. Ay maşallah doğumlar iyice hızlandıKızlar bu akşam biraz kanamam oldu. Hastaneye geldik. Arabadan indiğim anda suyum geldi foş diye. 3 cm açılmam var sadece. Sabaha kadar doğar dedi doktor ama bakalım. Dualarınızı bekliyorum![]()
Su gibi geçsin, sağlıkla alın kucağınızaÇok teşekkür ediyorum inşallah iyi geçer. Stresli değilim ama uykum acayip bölündü şuan çok uyuyup uyanmışım gibi oldum 2saate evden çıkacağız bakalım 7de hastanede olmam gerekiyorheyecanlıyım
Rabbim saglılıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah cnm kolay doğumların olsunKızlar bu akşam biraz kanamam oldu. Hastaneye geldik. Arabadan indiğim anda suyum geldi foş diye. 3 cm açılmam var sadece. Sabaha kadar doğar dedi doktor ama bakalım. Dualarınızı bekliyorum![]()
Merhaba doğum yaptınız mı bilemiyorum ama kesinlikle sezeryan olun. Miyomlar temizlensin. 2.gebelige kadar yeniden okunmayacağının garantisi yok diyorlar ama yine de temizlensin. Şu anda 2.cocuguma hamileyim miyomum var ve riskli durumlardan bahsedip duruyorlar. Kafayı yemek uzereyim bir doktor da doğumda temizleriz demedi. Diyen doktoru bulmuşken sezeryanla kurtul.Kızlar merhaba yorumlarınıza ihtiyacım varşu an 36+4 üz şükürler olsun her şey yolunda bebeğimi normal doğurmak istiyorum fakat çok gazla miyom var bebeğin etrafında doktorum kararı bana bıraktı sezeryan yaparsam milyonlarını alırım dedi normal doğumda bebek dar bir yerden çıkacak miyom sayın çok fazla ve 33 yaşındayım 2 yıl denenler sonucunda hamile kaldım ilerleyen zamanlarda hamile kalmamın zorlaşma ihtimalini göz önünde bulundurmamı istedi. Normal doğum sonrası miyomdan kaynaklı çok fazla kanamamda olabilirmiş. İstersen normal doğum sonrası ameliyatla alırız milyonlarını ama aynı sezeryan gibi olur kapalı yapılan yerlerde var fakat miyom sayın fazla falan dedim kızlar sizce ne yapmalıyım lütfen deneyimli biri varsa bana yol gösterebilir mi
AdChoices
ADVERTISING
Sağlıkla kucağına alacaksın inşallah dualarımız seninleKızlar bu akşam biraz kanamam oldu. Hastaneye geldik. Arabadan indiğim anda suyum geldi foş diye. 3 cm açılmam var sadece. Sabaha kadar doğar dedi doktor ama bakalım. Dualarınızı bekliyorum![]()