• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    218
Kızlar bu akşam biraz kanamam oldu. Hastaneye geldik. Arabadan indiğim anda suyum geldi foş diye. 3 cm açılmam var sadece. Sabaha kadar doğar dedi doktor ama bakalım. Dualarınızı bekliyorum ❤️❤️❤️
Ayyyy çok güzel 😍 sağlıkla gelsin dualarımız seninle ilk fırsatda haber ver 😍 darısı başımıza inşallah 🥰🌸

Kızlarr tansiyonum ilk kez 14-9 çıktı limonlu su yaptım içtim 13-8 ıldu ama yarım saat geçti tekrar 14-9 oldu gitmeli miyim. Bir kaç tane biber turşusu yemiştim ondan mıdır acaba

İnşallah sağlıcakla almak nasip olur bebeklerimizi , genel anestezi hakkında bilginiz var mı
İnşallah. Yok hayır , ben spinal oldum, bebeğim doğdu gördüm ama sonra anestezi yan etki yaptığı için uyutmuşlar , sedasyonla uyuttuklarinı söyledi ebe, ama hiç bir şey hissetmedim, uyandığımda da derin uykudan dinlenerek uyanmış gibi hafiftim. Şimdi yine spinal olacak

Kızlarr tansiyonum ilk kez 14-9 çıktı limonlu su yaptım içtim 13-8 ıldu ama yarım saat geçti tekrar 14-9 oldu gitmeli miyim. Bir kaç tane biber turşusu yemiştim ondan mıdır acaba
Geçmiş olsun, bence devam ederse gidebilirsiniz , ya da Dr unuza haber verin. Benim Dr um her defasında tansiyonun önemli olduğunu söylüyor, hep 10 11 falan çıkabilir ama 1 kez 13 14 olsa bizim için önemli diyor, tabi bende pıhtılaşma problemi var kan sulandirici kullanıyordum, dediği şeyin onunla da alakası var mı bilmiyorum

Geçmiş olsun, bence devam ederse gidebilirsiniz , ya da Dr unuza haber verin. Benim Dr um her defasında tansiyonun önemli olduğunu söylüyor, hep 10 11 falan çıkabilir ama 1 kez 13 14 olsa bizim için önemli diyor, tabi bende pıhtılaşma problemi var kan sulandirici kullanıyordum, dediği şeyin onunla da alakası var mı bilmiyorum
Aaa kan sulandırıcı olabilir yaa ben çok acıyor diye 2 gündür kullanmıyordum. Takip edeyim o zaman iğnemi de vurayım ayy saol yaa ♥️🤲🏻

Canım benzer değerlerde oluyor benim de. Bi odaya geç kapıyı ve ışıkları kapat. Telefonu da odadan çıkar 20 dk gözlerini dinlendir yine düşmüyorsa 2-3 kez daha yap hala düşmemiş olursa evet doktoruna haber ver. Benim doktorum aynı bu şekilde söylemişti bana

Canım benzer değerlerde oluyor benim de. Bi odaya geç kapıyı ve ışıkları kapat. Telefonu da odadan çıkar 20 dk gözlerini dinlendir yine düşmüyorsa 2-3 kez daha yap hala düşmemiş olursa evet doktoruna haber ver. Benim doktorum aynı bu şekilde söylemişti bana
Deniyim kuzu teşekkür ederim 🙏

Back
X