• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    219
Artık uyuyamıyorum kızlar çok rahatsızsım bebek doğsada diyorum bazen hem grip te oldum tam doğuma yakın 😞
Off sorma kuzu yaa ben de ya uyuyamıyorum ya da saatte bir uyanıyorum başım ağrıyor resmen uykusuzluktan 😔 geçmiş olsun kuzu gripken hele hiç çekilmez yaaa Allah kolaylık versin bol bol ıhlamur faln da iç de bari doğar belki 🧐

Kizlar detayları sonra veririm ama doğum yaptım.buranin saatiyle 22:34ta 49 cm ve 2740 kg doğdu çok şükür. Biraz stresliydi ama doğum anında hiç ağrım olmadı,hissetmedim. Dikişim var o uzun sürdü.bebis güzel kavrıyor memeyi ama henüz süt gelmiyor bence. Çok pratik yapmak gerek..bakalim
Maşallah canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah 😍 doğumda ağrın olmaması ne güzel olmuş ♥️ süt için de normal kuzu zaten anca gelir emsin ama en azından alışsın bırakmasın. 🧿

Kızlar benim diz kapağımda iki gündür aşırı bir ağrım var asla katlayamıyorum ve düzken bile aşırı ağrıyor dokunamıyorum bile hamilelikte ya da son zamanlarda böyle bir şey yaşayan oldu mı acaba
Gecen hafta koltuga soluma dogru yattım koltugun sırt yastığına da sag bacagımı attım Boyle sarılır gibi uyumusum bir uyandım altta kalan sol diz kıvrılmıyor bıcak saplanmış gibi bı acı odemli sis gibi altta kalmanın yük taşımanın odemlenmenın hareketsızlıgin etkisiyle kalakalmış oyle garıbım. 1 saat kadar surdu dokunmak bile acı verirken ben masaj yapmaya devam ettim yumuşak sekılde sonra mılım mılım kıvırarak actım bu acı tarıfsız cok sıddetlıydi ama sukur kısa surdu. Belkındokunmasam devam ederdi Ayaga kalkamadım cunku cok kotu olurdu kucuk cocugumla umarım senin de oyle bısıdır ve gecer

Hepimizi bekliyor uykusuz geceler, sağma emzirme problemleri... buyuk kavusma oldu ya önemli olan o🤗Bizim heyecanlı bekleyiş sürüyor. 39+2 bitiyor.gelsin istiyorum merakla.

Aramızda bir gün var diye takipteyim valla.bazilari dogurdu bile çünkü🤭 ben de senle @erkekbebek i merak ediyorum napiyim😉
ALmanyadayim burda hastaneyi kendin seciyorsun.halen tam karar veremedim ama düşündüğüm iki hastanenin de bir doğumhane odasında küvet var. Uygunsa yaparlar heralde.o ana birakiyorum. Tanıtım gününe katıldım istediğiniz anda epidural veririz dediler.burda kendi doktorun dogurtmuyor seni.bakalim süreç nasıl ilerleyecek.cok bekletmeden 2-3 güne gelsinler bence yaa
Dedin ve bizden önce doğurdun canım kaç gündür bakıyorum ama yazamadım gözün aydın biraz zor bir süreçti sanırım yavaş işledi neyseki küçüğünüz iyiymiş Allah size bağışlasın ❤️

ilk sancım girdi kızlar

Eklentiler

• IMG_4571.webp
    IMG_4571.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 53
Ay ben benden sonra doğurursun diye şey etmiştim 😂 sende doğuma girdiğine göre sıra bişe geldi bak daha tık yok valla bizde güzel geçer inşallah doğumun da suuuu gibii
gercekten ya ben daha beklemiyordum ama uykumda suyum geldi gece gece ani oldu herşey canım
inşallah kuzum🤩 size ani süpriz yaparım dedim😂

Back
X