Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    219
Artık uyuyamıyorum kızlar çok rahatsızsım bebek doğsada diyorum bazen hem grip te oldum tam doğuma yakın
Off sorma kuzu yaa ben de ya uyuyamıyorum ya da saatte bir uyanıyorum başım ağrıyor resmen uykusuzluktan geçmiş olsun kuzu gripken hele hiç çekilmez yaaa Allah kolaylık versin bol bol ıhlamur faln da iç de bari doğar belki

Maşallah canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah doğumda ağrın olmaması ne güzel olmuş süt için de normal kuzu zaten anca gelir emsin ama en azından alışsın bırakmasın.

Gecen hafta koltuga soluma dogru yattım koltugun sırt yastığına da sag bacagımı attım Boyle sarılır gibi uyumusum bir uyandım altta kalan sol diz kıvrılmıyor bıcak saplanmış gibi bı acı odemli sis gibi altta kalmanın yük taşımanın odemlenmenın hareketsızlıgin etkisiyle kalakalmış oyle garıbım. 1 saat kadar surdu dokunmak bile acı verirken ben masaj yapmaya devam ettim yumuşak sekılde sonra mılım mılım kıvırarak actım bu acı tarıfsız cok sıddetlıydi ama sukur kısa surdu. Belkındokunmasam devam ederdi Ayaga kalkamadım cunku cok kotu olurdu kucuk cocugumla umarım senin de oyle bısıdır ve gecer

Dedin ve bizden önce doğurdun canım kaç gündür bakıyorum ama yazamadım gözün aydın biraz zor bir süreçti sanırım yavaş işledi neyseki küçüğünüz iyiymiş Allah size bağışlasın

Ay ben benden sonra doğurursun diye şey etmiştim sende doğuma girdiğine göre sıra bişe geldi bak daha tık yok valla bizde güzel geçer inşallah doğumun da suuuu gibii
gercekten ya ben daha beklemiyordum ama uykumda suyum geldi gece gece ani oldu herşey canım
inşallah kuzum size ani süpriz yaparım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…