- 25 Şubat 2024
- 1.723
- 2.356
- 53
- 33
- Konu Sahibi annabelica
-
- #54.961
Off sorma kuzu yaa ben de ya uyuyamıyorum ya da saatte bir uyanıyorum başım ağrıyor resmen uykusuzluktanArtık uyuyamıyorum kızlar çok rahatsızsım bebek doğsada diyorum bazen hem grip te oldum tam doğuma yakın
Amin inşallah canım gece gece büyük heycan yaşattı bize kızımYaa inanmıyorummmEn kısa sürede, sağlıkla kolaylıkla doğurursun umarım canım Güzel haberlerinizi bekliyoruz
Maşallah canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahKizlar detayları sonra veririm ama doğum yaptım.buranin saatiyle 22:34ta 49 cm ve 2740 kg doğdu çok şükür. Biraz stresliydi ama doğum anında hiç ağrım olmadı,hissetmedim. Dikişim var o uzun sürdü.bebis güzel kavrıyor memeyi ama henüz süt gelmiyor bence. Çok pratik yapmak gerek..bakalim
Bizi haberdar et kuzu sağlıkla al kucağına inşallahKızlaaaaaar suyummm geldii uyurken
eveeet oyuncu suduru eleniyorrrrKızzz aha sen de eleniyorsun
Gecen hafta koltuga soluma dogru yattım koltugun sırt yastığına da sag bacagımı attım Boyle sarılır gibi uyumusum bir uyandım altta kalan sol diz kıvrılmıyor bıcak saplanmış gibi bı acı odemli sis gibi altta kalmanın yük taşımanın odemlenmenın hareketsızlıgin etkisiyle kalakalmış oyle garıbım. 1 saat kadar surdu dokunmak bile acı verirken ben masaj yapmaya devam ettim yumuşak sekılde sonra mılım mılım kıvırarak actım bu acı tarıfsız cok sıddetlıydi ama sukur kısa surdu. Belkındokunmasam devam ederdi Ayaga kalkamadım cunku cok kotu olurdu kucuk cocugumla umarım senin de oyle bısıdır ve gecerKızlar benim diz kapağımda iki gündür aşırı bir ağrım var asla katlayamıyorum ve düzken bile aşırı ağrıyor dokunamıyorum bile hamilelikte ya da son zamanlarda böyle bir şey yaşayan oldu mı acaba
elimden geldiği kadar yazıcam kuzum sizeBizi haberdar et kuzu sağlıkla al kucağına inşallah
Dedin ve bizden önce doğurdun canım kaç gündür bakıyorum ama yazamadım gözün aydın biraz zor bir süreçti sanırım yavaş işledi neyseki küçüğünüz iyiymiş Allah size bağışlasınHepimizi bekliyor uykusuz geceler, sağma emzirme problemleri... buyuk kavusma oldu ya önemli olan oBizim heyecanlı bekleyiş sürüyor. 39+2 bitiyor.gelsin istiyorum merakla.
Aramızda bir gün var diye takipteyim valla.bazilari dogurdu bile çünküben de senle @erkekbebek i merak ediyorum napiyim
ALmanyadayim burda hastaneyi kendin seciyorsun.halen tam karar veremedim ama düşündüğüm iki hastanenin de bir doğumhane odasında küvet var. Uygunsa yaparlar heralde.o ana birakiyorum. Tanıtım gününe katıldım istediğiniz anda epidural veririz dediler.burda kendi doktorun dogurtmuyor seni.bakalim süreç nasıl ilerleyecek.cok bekletmeden 2-3 güne gelsinler bence yaa
Ay ben benden sonra doğurursun diye şey etmiştimeveeet oyuncu suduru eleniyorrrr
Kendi sancınmı geldi canım sunimu taktılarilk sancım girdi kızlar
gercekten ya ben daha beklemiyordum ama uykumda suyum geldi gece gece ani oldu herşey canımAy ben benden sonra doğurursun diye şey etmiştimsende doğuma girdiğine göre sıra bişe geldi bak daha tık yok valla bizde güzel geçer inşallah doğumun da suuuu gibii
kendi sancım kuzumKendi sancınmı geldi canım sunimu taktılar
Çok sevindim ve cokkk merak ediyorum inan emojilide olsa bı foti gelsin bebişimizi görelim oğlun eşinin yanindamigercekten ya ben daha beklemiyordum ama uykumda suyum geldi gece gece ani oldu herşey canım
inşallah kuzumsize ani süpriz yaparım dedim
canımsınız yaa koskoca 9 ay birlikde bende elendimKalkın bak annisler doğum var gene bizim baş katip doğuma girecek baştan beri kilomuzu bile takip etti şimdi bizde doğumunu edecez
Dur şimdi yapmacanımsınız yaa koskoca 9 ay birlikde bende elendim
son yoklama yapıym mı KIZLAR?
gelicek teyzelerine o fotiÇok sevindim ve cokkk merak ediyorum inan emojilide olsa bı foti gelsin bebişimizi görelim oğlun eşinin yanindami
kız aniden suyun vs gelebilir artık seninde aynıyızBenim oğlan beni artık doğurmadinmi diye arattirmaya başladıannesi kurban olsun yeri rahat demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?