• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    219
Off sorma kuzu yaa ben de ya uyuyamıyorum ya da saatte bir uyanıyorum başım ağrıyor resmen uykusuzluktan 😔 geçmiş olsun kuzu gripken hele hiç çekilmez yaaa Allah kolaylık versin bol bol ıhlamur faln da iç de bari doğar belki 🧐
Bir yandan doğmasından korkuyorum bir yandan doğsun istiyorum 🤣 ne yapcm bilmiyorum evet uykular zehir böyle bişey yok 🥹

kız aniden suyun vs gelebilir artık seninde aynıyız😂
Ben böyle 4 beş gün daha gider gibi geliyor 😂 suyu gelenler beni şaşırtıyor nasıl sancısız su geliyor valla Allah'ın hikmeti ya birden çoğumuz sancısız suyu gelerek başladı doğuma ilkinde de mi öyle olmuştu bu farklı bir deneyimim oldu birden su gelmesi 🧐 ay çok soru sordum ağrın cokmu ağrıyla sancıyla benle uğraşma kız bide 😂

Bir yandan doğmasından korkuyorum bir yandan doğsun istiyorum 🤣 ne yapcm bilmiyorum evet uykular zehir böyle bişey yok 🥹
Canım kaçıncı haftadasın şuan bende gribim senin gibi doğum yakını talihsizlik valla , geçmiş olsun sanada sürekli lavabo bel ağrısı uyku kalmadı dediğin gibi böle böle olmaz 😂

Hastane doktorun ne diyor canım normal doğumuma alıncksın
doktorum sancılarım oldukca acıklığım cabuk olurmuş öyle dedi ve 2.ci doğumum olucağı içinde uzun sürmezmiş suyum geldiği için🥹
normal doğum olucak inşallah şimdilik herşey yolunda gözüküyor

canım yeni gördüm bu yazını evet uyurken geldi birden ve halada gelmeye devam ediyor

geldim hastaneye ambulansla hemen eşimle
Yaa kuzum sağlıkla kolaylıkla kavuş bebeğine🌸 güzel haberlerini bekliyoruz🌸🌸

Ben bu ara giremedim bebişle uğraşmaktan ama fırsat buldukça okuyorum 🌸

E erkekbebek canım sen naptın seninde doktorun benim gibi demiş aynı bende imza attım kendi sancımı beklemek istiyorum diye hiç sorun yokken almak istemesi banada saçma geldi tehlikeye atmayalım dedi benimkide ama beklemeyi seçtim doktorumdan da soğudum açıkçası baştan beri bana güvensizlik verdi başka özel hastane yok ilçede diye mecburluktan gittim ama doğuma devlete gitmeye karar verdim bir kaç olumsuz şey duydum çünkü aynısını banada yapmaya çalıştı doktorlarada güven kalmadı suni sancı katılmış bir hastaya habersiz kendi sancısı varken sonra bebekte kalp atışı sorunu olmuş ve sezeryan olmuş acil banada suni veriyim kalp atışı değişirse sezeryan yaparım diyince aynısı diye korktum valla yok dedim herşeyi alıp gitmiştim doğum yapacaktım ama bunu duyunca vazgeçtim hayırlısı olsun inşallah

Canım kaçıncı haftadasın şuan bende gribim senin gibi doğum yakını talihsizlik valla , geçmiş olsun sanada sürekli lavabo bel ağrısı uyku kalmadı dediğin gibi böle böle olmaz 😂
38 bitmiş canım benim evet tam son dakika olacak iş mi diyorum artık zaten mide bel lavabo derken birde bu çıktı bazen eşime durduk yere kızıyorum ne kadar şanslısın diyorum 😂 sen neler kullanıyorsun ilaç kullanmadan ben sadece bal süt

38 bitmiş canım benim evet tam son dakika olacak iş mi diyorum artık zaten mide bel lavabo derken birde bu çıktı bazen eşime durduk yere kızıyorum ne kadar şanslısın diyorum 😂 sen neler kullanıyorsun ilaç kullanmadan ben sadece bal süt
Hiç ilaç kullanmadım oğluma son dakikada katkı vermim dedim 😂 mandalina sıcak içecek öyle devam ediyorum valla

E erkekbebek canım sen naptın seninde doktorun benim gibi demiş aynı bende imza attım kendi sancımı beklemek istiyorum diye hiç sorun yokken almak istemesi banada saçma geldi tehlikeye atmayalım dedi benimkide ama beklemeyi seçtim doktorumdan da soğudum açıkçası baştan beri bana güvensizlik verdi başka özel hastane yok ilçede diye mecburluktan gittim ama doğuma devlete gitmeye karar verdim bir kaç olumsuz şey duydum çünkü aynısını banada yapmaya çalıştı doktorlarada güven kalmadı suni sancı katılmış bir hastaya habersiz kendi sancısı varken sonra bebekte kalp atışı sorunu olmuş ve sezeryan olmuş acil banada suni veriyim kalp atışı değişirse sezeryan yaparım diyince aynısı diye korktum valla yok dedim herşeyi alıp gitmiştim doğum yapacaktım ama bunu duyunca vazgeçtim hayırlısı olsun inşallah
Bende yarın öyle yapck diye korkuyorum umarım aynı şeyi yaşamam çünkü doğumun kendi başlaması akışı çok çok iyi suni sancıya göre

Back
X