- 1 Aralık 2022
- 3.539
- 5.973
- 108
- Konu Sahibi annabelica
- #55.001
onu hiç bilmiyorum ama yaptırmak istiyorum şimdiden söylesemmi 4cm gecince yapılmıyor diye biliyorum cünki
Canım su gibi olsun doğumun inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onu hiç bilmiyorum ama yaptırmak istiyorum şimdiden söylesemmi 4cm gecince yapılmıyor diye biliyorum cünki
Artık uyuyamıyorum kızlar çok rahatsızsım bebek doğsada diyorum bazen hem grip te oldum tam doğuma yakın![]()
Kizlar detayları sonra veririm ama doğum yaptım.buranin saatiyle 22:34ta 49 cm ve 2740 kg doğdu çok şükür. Biraz stresliydi ama doğum anında hiç ağrım olmadı,hissetmedim. Dikişim var o uzun sürdü.bebis güzel kavrıyor memeyi ama henüz süt gelmiyor bence. Çok pratik yapmak gerek..bakalim
Evet saat 4 den beri uyuyamıyorum birazdan çocuklar kalkıcak hiç uyuyamıycm uykusuzluktan gözümün altı morarmışBen de uyuyamıyorum canım maalesef ki ağrı çok, yatsam olmuyor, otursam hiç olmuyor![]()
bende 4-5 gün gider diyordum birden suyum geldi ve ilk kez oldu benim ilk doğumumda ilk sancılarım geldi sonra doğurmaya 1 saat kala ebe patlatmıştı suyumu hic gelmemişti yaneBen böyle 4 beş gün daha gider gibi geliyorsuyu gelenler beni şaşırtıyor nasıl sancısız su geliyor valla Allah'ın hikmeti ya birden çoğumuz sancısız suyu gelerek başladı doğuma ilkinde de mi öyle olmuştu bu farklı bir deneyimim oldu birden su gelmesi
ay çok soru sordum ağrın cokmu ağrıyla sancıyla benle uğraşma kız bide
![]()
Evet saat 4 den beri uyuyamıyorum birazdan çocuklar kalkıcak hiç uyuyamıycm uykusuzluktan gözümün altı morarmış
bende 4-5 gün gider diyordum birden suyum geldi ve ilk kez oldu benim ilk doğumumda ilk sancılarım geldi sonra doğurmaya 1 saat kala ebe patlatmıştı suyumu hic gelmemişti yane
dediğin gibi burdaki coğu bacılarımın süpriz suyu geldi + ben
ağrım yok ama 3 kez ciddi sancı girdi nstye bağlıyım hala kuzum
benimde oyüzden kafam karışık hic yaptırmasammı diyeKuzum inan bende bilmiyorum doktorunla konuş bence eğer doğumun hızlı ilerlerse hiç yaptırmayı önermiyorlar
İnşallah balımm aminn geliyor teyzesiCanım su gibi olsun doğumun inşallahgeliyor kızçemiz
![]()
sağlıkla gelsin bizi de habersiz bırakmayın. Ay sıra bize geliyorİnşallah balımm aminn geliyor teyzesi![]()
E erkekbebek canım sen naptın seninde doktorun benim gibi demiş aynı bende imza attım kendi sancımı beklemek istiyorum diye hiç sorun yokken almak istemesi banada saçma geldi tehlikeye atmayalım dedi benimkide ama beklemeyi seçtim doktorumdan da soğudum açıkçası baştan beri bana güvensizlik verdi başka özel hastane yok ilçede diye mecburluktan gittim ama doğuma devlete gitmeye karar verdim bir kaç olumsuz şey duydum çünkü aynısını banada yapmaya çalıştı doktorlarada güven kalmadı suni sancı katılmış bir hastaya habersiz kendi sancısı varken sonra bebekte kalp atışı sorunu olmuş ve sezeryan olmuş acil banada suni veriyim kalp atışı değişirse sezeryan yaparım diyince aynısı diye korktum valla yok dedim herşeyi alıp gitmiştim doğum yapacaktım ama bunu duyunca vazgeçtim hayırlısı olsun inşallah
Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsünKizlar detayları sonra veririm ama doğum yaptım.buranin saatiyle 22:34ta 49 cm ve 2740 kg doğdu çok şükür. Biraz stresliydi ama doğum anında hiç ağrım olmadı,hissetmedim. Dikişim var o uzun sürdü.bebis güzel kavrıyor memeyi ama henüz süt gelmiyor bence. Çok pratik yapmak gerek..bakalim
Sağlıkla kolaylıkla gelsin minikkuşKızlaaaaaar suyummm geldii uyurken
Çok güzel ben kız büyüttüm anne olmak zaten güzel tabiki ama kız annesi olmak cokkk güzelAmin İnşanlah benimde ilk defa bir kızım olck çok heyecanlıyım nasıl bir duygu iki oğlum var![]()
Nasılsın canım ? Her şey yolunda mı ?İnşallah balımm aminn geliyor teyzesi![]()
evet canım yolunda şimdi yine nstye bağlicaklar ve eğer sancılarım kendiliğinden gelmezse suni verceklermiş öğlenNasılsın canım ? Her şey yolunda mı ?
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin maşallah sizeKizlar detayları sonra veririm ama doğum yaptım.buranin saatiyle 22:34ta 49 cm ve 2740 kg doğdu çok şükür. Biraz stresliydi ama doğum anında hiç ağrım olmadı,hissetmedim. Dikişim var o uzun sürdü.bebis güzel kavrıyor memeyi ama henüz süt gelmiyor bence. Çok pratik yapmak gerek..bakalim
İnşallah kolaylıkla geçsin doğumun, sağlıkla kucağına al bebeğini canım. Allah yardımcın olsunevet canım yolunda şimdi yine nstye bağlicaklar ve eğer sancılarım kendiliğinden gelmezse suni verceklermiş öğlen