Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    219

Gözün aydın canım, sağlıkla büyütürsün bebeni inşallah

bende 4-5 gün gider diyordum birden suyum geldi ve ilk kez oldu benim ilk doğumumda ilk sancılarım geldi sonra doğurmaya 1 saat kala ebe patlatmıştı suyumu hic gelmemişti yane
dediğin gibi burdaki coğu bacılarımın süpriz suyu geldi + ben
ağrım yok ama 3 kez ciddi sancı girdi nstye bağlıyım hala kuzum

Kolay olacak arkadaşım inşallah dualarımız seninle ve kuzunla

Yaa gerçekten kimseye güven yok artık. Ne kadar üzücü bu halimizle bunları düşünüyoruz. Habersiz işlem mi yapılır. Suni sancı konuşularak verilecek bir karar. Ama benim doktorum Eskişehir in en iyi doktoru olduğunu düşünerek gittiğim bir doktor. Ben yaklaşımına bayılmasam da vazgeçme cesaretinde bulunamadım aylardır.
Yarın sabah 8 de gideceğim bakalım. 3-4 gün beklesek iyi olurdu, çünkü bebeğimin aşağıya inmeye çalıştığını düşünüyorum. Dün bacak testini de yapamadım zaten Ama beklemeyecek sanırım, yarın olanlar olacak

Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün

Kızlar yarın sabah doğuma girecem 37+3 de erken alınacak tansiyonum ilaçlara rağmen düşmüyor şekerde olunca doktorum bekletmek istemiyor heyecanla karışık bir korku var inşallah sağ salim kucağıma alırım bende hepinize duaciyim sizde dualarınızı esirgemeyin

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin maşallah size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…