- 17 Eylül 2025
- 559
- 879
- 18
- 27
- Konu Sahibi annabelica
- #55.061
Anammmm bebiş nasıl sen nasılsın asyam8z hoş gelmisssss gözün aydınKızlar doğurdum ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anammmm bebiş nasıl sen nasılsın asyam8z hoş gelmisssss gözün aydınKızlar doğurdum ben
Canım çok sevindim. Hikayeni paylaş bizimle :)))Kızlar doğurdum ben
iyiz ikimizde kuzum 20dkk sürdü çok güzel gectiAnammmm bebiş nasıl sen nasılsın asyam8z hoş gelmisssss gözün aydın![]()
akşam güzelce yazarım kuzumCanım çok sevindim. Hikayeni paylaş bizimle :)))
Kaç kilo doğdu bebişimiz canımiyiz ikimizde kuzum 20dkk sürdü çok güzel gecti![]()
oyy gozun aydin canim rabbim anali babali buyutsun insallahhKızlar doğurdum ben
kuzum bütün bilgileri paylaşcam bendr çok sersemim ondan elimden geldiği kadar yazabiliyom sizeK
Kaç kilo doğdu bebişimiz canım
Bu arada doğum anında sancı çekerken ki aktifligin maşallah yani çok iyi oldu böyle çok güçlüsün![]()
MaşallahKızlar doğurdum ben
Çok şükürKizlar detayları sonra veririm ama doğum yaptım.buranin saatiyle 22:34ta 49 cm ve 2740 kg doğdu çok şükür. Biraz stresliydi ama doğum anında hiç ağrım olmadı,hissetmedim. Dikişim var o uzun sürdü.bebis güzel kavrıyor memeyi ama henüz süt gelmiyor bence. Çok pratik yapmak gerek..bakalim
Canıım gözün aydın. Çok şükür çok güzel bir süreç geçirdin gibi hissettik biz buradan. Umarım yaşarken daha da güzel geçmiştir sanaKızlar doğurdum ben
Maşallah canım çok sevindimKızlar doğurdum ben
Şükür kuzucummiyiz ikimizde kuzum 20dkk sürdü çok güzel gecti![]()
Şimdi girmiştir inşallah hayırlısı olsunAnladım canım hayırlısı olsun.ben 37+3 üm hala kanala girmemişti bebiş
Maşşallah çok mutluoldum canımKızlar doğurdum ben
Gözün aydın Rabbim analı babalı büyütsün inşallah cnmKızlar doğurdum ben