Gece rüya gördüm "bugün 7.Aralık bebeğin doğcak" bende "neden bugün diyorum", "çok istiyordun babasıyla aynı ay olsun 27.Aralık birde sayıları benzediği için" yane babası 27.Aralık doğdu kızımda 7.Aralık olcakmış diye biriyle sohbet ediyorum rüyamda

sonra uyandım 4:30da wcye kalkmak istedim ve birden bi aşyada sıcaklık hissettim aha kacırdım dedim tutamadım dedim sonra bi baktım sıvı durmuyor aha dedim suyum geldi kalktım ayağa hala geliyor eşimde o sıra yatakta yokdu iceri doğru yürüdüm oda uyuyamamış bütün gece, o sırada balkonda sıgara ıcıyordu ona doğru yürüdüm, asla ne oldunu anlamadı "ne oldu niye kalktın dedi" dedim "benim suyum geldi" eşim PANİK

hemen ambulansı aradık çünki suyum hala çok geliyordu durmuyordu doğum her an başlar birde 2.doğumum diye korktuk cantamızı aldık hastaneye geldik

tabi hastaneye gelesiye kadar giyindiğin kacındı üstüm ıslandı

sonra yatışım yapıldı ama sancım yokdu hiç öğlene kadar sadece suyum gelmeye devam ediyordu ve acıklığım 2cmdi

saat 13de suni sancı verdiler damar yolunda ama yavaş yavaş hissediceksin dediler ben bir saat sonra hissetmeye başladım 14de ciddi sancılar hissettim sonra ben uzun sürer sandım ve ağrım çok şiddetliydi "bana epidural verin" dedim sağolsun hemşire VERMEDİ

ıkın ıkın dedi ıkındım bütün gücümle altan sıcaklık bebeğin geldiğini hissettim sonra "8cm oldu" dedi birden hemşireler aralarında, dedim "NEE 8 mi?"

sonra bi kac kere daha bağırdım ıkındım doğdu prensesim
14:17de