• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    219
Kızlar bir şey sorucam bebeğimin hareketleri çok nadir hep sert karnım normal mi
Sonlara doğru bebeğin yeri azaldığı için doktor günde 10 hareket yeterli demişti bana canım. Bahsettiğin sertlikler de yalancı doğum kasılmaları büyük ihtimalle. Ama normalden farklı hissettiriyorsa nst ye girebilirsin kontrol amaçlı

Maşallah canım ❤️❤️❤️ siz doğum yaptıkça bana cesaret geliyor resmen 🥹 kendini toparlayınca hikayeni dinlemek isteriz 🌸
Gece rüya gördüm "bugün 7.Aralık bebeğin doğcak" bende "neden bugün diyorum", "çok istiyordun babasıyla aynı ay olsun 27.Aralık birde sayıları benzediği için" yane babası 27.Aralık doğdu kızımda 7.Aralık olcakmış diye biriyle sohbet ediyorum rüyamda😍 sonra uyandım 4:30da wcye kalkmak istedim ve birden bi aşyada sıcaklık hissettim aha kacırdım dedim tutamadım dedim sonra bi baktım sıvı durmuyor aha dedim suyum geldi kalktım ayağa hala geliyor eşimde o sıra yatakta yokdu iceri doğru yürüdüm oda uyuyamamış bütün gece, o sırada balkonda sıgara ıcıyordu ona doğru yürüdüm, asla ne oldunu anlamadı "ne oldu niye kalktın dedi" dedim "benim suyum geldi" eşim PANİK😂 hemen ambulansı aradık çünki suyum hala çok geliyordu durmuyordu doğum her an başlar birde 2.doğumum diye korktuk cantamızı aldık hastaneye geldik🥰 tabi hastaneye gelesiye kadar giyindiğin kacındı üstüm ıslandı😂
sonra yatışım yapıldı ama sancım yokdu hiç öğlene kadar sadece suyum gelmeye devam ediyordu ve acıklığım 2cmdi🙄
saat 13de suni sancı verdiler damar yolunda ama yavaş yavaş hissediceksin dediler ben bir saat sonra hissetmeye başladım 14de ciddi sancılar hissettim sonra ben uzun sürer sandım ve ağrım çok şiddetliydi "bana epidural verin" dedim sağolsun hemşire VERMEDİ😂 ıkın ıkın dedi ıkındım bütün gücümle altan sıcaklık bebeğin geldiğini hissettim sonra "8cm oldu" dedi birden hemşireler aralarında, dedim "NEE 8 mi?"😳😂 sonra bi kac kere daha bağırdım ıkındım doğdu prensesim🤩

14:17de🥹🩷

Gece rüya gördüm "bugün 7.Aralık bebeğin doğcak" bende "neden bugün diyorum", "çok istiyordun babasıyla aynı ay olsun 27.Aralık birde sayıları benzediği için" yane babası 27.Aralık doğdu kızımda 7.Aralık olcakmış diye biriyle sohbet ediyorum rüyamda😍 sonra uyandım 4:30da wcye kalkmak istedim ve birden bi aşyada sıcaklık hissettim aha kacırdım dedim tutamadım dedim sonra bi baktım sıvı durmuyor aha dedim suyum geldi kalktım ayağa hala geliyor eşimde o sıra yatakta yokdu iceri doğru yürüdüm oda uyuyamamış bütün gece, o sırada balkonda sıgara ıcıyordu ona doğru yürüdüm, asla ne oldunu anlamadı "ne oldu niye kalktın dedi" dedim "benim suyum geldi" eşim PANİK😂 hemen ambulansı aradık çünki suyum hala çok geliyordu durmuyordu doğum her an başlar birde 2.doğumum diye korktuk cantamızı aldık hastaneye geldik🥰 tabi hastaneye gelesiye kadar giyindiğin kacındı üstüm ıslandı😂
sonra yatışım yapıldı ama sancım yokdu hiç öğlene kadar sadece suyum gelmeye devam ediyordu ve acıklığım 2cmdi🙄
saat 13de suni sancı verdiler damar yolunda ama yavaş yavaş hissediceksin dediler ben bir saat sonra hissetmeye başladım 14de ciddi sancılar hissettim sonra ben uzun sürer sandım ve ağrım çok şiddetliydi "bana epidural verin" dedim sağolsun hemşire VERMEDİ😂 ıkın ıkın dedi ıkındım bütün gücümle altan sıcaklık bebeğin geldiğini hissettim sonra "8cm oldu" dedi birden hemşireler aralarında, dedim "NEE 8 mi?"😳😂 sonra bi kac kere daha bağırdım ıkındım doğdu prensesim🤩

Analıkkk yaa bak nasıl hissetmişsin 😍 çok şükür doğumda kolay olmuş kuzum ben de suniden çok kotkuyordum içim rahatladı valla 😍

Hoşgelmiş asya kuşumuzzz 😍😍😍😍 çok çok şükür annesini biraz bekletti ama şuan koyun koyunasınız ne güzel 🥹
sağol pamlok teyzemizz darısı size olsun toprak kuşumla sana🥹😍
evet bekletti ama iyiki bekletti zaten çok küçük bişey erken gelseydi daha küçük olurdu iyiki şimdi geldi kızım🥹❤️

Çok güzel geçmiş canım ne harika bir mucize bebeğini kucağına almak 🥰😍 bol bol kokla, sarıl kavuşmaların en büyüğünü yaşadınız 🌸 dikişin var mı bu arada

Bende öyle biliyorum su geçirmez bantla alınabilir diye ama burdakiler biraz farklı çalışıyor dikişlerde kendisi eriyen dikişlerden değil salı günü alcaklarmış dikişleri. Hatta doktorla konuşunca evet su geçirmez bant varken duş alınabilir ama biz yinede bu süreçte o bölgeye su teması olmamasını öneriyoruz dedi ve salıya kadar beklememi istedi duş için. Belki burda dikişler alınana kadar sürekli hastanede tuttukları içindir 6gece 7 gün tutuyorlar hastanede.
Enfeksiyon riskini almak istemiyorlar demek. Kaç günün kaldı hastanede?

Back
X