• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    219
Ben az önce süt verdim artık iki üç kaşık. Emdiği süt yetmiyordu belli ki epey bekledik ama çok ağlayınca verdik. Süt sağmaya da basladim.5ml kadar anca çıktı

Kızlarr doguranlar olmus hepinizi tebrik ediyorum. Tüm bebisler anneli babalı büyüsünler 🙏
Bizim günler gaz sancıları uykusuz gecelerle gecip gidiyor. Cok fazla aktif olamadığım icin kimler dogurdu haberim de yok.
Bebisli hayat hem cok güzel hem zorlu🥲🥰🙏 her zorluguna bin şükür 🙏
Bol bol sütlerimiz olsun iiinsallah🙏

Yok canım değil ama 48 saat sonra kontrol oluyormuş,çocuk doktoru o zaman muayene edicek.o da bu akşam doluyor diye yarın sabah olur muayene.
Buarada bebek emdikçe doğum sancısı gibi sancılarım oluyor.(O kadar agirndegil tabi adet sancısı diyelim)sut uretiminden dolayiymis sanırım.
Dikişlerden dolayı oturamiyorum doğru düzgün, şişme var. Sezaryendan ne farkı var ki anlamadım 😀
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyütün inşallah🙏 emzirirdikçe rahim kasılıyor ve toparlanıyor aslında oluşan ağrı ondan, bu iyi bir şey istenen bir durum yani.

Back
X