- 25 Ağustos 2025
- 444
- 808
- 18
- 36
- Konu Sahibi annabelica
- #55.281
Ben az önce süt verdim artık iki üç kaşık. Emdiği süt yetmiyordu belli ki epey bekledik ama çok ağlayınca verdik. Süt sağmaya da basladim.5ml kadar anca çıktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım, sonuna kadar direttiler yapmamak için. Benim ya da bebek için riskli olursa yapın dedim ama yok..neyse ki çok memnun kaldım hastane ve ekiptenBen seni sezeryan sanıyordum ya evet o dikişler çok acı veriyor yaşandı
Gözünüz aydın çok sevindimCanım sabah 9 da kavuştum kızıma ikimizde çok iyiyiz çok şükür darısı tüm kalan arkadaşlarıma inşallah
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyütün inşallahYok canım değil ama 48 saat sonra kontrol oluyormuş,çocuk doktoru o zaman muayene edicek.o da bu akşam doluyor diye yarın sabah olur muayene.
Buarada bebek emdikçe doğum sancısı gibi sancılarım oluyor.(O kadar agirndegil tabi adet sancısı diyelim)sut uretiminden dolayiymis sanırım.
Dikişlerden dolayı oturamiyorum doğru düzgün, şişme var. Sezaryendan ne farkı var ki anlamadım![]()
Allah yardımcın olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallahKızlar bana da şuan suni sancı veriyorlar çok korkuyorum inşallah kolay geçer bana da dua edin![]()
evet kuzum ben çok şükür iyim kızımda iyi sadece çok minnacık gözümü alamıyom ondanAminn canım hepimize inşallahh bebiş nasıltoparladınız mı biraz
Evet istenen bir şey sanırım.bana da öyle anlatıldı..bedenlerimiz mucize gibi..Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyütün inşallahemzirirdikçe rahim kasılıyor ve toparlanıyor aslında oluşan ağrı ondan, bu iyi bir şey istenen bir durum yani.
Sağlıkla gelsin toprak bebekBenimde bugün doktor randevum vardı. 37+4 3100 grherşey yolunda bebişim kanalda normal doğum için bekliyoruz artık ne zaman gelirse
![]()
Maşallah tombiğe, hayırlı olsun , Allah analı babalı büyütsünKızlarr doğurdum ben, dünyalar güzeli bir oğlum varsürecimiz sezaryen ile devam etti. 3890 gram, 52 cm
![]()
Sağlıkla kolaylıkla gelsin inşallah bebişinizKızlar bana da şuan suni sancı veriyorlar çok korkuyorum inşallah kolay geçer bana da dua edin![]()
Kolay doğumların olsun canım, güzel haberlerini bekliyoruzKızlar bana da şuan suni sancı veriyorlar çok korkuyorum inşallah kolay geçer bana da dua edin![]()
Olsun en azından kavuştun bebeğine şükürYok canım, sonuna kadar direttiler yapmamak için. Benim ya da bebek için riskli olursa yapın dedim ama yok..neyse ki çok memnun kaldım hastane ve ekipten
Çok acıkmasın kıyamam ya sen bol bol hurma da ye diğer tükettiğin şeyler dışındaBen az önce süt verdim artık iki üç kaşık. Emdiği süt yetmiyordu belli ki epey bekledik ama çok ağlayınca verdik. Süt sağmaya da basladim.5ml kadar anca çıktı
Hayır sancılarım şuan yavaş yavaş artıyor suni sancı veriliyor hala tansiyonum iyi bakalım bugün oğluşum gelecek mi
Hadi bakalım hayırlı sı ile doğur canımHayır sancılarım şuan yavaş yavaş artıyor suni sancı veriliyor hala tansiyonum iyi bakalım bugün oğluşum gelecek mi
Allah yardımcın olsun canımHayır sancılarım şuan yavaş yavaş artıyor suni sancı veriliyor hala tansiyonum iyi bakalım bugün oğluşum gelecek mi