• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    219
Kızlar ben dogurdum şükür sezeryan dogumdu kimse bu kadar ağrılı olduğunu söylememişti zor yürüyorum inşallah çabuk toparlarim bebiste bende iyiyiz şükür sütüm bı iki damla geldi ama emmiyor kızlar sürekli uyku modunda kaşık biberonla mama veriyoruz mecbur şuan. Önerisi olan var mı nasıl memeyi tutturacam nasıl sütüm gelecek deli sorular bende 🥹😅

Kızlar ben hala aynı durumdayım acilmam aynı sancılarım var aynı durumu yaşayıp sonradan açılması olan anneler var mı

Kızlar ben dogurdum şükür sezeryan dogumdu kimse bu kadar ağrılı olduğunu söylememişti zor yürüyorum inşallah çabuk toparlarim bebiste bende iyiyiz şükür sütüm bı iki damla geldi ama emmiyor kızlar sürekli uyku modunda kaşık biberonla mama veriyoruz mecbur şuan. Önerisi olan var mı nasıl memeyi tutturacam nasıl sütüm gelecek deli sorular bende 🥹😅
Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün 🥰 ağrılarınız geçecek merak etmeyin. Aerolanın etrafına biraz mama sürüp bebeğinizin memeyi tutmasını sağlayabilirsiniz, ucu yoksa göğüs ucu koruyucu ile de tutturabilirsiniz. Emerse daha çabuk gelir diyorlar, emmezse de söz süt gelmesede sağım yapın, meme uyarılsın, ilk kızımda tirle kullanmıştım, işe yaramıştı. Güle güle büyütün 🥰

Kızlar ben hala aynı durumdayım acilmam aynı sancılarım var aynı durumu yaşayıp sonradan açılması olan anneler var mı
Bebeğin kalp atışları iyi olduğu sürece dozunu artırıyorlar sancının. Bir anda açılma olabilir. İnşallah hızlıca kucağına alırsın bebeğini 🙏

Bir tur dolanma normal diye biliyorum, bir sonraki kontrolde açılmış bile olabilir. Benim ilk gebeliğimde iki tur vardı, açılmadı, planlı sezaryen oldum ama bazı doktorlar doğum anına kadar bekliyor. Strese girecek bir durum değil bence.
Çok teşekkür ederim geçen hafta kontrolde böyle bir şey yoktu. Bu hafta duyunca biraz moralim bozuldu. Ben de sormak istedim

Back
X