• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    219
Herkeze cok tesekkur ederim🥰🥰
yeni dogum yapanlarında gozu aydın Rabbim analı babalı buyutsun insallah
okuyamadim butun mesajları
cok sukur kızım iyi yanımda ama hep uyuyor uyandırmayla cebellesiyoruz ki emzireyim
sarılık 7.3 cikti mama verdiler bol bol emzir diyorlar ama meva hanım mememe geldigi gibi bayılıyor sanki mimik dahi oynamıyor
guzel kızım 37+4 de 3160 gr dogdu
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün güzel kızın 🙏❤️ Uyandırma işi zor gerçekten ama bikaç güne biraz daha yoluna girer inşallah 🥰

Kızlar ben dogurdum şükür sezeryan dogumdu kimse bu kadar ağrılı olduğunu söylememişti zor yürüyorum inşallah çabuk toparlarim bebiste bende iyiyiz şükür sütüm bı iki damla geldi ama emmiyor kızlar sürekli uyku modunda kaşık biberonla mama veriyoruz mecbur şuan. Önerisi olan var mı nasıl memeyi tutturacam nasıl sütüm gelecek deli sorular bende 🥹😅
Geçmiş olsun 💕 Allah analı babalı büyütsün inşallah 🤲🏻 hemşireler ayağını altını sıkın uyansın diyorlar sütünüde sağ mutlaka gelecektir

Herkeze cok tesekkur ederim🥰🥰
yeni dogum yapanlarında gozu aydın Rabbim analı babalı buyutsun insallah
okuyamadim butun mesajları
cok sukur kızım iyi yanımda ama hep uyuyor uyandırmayla cebellesiyoruz ki emzireyim
sarılık 7.3 cikti mama verdiler bol bol emzir diyorlar ama meva hanım mememe geldigi gibi bayılıyor sanki mimik dahi oynamıyor
guzel kızım 37+4 de 3160 gr dogdu
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah 🌸 💕

Orda istediğim zaman odaya alabiliyorum çok şükür. Eğer süt geliyorsa gün içindd bi kere yarım saat emzirtiyorlardı onun dışında sağıp bebeklerin kaldığı üniteye veriyoruz (biberonu sterilazsondan geçirip geri veriyorlardı bize) herkesin biberonda adı yazıyor zaten hemşireler her besleme saatinde verdiklerimizden kullanıyor yetmiyorsa mamayla karıştırıyorlardı. Düzenli beslendikleri ve sürekli bakım altında oldukları için sarılık olma riski düşük olması açısından güzel ama anne açısından zor tabi bu süreç.
Anneninde tamamen toparlanıp gönderilmesi de güzel bence. Benim en azından şuan ağrım tamamen geçti dikişlerimide alıp son pansumanı yapacaklar kendi başıma hareket edebilir durumdayım yani
Bizim alıştığımız bir durum değil ama sistem kötü de değilmiş. Bakacak kimsesi olmayanlar için muhteşem hatta.

Kızlar ben dogurdum şükür sezeryan dogumdu kimse bu kadar ağrılı olduğunu söylememişti zor yürüyorum inşallah çabuk toparlarim bebiste bende iyiyiz şükür sütüm bı iki damla geldi ama emmiyor kızlar sürekli uyku modunda kaşık biberonla mama veriyoruz mecbur şuan. Önerisi olan var mı nasıl memeyi tutturacam nasıl sütüm gelecek deli sorular bende 🥹😅
Sağlıkla büyüsün, sezaryende ne kadar yürürseniz o kadar erken toparlarsınız. Acısa da zorlanmayacak şekilde yürümeye çalışın. Yenidoğanlarda kan şekeri düştüğü için uykuya meyilli oluyorlar, ayak tabanından sıkıp uyandırabilirsiniz. İlk iki gün süt gelmiyor zaten, kolostrum, o da damla damla gelir. Üçüncü gün süt iniyor ama arkadaşların dediği gibi emmezse bile 2-3 saatte bir sağım yap makineyle mutlaka. Uyarı gitmesi lazım.

Yok canım değil ama 48 saat sonra kontrol oluyormuş,çocuk doktoru o zaman muayene edicek.o da bu akşam doluyor diye yarın sabah olur muayene.
Buarada bebek emdikçe doğum sancısı gibi sancılarım oluyor.(O kadar agirndegil tabi adet sancısı diyelim)sut uretiminden dolayiymis sanırım.
Dikişlerden dolayı oturamiyorum doğru düzgün, şişme var. Sezaryendan ne farkı var ki anlamadım 😀
Canım bendede ikincide olmuştu o sancı cidden doğum sancısına yakın haklısın geçer inşallah bir iki güne dikiş ağrısı da var haklısın hepsi zor doğum şekillerinin iste

Kızlar bugün yine kontrolüm vardı 40+2 oldum devlet Hastanesi'ne gittim özelde doğum başlatılmak istendi suni sancı ile diye korktum devlet bekler umuduyla aynı şekilde devlette yarın Buradada vaktin doluyor bende baslaticam suni sancıyla dedi hadi diyelim beklemek istersen en fazla üç gün daha dedi.ssonra gene Alıcaz dedi suni sancı korkumdan dolayı cesaret edemiyorum Allah'ım ne zormuş mental olarak hiç iyi değilim devlette suni sancı süreci nasıl işliyor deneyimli biri varsa yazsın nolur 😌 bebiste 3500 dedi bu arada

Back
X