• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    219
Bakliyat, süt süt ürünleri vs hiç tüketmiyorum o kadar dikkat ediyorum ki anlamıyorum neden oluyor. Kızım kıvrandıkça ben ağlıyorum sütüm de azaldı 😞
Canım benim bebiş de 35 günlük oldu gazı çoğaldı bide tek göğüs emzirmek zorunda oldgum icn yetersiz beslenmiş çocuğum mamaya basladik kilo almaya başladı mamayi da bağırsakları henüz tam sindiremedi onun da sıkıntısı çok oldu felan derken metsil bigaia kullanıyorum bir de Kiraz çekirdeği koyuyorum ve bağırsaklarına masaj yapıyorum gazını çıkarıyorum düzenli şükür biraz biraz fayda gorduk

Kızlarcım bebeğim Dünden beri aşırı huzursuz sürekli emmek istiyor ve gazdan kıvranıyor yavrum. Önerisi olan var mı nasıl rahatlatırım
Canım benimkide 4-5 gündür böyle 😭 özellikle geceleri. Kafayı yememe az kaldı 😑 sap simplex aldım gaz damlası bakalım faydasını görecek miyim. Şuan çok göremedim ama biraz kullanmak gerekiyormuş. Bide clinikid sipariş verdim bugün. İnşallah birinden birinden fayda görürüm 😒

Kızlar merhaba bugün 4. Nst'ye gittim cuma günü 40. haftaya giriyoruz cumartesi doktor bizi tekrar görmek istiyor kafası önden gidiyor dedi o gün duruma göre doğum şeklini belirleriz dedi suni sancı ile deneriz daha sonra olmadı sezeryan yaparız dedi. Ben normal doğum istiyorum bu durumu yaşayam var mı

Back
X