• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    35
Canim baya düşük hemde tansiyonun. Gebelikte olabiliyor ama merak etme sadece takibini yap tuzlu ayran kraker falan takviyesi yap sık sık. Ve tehlikeli yerlerde dolasma balkon kenarlarina falan dikkat et kuzu. Allah korusun.
Sağol canım vallah bugün çok kötüydü gözüm karardıydı ama yarın doktoruma gidicem haber ederim sizlerede🩷

Düşük ama küçük dha çok düşmüş uzun süre aç kalmak yorgunluk uykusuzluk t yapabilir bunun için soguk tuzlu bir ayran iç arada iyi glck emin ol
Canım sağol vallah öyle yaptık eşim tuzlu ayran yapmış nasıl iyi geldi ama aç değildim tok karnına oldu bu olanlar ve sakin sakin oturuyordum birden oldu

Canım sağol vallah öyle yaptık eşim tuzlu ayran yapmış nasıl iyi geldi ama aç değildim tok karnına oldu bu olanlar ve sakin sakin oturuyordum birden oldu
Bu hamilelik cok garip bızde ıkı gun once avm deydık yemek yedik biraz dınlendım sonra canınız cekmesın ama söylemek istiyorum alakası var mı sizce dıye ☹️😢 ksuura Bakmayın nolur anneler🙏🏻 jelibon yedim bşr kac tane 5 dk sonra gözlerim karardı oturacak puf zor buldum su içtim oturdum yarim saat anca kendime geldim ter atmaya basladım. Basta tansıyon düşmesı sandım ama yanı hem karnım toktu hemde sekerli yedikten sonra oldu böyle yasayan var mı aranızda

İnşallah geçer yakın zamanda kanaman ya🙏🏻 vajinal diye biliyorum ama sanırım bazıları karından da bakıyormuş benim doktorumda ölçmedi, ölçtüyse de benim haberim yok:) geçen onunla ilgili bişeyler okudum da o yüzden merak ettim sorayım dedim perinatologlar erken ölçüyor mu diye
Ay vajinal olmasin nooolur 🙏😄 hic sevmiyorum vajinal muayene.. hele de hamile iken insan vajinal muayene olmayi hic istemiyor. Koruma içgüdüsü galiba.
Aminn canim inşallah bir an önce kesilir lekelenme kanama hersey bir daha da olmaz..
Bende gittigimde bir sorayim bakalim ne diyecek. Hersey yolunda ilerlesin inşallah 🙏

Bu hamilelik cok garip bızde ıkı gun once avm deydık yemek yedik biraz dınlendım sonra canınız cekmesın ama söylemek istiyorum alakası var mı sizce dıye ☹️😢 ksuura Bakmayın nolur anneler🙏🏻 jelibon yedim bşr kac tane 5 dk sonra gözlerim karardı oturacak puf zor buldum su içtim oturdum yarim saat anca kendime geldim ter atmaya basladım. Basta tansıyon düşmesı sandım ama yanı hem karnım toktu hemde sekerli yedikten sonra oldu böyle yasayan var mı aranızda
Bugun bende tok olduğum halde gözüm karardi mutfakdan odaya zor gectim halada biraz dengesiz hissediyorum kendimi yemegimi meyvemi guzel yedim halbuki

Hayır canım hiçbir şekilde hareketlilik yok dedi.6+0 ölçtü gününü.boyutlari herşeyi normal ama kalp ayini yok dedi
Ben belirttiğim gibi sata göre 6+4te gördüm kalp atışlarını ki ultrasonda 6+2 çıkmıştı İçinizi ferah tutmaya çalışın ve bir hafta kadar bekleyin bence. Dua ediyorum sizin için iyi haberlerinizi duyalım inşallah

Günaydın kızlar,
Grubun en geriden gelen annesi ben olduğum için maalesef ki hala mide bulantılarıyla baş etmeye çalışıyorum, tükenmedim ama tükenmek üzereyim, ramak kaldı. Şükrediyorum, buraya da hiç bakamıyorum, sizler nasılsınız? Arada girip yazılanları okuyorum 🥲

Günaydın kızlar,
Grubun en geriden gelen annesi ben olduğum için maalesef ki hala mide bulantılarıyla baş etmeye çalışıyorum, tükenmedim ama tükenmek üzereyim, ramak kaldı. Şükrediyorum, buraya da hiç bakamıyorum, sizler nasılsınız? Arada girip yazılanları okuyorum 🥲

Günaydın kızlar,
Seninle yakınız benim suan9+2 . 2-3 gündür mide bulantım azaldı gibi. Ama azalması korkutuyor yolunda gitmeyen bişeyler mi var diye

Günaydın kızlar,
Günaydın canım,
ben grupta ilerde olanlardanım ama benim de bulantı tam geçmiş değil 2 haftadır rahattım bugün servise yürürken yollarda çıkardım mahvoldum, arada yine geliyor bu bulantılar 🥲

Sen vajinal mi duymustun 7.haftada canım .6.haftanda da vajinal mi bakilmisti. Makinası ileri seviye ona güveniyor doktorum pozitifte bir insan aslında.kese mebriyo herşey güzel ama bu haftada yolk sacdan ayrılıp kalp atışı olması gerekiyordu diyor.o endişelendiriyor bizi sağlıksız mi acaba diye
Göbekten duyuldu benim ama öncesinde duyulmama ihtimali var duyulmazsa vajinal olarak bakıcam demişti

8+5 benim bugün, hiç düzelmedim buraya da girip yazasım gelmiyor sürekli şikayet, sürekli üzüntü 😔
Evet 3 gün öncesine kadar aşırı kötüydüm bulantı ve yanısıra mide yanması vardı. 4buçuk kilo verdim 9 haftada. Kilolu hamile kaldıgım için işime de yaradı ama belirtileri çekmek inanılmaz kötü

Back
X