- Konu Sahibi annabelica
- #17.881
Canım sıkma canını bu kadar kardeşlerin sonuçta bazen samimiyeti başka şeyle karıştırabiliyorlar kötü niyetli olmadıklarına eminim. Kendince şaka gibi onlar için sen takılma zaten cevaplarını vermişsin öyle içinde karartmanormalde bende yapamıyorum ama ben başarmak istiyorum busefer mesafeli olmak en iyisi ben çok mutlu olabilen bir insanım küçüçük bişeyde ve böyle beni üzecek kişilerden uzak durmak en sağlıklısı benim için. keşke bi hareketim olsaydıda hormonlrın diye laf yediğime deyseydi.
Canım üzme onlar o kadar sık oluyor ki hepside geçiyor ilerleyen haftalarda kalpte parlaklık beyinde kist böbrekte genişleme gibi şeyler çok çıkıyor bu haftalarda bebişin gayet iyi emin olKızlar sabah sabah moralim bozuldu. Bebeğin kalbinde beyaz leke gördü devletteki doktorumperinatolog randevunu 20lere bırakma 2 hafta sonra git dedi
Ben içiyorum canım doktor ağrın olursa kullan demişti normalde çok etki etmeyen parol hemen geçiriyor hattaArkadaşlar dünden beri inanılmaz basim ağrıyor basim agriyinca da ben kusuyorum parol içsem olur mu acaba ya