- 5 Mart 2025
- 80
- 213
- 8
- 25
- Konu Sahibi annabelica
- #49.161
teşekkür ederim aminGözün aydın olsunsağlıkla kucağına al inşallah bıcırları
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim aminGözün aydın olsunsağlıkla kucağına al inşallah bıcırları
aminn cok teşekkür ederimGözün aydın cnm Rabbim analı babalı büyütsün tez zamanda kavuşursunuz inş
cok sükür öyle oldu canim buralaea gelebilmek icin neler katettim ajZjsjjaah umarim en kisa zamanda kucagima alabilirim güzel dileklerin icin cok sagolKuzum güzel bir hafta ve kiloda doğmuşlar çok şükür. Kuvöz biraz yıpratıcı bir süreç ama kısa zaman sonra kucağında olacaklar. Sen şimdi kendini toparlamaya odaklan. Dualarımız seninle![]()
amin canim cok sagolAa hayırlı olsun canıminşallah en kısa sürede küvözden çıkarlar evinize dönersiniz
![]()
ay cabucak gecsin lütfen bugün agla agla bi hal oldumGeçecek canım bol bol yürümeye çalış ilk bir iki gün zorluyor ama sonrasında hızlıca eskiye dönüş başlıyor![]()
bi görebilsem hemen edicemAman iyi olun yaa
kuzucuklarda iyidir annesi görürsen bizide haber et nasıllar![]()
Ah ya o kadar iyi anlıyorum kiay cabucak gecsin lütfen bugün agla agla bi hal oldumyürümeye calisiyorum ama cok agrim var cidden
Canım okudum başına gelenleri ama daha yeni, öncelikle kalbini ferah tutmani öneriyorum sana. Doktorumuzu biliyorsun oldukca tecrübeli. Hatali bir karar verecegini sanmıyorum. Tedbiren birseylere karar veriyor ve en olmayacak ihtimalleri bile düşünüp onlari kafasindan atmadan kesinlikle ilerlemiyor.Ayy çok sağol canım sorduğun için
Biz de biraz sakinledik çok şükür. Elimden geleni yapıyorum. Bol su tüketiyorum, dinleniyorum ve havuç suyuna başladım. Bebeğimin hareketleri de iyi. Salı günü güzel haberler alacağımıza inanıyorum. Sürekli doktorumuzla konuşmamızı prova ediyoruz. Şöyle deriz böyle deriz diye. Risk varsa tabi riske de atmak istemiyoruz. Erken doğum yapan arkadaşlar da umut oluyor bana. İnşallah en azından 36+ları görürüz. Şu an bana en kötü gelen şey stres o yüzden rahatlamaya çalışıyorum![]()
Sabah sabah gözümü senin güzel haberinle açtım arkadaşım, gözün aydın, Allah analı babalı büyütsünkızlar benim bi kac hafta önce hastaneye yatısım yapılmıstı ve bu sabah 9.22 de cok sükür dogurdum ama halen hastanedeyimbebeklerimi göremedim maalesef suan da küvözdeler
dualaribizi bekliyorum yöarim cocuklarimi sag salim kucagima alabilirim
![]()
Sağlıkla al kucağına canım benim geçmiş olsunkızlar benim bi kac hafta önce hastaneye yatısım yapılmıstı ve bu sabah 9.22 de cok sükür dogurdum ama halen hastanedeyimbebeklerimi göremedim maalesef suan da küvözdeler
![]()
Canım benim yaaa ağrın olmasına üzüldüm dinlen ağrı kesici versinler sanadogurdum ama cocuklarimi göremedim askim bebekler iyi küvözdeelr ben kötüyüm cok agrim var halsizim
Artık et kuscam et çok yiyoruz aslında bide böyle ayran yoğurt falan da yemiyoruz yanında ama garip bi şekilde artmıyor değerim bi türlüKuzum en iyi demir kaynağı kırmızı etmiş. Pekmez falan çok az etkiliyormuş. Bir de demir ilacını portakal suyu gibi C vitamini ile alırsan emilimi artıyormuş. Mutlaka dikkat ediyorsundur ama demir ilacını aldıktan sonraki bir saat içinde süt ve süt ürünleri de tüketmemen gerek diye biliyorum![]()
Yaa çok istiyorum aktif olmayıda eşya falan toparlıyorum hiçbişey almadığımız için henüz defalarca listeleri falan kontrol ediyorum taşınır taşınmaz hepsini tekte sipariş vermek için o yüzden yoğunum aslındacanım sende aktif ol bizimle yapalım şunu haftada 200 sayfabaşla tabi hazırlıklara herkez full hızlandı grubumuzda
kilonda gayet güzel haftana göre böyle devam
son haftalarda şuan herkez uyku modu en çokta wc nöbeti![]()
Canim 28. haftadan sonra demiri kandan veriyorlar, yazdiysan gormedim ama kandan takviye almis miydin?Artık et kuscam et çok yiyoruz aslında bide böyle ayran yoğurt falan da yemiyoruz yanında ama garip bi şekilde artmıyor değerim bi türlü![]()
Gözünüzaydın, Allah sağlıkla kavuştursun analı, babalı büyütsün inşallahkızlar benim bi kac hafta önce hastaneye yatısım yapılmıstı ve bu sabah 9.22 de cok sükür dogurdum ama halen hastanedeyimbebeklerimi göremedim maalesef suan da küvözdeler
![]()
Gözün aydın canımkızlar benim bi kac hafta önce hastaneye yatısım yapılmıstı ve bu sabah 9.22 de cok sükür dogurdum ama halen hastanedeyimbebeklerimi göremedim maalesef suan da küvözdeler
![]()
Sad 29 mart ilk çocuk canımKuzum son adet tarihi yaş ve kaçıncı çocuk bilgini de alayım![]()
Benim yedikelrim, içtiğim ilaçlar yetmediği için 28.haftada serumla verdiler 2 hafta üst üste demiriArtık et kuscam et çok yiyoruz aslında bide böyle ayran yoğurt falan da yemiyoruz yanında ama garip bi şekilde artmıyor değerim bi türlü![]()
Maşallahkızlar benim bi kac hafta önce hastaneye yatısım yapılmıstı ve bu sabah 9.22 de cok sükür dogurdum ama halen hastanedeyimbebeklerimi göremedim maalesef suan da küvözdeler
![]()
Sepide canım serumla almayı kendimiz istesek verirlermi eksikliği var ama cokmu düştüğü için verdiler sanaBenim yedikelrim, içtiğim ilaçlar yetmediği için 28.haftada serumla verdiler 2 hafta üst üste demiri![]()