Teyzeler canlarım herkese merhaba

herkes mükemmel huzurlu bir hamilelik diliyorum

34. haftadayım, yaklaşık bir haftadır alt taraf ağrılarımla uğraşırken (yürürken-oturup kalkarken-yatakta dönerken vs) iki gün önce pembemsi akıntım oldu gecenin bir köründe, sonra durdu devam etmedi sabahı bekledim yine bir şey yok akşam üstü ıslaklıkla tuvalete gittim kırmızı kanamam olduğunu gördüm fakat aktif devam etmiyordu doktoruma yazdım koş gel dedi gittim

(bilmeyenler için 20. Haftada acil serklaj olmuştum kısalmadan dolayı) neyse bebiş gayet iyiydi ama kafasını dikişin oraya dayamış yaramaz kızım bide utanmıyor oynatıyor

neyse doktorum doğuma dönüşmemesi için önlem alalım dedi 2 gündür hastanede yatıyordum, sizleri korkutmamak için güzel neticeler olmasını bekledim

24 saat süren magnezyum serumu, bir doz ciğer geliştirici, antibiyotik serum, nidicart kullandım, nstde sancım çıkmadı hiç

yarın taburcuyuz inşallah

güzel dualarınızı bekliyoruz bu yavrucak en az 2 hafta daha durmalı dedi doktorumuz o da küvöze girmeden evine gidebilmesi içinmiş

hepinizi öpüyoruz bize dua edin lütfen ben her okuduğum derde sıkıntıya ediyorum canlarım