- 25 Şubat 2024
- 1.555
- 2.083
- 53
- 33
- Konu Sahibi annabelica
- #50.721
Güzel haberlerle gel inşallahKanka yarın kontrolüm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel haberlerle gel inşallahKanka yarın kontrolüm![]()
ben de ben deeeÖff resmen Hiç istemem çalışayım hep isterim yatayım modum açık bu aralar![]()
ben de hazırladım valize koymak kaldı çok üşeniyorumHerkes hazırlık içerisinde bence canım, ben de dün akşam valize koydum ama sürekli eklemek istediğim bir şeyler olduğu için hastane çantası kapanmıyor![]()
Kız ben bi kez kapattım ya içine üç beş bişey eklicem nasılll üşeniyorummm sanırsın baştan yapcam çantayıHerkes hazırlık içerisinde bence canım, ben de dün akşam valize koydum ama sürekli eklemek istediğim bir şeyler olduğu için hastane çantası kapanmıyor![]()
ben de hazırladım valize koymak kaldı çok üşeniyorumbu gidişle elimizde organizerlerle gidicez
kirli kıyafetler için çanta ya da kirli poşeti unutmayın kızlar, bir de yazıktır eşlerinize de çanta yapın pijama terlik deodorant vs
![]()
Kız ben bi kez kapattım ya içine üç beş bişey eklicem nasılll üşeniyorummm sanırsın baştan yapcam çantayıiyi ki erkencecik bitmiş yoksa doğuma giderken poşete koyup gidebilecek seviyede üşenirmişim hahahshah
Ay benim ütüleme zamanı annem gelmişti de iki güne yaydık ortaklaşa yaptık hurçlara organizerlere koyup koltuğun üzerine üstlerini de kapattıkk. Çocuk odası cumartesi glecek kısmetse hepsi yerlerini bulacakYa evet, ben de işte sürekli eksik gibi, ama en azından içine koydum rahat hissediyorum, yıkama ve ütüleme beni çok yordu maalesef ki![]()
Kanka sorması ayıp sen niye bu kadar acele ediyorsun aramızda bir ay var ben senin kadar değilimAy benim ütüleme zamanı annem gelmişti de iki güne yaydık ortaklaşa yaptık hurçlara organizerlere koyup koltuğun üzerine üstlerini de kapattıkk. Çocuk odası cumartesi glecek kısmetse hepsi yerlerini bulacak![]()
o kendi havalı valizini kendi hazırlarben de hazırladım valize koymak kaldı çok üşeniyorumbu gidişle elimizde organizerlerle gidicez
kirli kıyafetler için çanta ya da kirli poşeti unutmayın kızlar, bir de yazıktır eşlerinize de çanta yapın pijama terlik deodorant vs
![]()
Kuzu bizim yazlık ve kışlık ev ayrı sürekli kışlık eve gitmiyoruz daha yazdan çıkamadık gibi birşeyKanka sorması ayıp sen niye bu kadar acele ediyorsun aramızda bir ay var ben senin kadar değilim
o kendi havalı valizini kendi hazırlar![]()
Bulmuşken kullanalım sonuna kadarKuzu bizim yazlık ve kışlık ev ayrı sürekli kışlık eve gitmiyoruz daha yazdan çıkamadık gibi birşeyBir de annemin sağolsun torunu öncesi yaptığı gezi planları var ondan kışlık eve gitmişken annemin de gezileri başlamamışken hazırlayıp kapatalım bu defteri dedik
![]()
Aynen aynen kuzum bu bitecek yaza da diğer ev bahçe falan hazırlanacak çünküBulmuşken kullanalım sonuna kadar![]()

Benim annemde yurtdışında, burda olsa bile eşimle baş başa kalmayı halletmeyi tercih ederdimKızlar çok şanslısınız... Anne yardımı alanlar doğumda yanında olacaklar.Her zman yan yana olmanızı dilerim.. Okudukça gözüm yaşlanıyor... Ben eşim ve oğlum(4) yapayalnızız maalesef...
Kısır döngüAynen aynen kuzum bu bitecek yaza da diğer ev bahçe falan hazırlanacak çünkü![]()
Bacım sana şu an dua ediyorum ben unuttum ya kız kocamıben de hazırladım valize koymak kaldı çok üşeniyorumbu gidişle elimizde organizerlerle gidicez
![]()
Ay benim ütüleme zamanı annem gelmişti de iki güne yaydık ortaklaşa yaptık hurçlara organizerlere koyup koltuğun üzerine üstlerini de kapattıkk. Çocuk odası cumartesi glecek kısmetse hepsi yerlerini bulacak![]()
Aynen kuzum inşallah bakalımmmHayırlısıyla bulsun inşallah hepsi yeriniçok güzel heyecanlar bunlar
![]()
Her birimiz su gidi süreçler geçirip sağlıcakla kavuşalım inşallah kuzucuklarımızaBen bazen ya yapamazsak dıye düşünüyorum, üzülüyorum.Benim annemde yurtdışında, burda olsa bile eşimle baş başa kalmayı halletmeyi tercih ederdimsağolsun kv görümcelerim anne ve abla gibiler ama mesela hastanede kesinlikle eşimle kalacam o akşam bize özel bir şey gibime geliyor
![]()
Eğer ben kacırmadıysam doğuran olmadı canımKim doğurdu ne oldu ne kacırdım![]()