• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Evet canım magnezyumunu sakın bırakma erken doğumu önlüyor magnezyum. Bana bunu hem Dr söyledi hemde ebem söyledi
30. haftada basladim kullanmaya, erken dogum riskim vardi diye basladim zaten kasilmalari rahatlatiyor sanirim ama suan risk azaldi ve 36. haftadayim diye yeni paket almasam mi dedim

Çok şükür tatlım çok daha iyi oksijenden kesmişler sütum de geldi anne sütü götürüyorum hergun emmesi beslenmesi iyi diyor hemşireler
Maşallah,Şükür canım hastanedeki bebişlerimizde toparlıyor çok şükür günbe gün dahada iyi olacaklar Allahın izniyle 🥰🥰

3 kere okudum🥲 ya cok az kalmis ya çok..
Hahah doktor da alisti tabi bizi haftada 2 kere görmeye adam napsin gelecek hafta yine geleceksin diye kabul etmis demek ki😁 maşallah annesi alsin alsin tosunlassinlar. Zaten zayif dogan bebisler daha da güçlü oluyor hızlı kilo aliyormus aklinda olsun🥰
Ay zaten 1 saat erken gitmek bence yetmezzz biraz erken gidip orda biraz ortama alismak daha iyi olur. Sakin ol canım benim. Olabildigince sonuc odakli olmaya çalış 🙏
Ayy 8 saat cokmus yaa nasil durcaz aç😂 gerci heyecandan bişey istemez insan ama susuzluk bir tık zorlayabilir.
Ay sevindim sonda sonradan takılıyor dedigine.
Yaaa ama bebisleri niye bizden önce götürüyorlar yaa.. bunu sevmedim bende🥲 ben yokken gormeseydi kimsee. Ufff🥲
Aaa bende sorayim bestlakı o zaman al kullan derse alayim bende.
Çok sakinim canım ya ama o gün nasıl olur bilmiyorum 🥰
Senin sezaryen çok önceden belirlendiği için büyük ihtimalle sabah erken olur o yüzden yemek yememek ve su içmemek zor olmaz.
Ben gireyim çıkayım nasıl olduğunu size anlatırım zaten merak etmeyin 🌸

Bugün hemşire kilo ölçelim mi diye sordu doktor da haftaya bakarız dedi. Ben de ben haftaya yokum ama ona göre dedim 😅
Kiloları benş de çok mutlu etti. Oğlum bir haftada yaklaşık 300gr almış çok şaşırdım.
Cuma günü biz de yanyana olacağız inşallah 🌸 12ye planlandı sezaryen. 1 saat önce gelmek yeterli ama doktorum 10gibi burada olun ameliyathane uygun olursa erken alırım dedi. Önce yatış yapıp odaya geçiyoruz oradan ameliyathaneye indiriliyormuşuz. Eşime sen de katılacak mısın diye sordu eşim de evet istiyorum dedi. Anestezi doktoru da 8 saat önce yemeyi, 4saat önce de su içmeyi bırakıyoruz demişti.
Bir de bebeklerim benden önce mi odaya çıkacak diye sordum evet dedi 😢 Ameliyathane soğuk oluyormuş giydirdikten sonra onlar babayla çıkıyormuş odaya ben de 15-20dk sonra çıkıyormuşum.
Sonda da belden anestezi yapıldıktan sonra takılıp bacaklara his gelince çıkarılıyormuş.
Son olarak Bestlak damlayı sordum. Sezaryen sonrası sütüm daha hızlı ve kolay gelsin diye kullanayım mı diye sordum olur hatta şimdiden başla dedi 😉
Ben kaçırmışım msjını
Okurken heyecanlandım 🥰🥰🥰 çok az kaldı ve oğlun maşallah çok güzel kilo almış canım Rabbim yardım ediyor ve inanıyorum ki daha bir çok şeyin kendiliğinden kolaylaşacak. 🤲

Progestan kullanan annelerim sizlere sorum var. Vajina içinde tahriş, kızarıklık, acı vs yaşadınız mı acaba ?
Ben progestanı içeri atarken zorlanıyordum hafif acı oluyordu 2 tane atıyordum 2. Yi atarken acıyordu ama tahriş kızarıklık olmadı

Son haftalar gerçekten zormuş ya, ayaklarım aşırı şiş değil ama çorapların olmuyor 😄 eşimin çoraplarını giyiyorum ahaha
Canım benimde sanki ayaklarım yavas yavas sisme gosteriyor gibi geliyor 🥲 ay çorap da giyemiyorum ki ben yanıyor ayaklarım 😂 gündüz ustume bisey örtüyorum o da yalandan. Hep yatiyorum ya bazen hareketsizlikten üşüyorum örtünce de yaniyorum. Çorap sadece hastaneye giderken giyebiliyorum

Progestan kullanan annelerim sizlere sorum var. Vajina içinde tahriş, kızarıklık, acı vs yaşadınız mı acaba ?
Canım bende kullaniyorum ama kızarıklık var mi hic bi fikrim yok orayla görüşmeyi epey oldu keseli😂
Simdi degil ama daha oncelerde oluyordu hafif tahris gibi. Simdi akintinin verdigi etkiyle pek tahris olma durumu olmuyor sanki.
Sen benden baya ilerdesin hala kesmedi mi doktorun Canım?

Canım benimde sanki ayaklarım yavas yavas sisme gosteriyor gibi geliyor 🥲 ay çorap da giyemiyorum ki ben yanıyor ayaklarım 😂 gündüz ustume bisey örtüyorum o da yalandan. Hep yatiyorum ya bazen hareketsizlikten üşüyorum örtünce de yaniyorum. Çorap sadece hastaneye giderken giyebiliyorum
Ya ben ayakkabı giyince mecbur çorap giyiyorum ayaklarım da sanki 46 numara olmuş gibi 😁😁 dışardan da öyle aşır şiş durmuyor aslında ama 😁

Çok sakinim canım ya ama o gün nasıl olur bilmiyorum 🥰
Senin sezaryen çok önceden belirlendiği için büyük ihtimalle sabah erken olur o yüzden yemek yememek ve su içmemek zor olmaz.
Ben gireyim çıkayım nasıl olduğunu size anlatırım zaten merak etmeyin 🌸
O gün biraz heyecan gelir tabi sana da artık 🥰 ben simdiden heyecan yapiyorum ama 🥲
Olabilir canım belki öyle olabilir. Ay aksi gibi sabah susuz uyaniyorum 😁
Senden güzel haberler almayi bekliyoruz. Cumayi sayma artik 2 günün kaldı bugunde bitti😍
Doğum sonrasi unutma biziii

Ya ben ayakkabı giyince mecbur çorap giyiyorum ayaklarım da sanki 46 numara olmuş gibi 😁😁 dışardan da öyle aşır şiş durmuyor aslında ama 😁
Ahshha😅 gözünde nasil büyük görünüyorsa😅
Ama dedigin gibi disari cikiyorsan calisiyorsan haliyle giyersin ben hep evdeyim ve hep yatıyorum 🥲

Canım nasıl gidiyor senin merak ettim
gecen hafta iki muayenede de 3cmleri gorunce ve ctgde normal cikinca cuma gununden beri ayaklandim ufak ufak disari cikiyorum canim, is de yapmaya basladim kendimi yormadan;) ama bugun aksamustunden beri bebek bir yerini mi dayiyor kasilma mi oluyor anlamiyorum sag tarafimda cok hareketlenme var ve tum karnim sert gibi. hayrolsun
sen nasilsin sizin gunler iyice azaldi

Back
X