• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Kızlar bende kontrolden geldim 34+3 şuan 49 boy kilo3100gr olmuş 9 gün sonra tekrar gidecegim nst başlanacak dedi doktorum şuanlık her şey yolunda şükür kızım da size bir foto bırakıyoruz

Eklentiler

• IMG_9514.webp
    IMG_9514.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 81
Kuzu hepimizin ortak derdi resmen 🤦🏻‍♀️
Bende de philips in ev tipi lazer aleti var. Onunla yapa yapa baya azalmıştı ve kalanlar da çelimsiz çelimsizdi ama gebelikle birlikte bir can geldi sanki. Kesinlikle tüy dökücü krem önerilmiyor. Ağda da aynı şekilde. Tek çözüm jilet gibi. Ne kadar eşim teklif etse de ben ondan yardım alamam valla bu konuda. Ayna ile duşta kendim hallediyorum. Oynar başlıklı kadınlar için özel jiletler var onlar baya kolaylaştırıyor. Benimki Gilette Venüs mesela. Göremiyorum çok ama oynar başlıklı olduğu için gelişi güzel yapıyorum ve bir kaza yaşanmadı çok şükür. İki haftada bir her muayene öncesi yapıyorum ne olur ne olmaz diye.
Ya bu konu benim de derdim oldu şuan da çok kararsızım daha hamileligimin çok başındayım kese kalp dahi duymadık daha . Ağda yaptırsam mj yaptirmasam mi git gelliyim bi posta traş makinesi ile kisalttim ama çok kalinlaşti bir anda cogaldilar bu süreçte ne yapmak lazım yaa yardım lutfeeeen .

Bugün ilk NST'm vardı kızlar🥰
sancım 0 çıktı daha doğurmuyorum😍
kızımın kilosu 2500gram dedi ama normal iyi dedi kibar bişey dedi ve boyu uzunmuş😍
suyum azalmış oyüzden bebek hareketlerini az hissedebilirsin dedi ve artık bebeğin istediği zaman gelebilir herşey yolunda gözüküyor dedi🤩
10 güne bir randevum var artık nst'de birdahaki 21.Kasım🌸
Ben 1.aralığı görürürüm diyorum nediyonuz?🩷

Kızlar selam.
Bir kaç gündür yüksek tansiyonla uğraşıyorum 15/10 u görünce doktoruma geldim nst de sancım çıktı alttan muayenede de 3-4 cm açıklıkla hastaneye yatış yaptım. Benim için dua edin daha doğurmayayım🙏🏻
Geçmiş olsun canım sancılarda tansiyonu yükseltiyor ama açıklık için bilgim yok🙏🏻 sağlıkla vaktinde gelsin inşallah dualarımız sizinle♥️

Kızlar selam.
Bir kaç gündür yüksek tansiyonla uğraşıyorum 15/10 u görünce doktoruma geldim nst de sancım çıktı alttan muayenede de 3-4 cm açıklıkla hastaneye yatış yaptım. Benim için dua edin daha doğurmayayım🙏🏻

Canım geçmiş olsun, tansiyon çok sorun evet, sancı da çıkarıyor, inşallah düşer ve biraz daha zaman kazanır bebeğin 🙏🏻

Kızlar birşey sormak istiyorum yüksek tansiyon evet sıkıntı yaratabiliyor hepimiz biliyoruz ancak düşün tansiyon ile ilgili bir bilgi var mı gebelikte. Benim normalde 12-8 olan tansiyonum bugün 10-7 çıkıyor.

Doktora sormak lazım genelde böyle bir sıkıntıyla karşılaşınca iyileşene kadar bıraktırıyorlar ya da başka bir fitil veriyolar. Doktoruna sorma imkanın varsa sorabilirsin.
Şimdi soracağım canım. İyileşene kadar doğurmuş olabilirim çok vakit de kalmadı 😅 Ama başka fitil verir belki dediğin gibi. Ya da ağızdan aldırır belki de 🤷🏻‍♀️
Canım ben tüp bebek tedavisinde günde 3 kere kullanmıştım 12. haftaya kadar. Bende hiçbir yan etki yapmamıştı. Takıyordum yarım saat kalkmadan yatıyordum geri geleni kadar geri geliyordu içinde kalan zaten yetiyor. Bana fitili biraz suda ıslatıp sonrasında takarsam çok daha rahat edeceğimi söylemişti. Belki kuruluktan dolayı sende tahriş olmuştur. Bir miktar suyun altına tutup sonrasında takmanı tavsiye ederim. Öyle olunca zaten kayganlaşıyor.
Takarken zorlanmıyorum kuzum ben dışı kaygan ya rahat ilerliyor bende 🙂 Bir kısmı geri çıkıyor ya sürekli akıntı gibi fitil kapsülü ile beraber, o zaman içerde kaldığı için hassas bölgelerde tahrişe sebep oluyor sanırım. Bir hafta daha kullanabilseydim iyiydi 😶 Doktorum bakalım ne diyecek
Bugün ilk NST'm vardı kızlar🥰
sancım 0 çıktı daha doğurmuyorum😍
kızımın kilosu 2500gram dedi ama normal iyi dedi kibar bişey dedi ve boyu uzunmuş😍
suyum azalmış oyüzden bebek hareketlerini az hissedebilirsin dedi ve artık bebeğin istediği zaman gelebilir herşey yolunda gözüküyor dedi🤩
10 güne bir randevum var artık nst'de birdahaki 21.Kasım🌸
Ben 1.aralığı görürürüm diyorum nediyonuz?🩷
Yaa maşallah size 🧿 0 sancı nasıl oluyor aşko ya hiç mi sertleşmiyor karnın 😅 Normalde bizim tarihlere göre bakınca kasım 20 sinden sonra gelebilir diyordum ama şimdi kasım 20 çok erken geliyor 10 güne doğurmaya hazır hissetmiyorum 😅 Merakla heyecanla bekliyorum ne zaman doğuracağız bakalım 🥰

Şimdi soracağım canım. İyileşene kadar doğurmuş olabilirim çok vakit de kalmadı 😅 Ama başka fitil verir belki dediğin gibi. Ya da ağızdan aldırır belki de 🤷🏻‍♀️

Takarken zorlanmıyorum kuzum ben dışı kaygan ya rahat ilerliyor bende 🙂 Bir kısmı geri çıkıyor ya sürekli akıntı gibi fitil kapsülü ile beraber, o zaman içerde kaldığı için hassas bölgelerde tahrişe sebep oluyor sanırım. Bir hafta daha kullanabilseydim iyiydi 😶 Doktorum bakalım ne diyecek

Yaa maşallah size 🧿 0 sancı nasıl oluyor aşko ya hiç mi sertleşmiyor karnın 😅 Normalde bizim tarihlere göre bakınca kasım 20 sinden sonra gelebilir diyordum ama şimdi kasım 20 çok erken geliyor 10 güne doğurmaya hazır hissetmiyorum 😅 Merakla heyecanla bekliyorum ne zaman doğuracağız bakalım 🥰
Yok canım hiç sertleşmiyor😅
niye sertleşsin cano daha doğurmak istemiyorum ben😂
istediği zaman gelebilir artık dedi doktorum bakalım kızcem nezaman istiyor🥰 her bebişin tarihi zamanı belli🤲🏼

Kızlar birşey sormak istiyorum yüksek tansiyon evet sıkıntı yaratabiliyor hepimiz biliyoruz ancak düşün tansiyon ile ilgili bir bilgi var mı gebelikte. Benim normalde 12-8 olan tansiyonum bugün 10-7 çıkıyor.
düşük tansiyonum var benimde ama yüksek olması daha çok sorun oluyor gebelikde, düşük çok riskli değilmiş doktorum öyle demişti Kahve çok iyi geliyor iç mutlaka düşükse🤌🏼

Son düzenleme:
Kızlar selam.
Canım haberdar etmeye çalış bizi de. Güzel haberlerini bekliyoruz

Canım sana herhangi bir etkisi var mı? Baş dönmesi, göz bulanıklığı vs ?

Merhaba
37+1 deyiz bugün 😊 doğum yapanlara çok sevindim inş bizlerde sorunsuz atlatırız
20 kasım perşembe 10:00 da benim doğumum 38+2 olucak
ama erken de gelirse alırız dedi doktor
Herşeyi hazırladık arabaya yerleştiricem bir tek ev temizleme ve çikolata şiparişim kaldı ❤️
suuuduru68 suuuduru68 takip edemiyor hepimizi😆 ben haber vereyim adminimize de listeye eklemediyse eklesin annabelica annabelica
Heyecanlı bekleyenlerin arasına sen de katıldin desene son 1 hafta kaldı 🙏🏽💐

Back
X