- 12 Mayıs 2025
- 7
- 53
- 3
- 39
- Konu Sahibi annabelica
- #51.141
Sevgili Anneler merhaba .Az önce kontrolden çıktık 36. Haftaya girdim kilomuz 3100 gram olmuş .Nst de sancı çıkmadı tansiyon normal Herşey yolunda görünüyor çok şükür .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef söylenti sadece:/Kızlar bu gerçek mı?
Bu söylentiler benim zamanımdan beri var ( 9 yıl olduKızlar bu gerçek mı?
Maşallah canım dudakları kalemle çizilmişş gibi yaaaKızlar bende kontrolden geldim 34+3 şuan 49 boy kilo3100gr olmuş 9 gün sonra tekrar gidecegim nst başlanacak dedi doktorum şuanlık her şey yolunda şükür kızım da size bir foto bırakıyoruz
Oyyyy rujunu sürmüş de gelmiş görüşeKızlar bende kontrolden geldim 34+3 şuan 49 boy kilo3100gr olmuş 9 gün sonra tekrar gidecegim nst başlanacak dedi doktorum şuanlık her şey yolunda şükür kızım da size bir foto bırakıyoruz
Teşekkür ederizMaşallah canım dudakları kalemle çizilmişş gibi yaaa![]()
Oyyyy rujunu sürmüş de gelmiş görüşe![]()
Ya bu konu benim de derdim oldu şuan da çok kararsızım daha hamileligimin çok başındayım kese kalp dahi duymadık daha . Ağda yaptırsam mj yaptirmasam mi git gelliyim bi posta traş makinesi ile kisalttim ama çok kalinlaşti bir anda cogaldilar bu süreçte ne yapmak lazım yaa yardım lutfeeeen .Kuzu hepimizin ortak derdi resmen
Bende de philips in ev tipi lazer aleti var. Onunla yapa yapa baya azalmıştı ve kalanlar da çelimsiz çelimsizdi ama gebelikle birlikte bir can geldi sanki. Kesinlikle tüy dökücü krem önerilmiyor. Ağda da aynı şekilde. Tek çözüm jilet gibi. Ne kadar eşim teklif etse de ben ondan yardım alamam valla bu konuda. Ayna ile duşta kendim hallediyorum. Oynar başlıklı kadınlar için özel jiletler var onlar baya kolaylaştırıyor. Benimki Gilette Venüs mesela. Göremiyorum çok ama oynar başlıklı olduğu için gelişi güzel yapıyorum ve bir kaza yaşanmadı çok şükür. İki haftada bir her muayene öncesi yapıyorum ne olur ne olmaz diye.
Geçmiş olsun canım sancılarda tansiyonu yükseltiyor ama açıklık için bilgim yokKızlar selam.
Bir kaç gündür yüksek tansiyonla uğraşıyorum 15/10 u görünce doktoruma geldim nst de sancım çıktı alttan muayenede de 3-4 cm açıklıkla hastaneye yatış yaptım. Benim için dua edin daha doğurmayayım![]()
Kızlar selam.
Bir kaç gündür yüksek tansiyonla uğraşıyorum 15/10 u görünce doktoruma geldim nst de sancım çıktı alttan muayenede de 3-4 cm açıklıkla hastaneye yatış yaptım. Benim için dua edin daha doğurmayayım![]()
Şimdi soracağım canım. İyileşene kadar doğurmuş olabilirim çok vakit de kalmadıDoktora sormak lazım genelde böyle bir sıkıntıyla karşılaşınca iyileşene kadar bıraktırıyorlar ya da başka bir fitil veriyolar. Doktoruna sorma imkanın varsa sorabilirsin.
Takarken zorlanmıyorum kuzum ben dışı kaygan ya rahat ilerliyor bendeCanım ben tüp bebek tedavisinde günde 3 kere kullanmıştım 12. haftaya kadar. Bende hiçbir yan etki yapmamıştı. Takıyordum yarım saat kalkmadan yatıyordum geri geleni kadar geri geliyordu içinde kalan zaten yetiyor. Bana fitili biraz suda ıslatıp sonrasında takarsam çok daha rahat edeceğimi söylemişti. Belki kuruluktan dolayı sende tahriş olmuştur. Bir miktar suyun altına tutup sonrasında takmanı tavsiye ederim. Öyle olunca zaten kayganlaşıyor.
Yaa maşallah sizeBugün ilk NST'm vardı kızlar
sancım 0 çıktı daha doğurmuyorum
kızımın kilosu 2500gram dedi ama normal iyi dedi kibar bişey dedi ve boyu uzunmuş
suyum azalmış oyüzden bebek hareketlerini az hissedebilirsin dedi ve artık bebeğin istediği zaman gelebilir herşey yolunda gözüküyor dedi
10 güne bir randevum var artık nst'de birdahaki 21.Kasım
Ben 1.aralığı görürürüm diyorum nediyonuz?![]()
Yok canım hiç sertleşmiyorŞimdi soracağım canım. İyileşene kadar doğurmuş olabilirim çok vakit de kalmadıAma başka fitil verir belki dediğin gibi. Ya da ağızdan aldırır belki de
Takarken zorlanmıyorum kuzum ben dışı kaygan ya rahat ilerliyor bendeBir kısmı geri çıkıyor ya sürekli akıntı gibi fitil kapsülü ile beraber, o zaman içerde kaldığı için hassas bölgelerde tahrişe sebep oluyor sanırım. Bir hafta daha kullanabilseydim iyiydi
Doktorum bakalım ne diyecek
Yaa maşallah size0 sancı nasıl oluyor aşko ya hiç mi sertleşmiyor karnın
Normalde bizim tarihlere göre bakınca kasım 20 sinden sonra gelebilir diyordum ama şimdi kasım 20 çok erken geliyor 10 güne doğurmaya hazır hissetmiyorum
Merakla heyecanla bekliyorum ne zaman doğuracağız bakalım
![]()
düşük tansiyonum var benimde ama yüksek olması daha çok sorun oluyor gebelikde, düşük çok riskli değilmiş doktorum öyle demişti Kahve çok iyi geliyor iç mutlaka düşükseKızlar birşey sormak istiyorum yüksek tansiyon evet sıkıntı yaratabiliyor hepimiz biliyoruz ancak düşün tansiyon ile ilgili bir bilgi var mı gebelikte. Benim normalde 12-8 olan tansiyonum bugün 10-7 çıkıyor.
Canım haberdar etmeye çalış bizi de. Güzel haberlerini bekliyoruzKızlar selam.
Kızlar birşey sormak istiyorum yüksek tansiyon evet sıkıntı yaratabiliyor hepimiz biliyoruz ancak düşün tansiyon ile ilgili bir bilgi var mı gebelikte. Benim normalde 12-8 olan tansiyonum bugün 10-7 çıkıyor.
Merhaba
37+1 deyiz bugündoğum yapanlara çok sevindim inş bizlerde sorunsuz atlatırız
20 kasım perşembe 10:00 da benim doğumum 38+2 olucak
ama erken de gelirse alırız dedi doktor
Herşeyi hazırladık arabaya yerleştiricem bir tek ev temizleme ve çikolata şiparişim kaldı![]()