- 10 Haziran 2024
- 435
- 320
- 23
- Konu Sahibi annabelica
- #51.221
Oh tamam o zaman şimdi rahatladım. Sağol canımDuzenli sayilmiyo bu canim, 1 saatten uzun suruyosa ve artarak devam ediyosa sorun oluyo![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oh tamam o zaman şimdi rahatladım. Sağol canımDuzenli sayilmiyo bu canim, 1 saatten uzun suruyosa ve artarak devam ediyosa sorun oluyo![]()
Teşekkür ederim yaa ne güzel söyledinArtık tarihler bebişlerimize kalmış bişey süpriz yapcaklar bize onu baştan söyleyim
birdee piskolojik olarakda hazırla kendini canım bizimlede paylaşabilirsin duygularını hazır olmak lazım artık
bugünleri özliceksiniz ama bebeğin doğsun sende onunla yeniden doğcaksın bunu hissediceksin kış gibi olcaksındediydi dersin canım
Aşkım bana dün ebe doğum kasılması kasıklardan başlayıp bacak içinde titreşim gibi oluyor dedi, ılık duş al, 1 saat içinde hala sancı varsa rahatlamazsan hastaneye gel dediDün akşam 10 dakikada bir 3-4 kere oldu ama sonrasında olmadı. Düzenli değildir herhalde dimi yageçen gün yaşadığım olaydan sonra korktum doktora gitsem mi cuma günü kontrolüm var
Canım benimki de sağ tarafıma dayandı sanki dün ve epey uzun sürdü. Kasılma mi bebeğin hareketi mi anlamadım.ama karnım sertti.halen de hafif bir rahatsiz ediyor ama düzenli değil bence de.yarin kontrolum var,yarını bekliyorum benDün akşam 10 dakikada bir 3-4 kere oldu ama sonrasında olmadı. Düzenli değildir herhalde dimi yageçen gün yaşadığım olaydan sonra korktum doktora gitsem mi cuma günü kontrolüm var
Bu anlık sertleşmeler bebeğin kendini bir tarafa dayaması normal o zaman kuzumAşkım bana dün ebe doğum kasılması kasıklardan başlayıp bacak içinde titreşim gibi oluyor dedi, ılık duş al, 1 saat içinde hala sancı varsa rahatlamazsan hastaneye gel dedi![]()
Benim de sağa dayanıyor hepCanım benimki de sağ tarafıma dayandı sanki dün ve epey uzun sürdü. Kasılma mi bebeğin hareketi mi anlamadım.ama karnım sertti.halen de hafif bir rahatsiz ediyor ama düzenli değil bence de.yarin kontrolum var,yarını bekliyorum ben
Evet kanka yanlardan tümsek gibi çıkabilir elini kolunu ayağını hareket ettiriyor birde pozisyon değiştiriyor olabilir dediBu anlık sertleşmeler bebeğin kendini bir tarafa dayaması normal o zaman kuzum
Ayy tam olarak tümsek oluşuyor sanki o an ordan fırt diye elini kolunu çıkaracak gibi hissediyorumEvet kanka yanlardan tümsek gibi çıkabilir elini kolunu ayağını hareket ettiriyor birde pozisyon değiştiriyor olabilir dedi
Cuma gününe az kalmış zaten aşkoAyy tam olarak tümsek oluşuyor sanki o an ordan fırt diye elini kolunu çıkaracak gibi hissediyorumson 2-3 gündür hareket ederken çok sert ve ani hareket ediyor
Aynı şeyi yaşıyorum 5-10 saniyeden daha fazla. Şimdi kontrolüm var soracağım canim doktora buraya da yazarımKızlar bebeğim bazen 5-10 saniyeliğine bi tarafa toplanıyor gibi poposunu bi tarafa dayıyormuş gibi hissediyorum bu normal mi acaba? 36+3 olduk bu arada![]()
Düşüktü hamileliği bebeği etkileyen bir şey yok diye biliyorum cnm sadece baş dönmesi düşme vs riski var Allah korusun,yada mide bulanıyor çok düşünce anneye anlık bir sıkıntı yani ilk 3 ay benimde çok düşüktüKızlar birşey sormak istiyorum yüksek tansiyon evet sıkıntı yaratabiliyor hepimiz biliyoruz ancak düşün tansiyon ile ilgili bir bilgi var mı gebelikte. Benim normalde 12-8 olan tansiyonum bugün 10-7 çıkıyor.
Evet aşkım Allahtan az kaldı yoksa yine koşa koşa hastenedeydimCuma gününe az kalmış zaten aşko![]()
Sancı herkeste olan bir durum değil ki 41 de bile olmayabilir benim öyle oldu amaYaa maşallah size0 sancı nasıl oluyor aşko ya hiç mi sertleşmiyor karnın
Normalde bizim tarihlere göre bakınca kasım 20 sinden sonra gelebilir diyordum ama şimdi kasım 20 çok erken geliyor 10 güne doğurmaya hazır hissetmiyorum
Merakla heyecanla bekliyorum ne zaman doğuracağız bakalım
![]()
Tamam canım güzel haberlerle gel inşallahAynı şeyi yaşıyorum 5-10 saniyeden daha fazla. Şimdi kontrolüm var soracağım canim doktora buraya da yazarım
Kül yutmaz o ya nereyi takip edemiyorsuuuduru68 takip edemiyor hepimizi
ben haber vereyim adminimize de listeye eklemediyse eklesin
annabelica
Heyecanlı bekleyenlerin arasına sen de katıldin desene son 1 hafta kaldı![]()
Ordan temiz temiz doğuma geçersin kuzumKızlar canım hamam sauna istiyor... Şöyle sıcaaaak sıcak.. Bütün kemıklerım gecsesın istiyorum yaa ama gebelıkte zararlı mıdır ki? Hafta sonu bı kaçamak yapalım dedım ama bilemedim siz ne dersiniz zararlı mı?
Ben kumaş fermuarlı bi keseye koyuyordum canım benimki eski ozaman yoktu çantası faln demek ki hala yok :)Kizlar bi sorum var. Biz bu lansinoh sut sagma makinelerini aldik, kaynatiyorum simdi baslik kismini ama sonra bunlari neyle tasiycaz ya? Bi cantasi falan yok mu bu makinelerin?
İnşallah değildir canım bir ver bakalım kan çıksın sonuçlar önden üzme kendinigeldim bende
kızım şükürler olsun iyi
nst baglandım sancım hic yok o konuda iyim de zaten
ama kaç gundur kaşıntm cok fazla bakti ilerlmis bir kaşıntı dedi ellerim de ayakalrım da yok gece uyandırmıyor kolestaza benzemiyor ama degerlere bakmak lazim dedi yarin sabah kan vericem eger kolestaz cıkarsa 2 hafta sonra bebegi alırız dedi
33+6 2591 gr cıktı insallah kolestaz degildir de bekler kızım
cildiyeye de yarin randevum var gidicem onunda gormesi lazimmış
Yaa işte bende sertleşme olunca herkesin oluyor sanmıştımSancı herkeste olan bir durum değil ki 41 de bile olmayabilir benim öyle oldu amasuuuduru68 de sona doğru dilerim olsun tabi ama bi noktadan sonra
![]()
Sıcak duşu bile çok önermiyolar canım, vücut ısısını artırıp rahim kaslarını gevşetir erken doğuma vs neden olur diye. Tekrar düşün istersenKızlar canım hamam sauna istiyor... Şöyle sıcaaaak sıcak.. Bütün kemıklerım gecsesın istiyorum yaa ama gebelıkte zararlı mıdır ki? Hafta sonu bı kaçamak yapalım dedım ama bilemedim siz ne dersiniz zararlı mı?