- 4 Mart 2020
- 1.100
- 1.650
- 133
- Konu Sahibi annabelica
- #51.501
4.üncü serumu verdiler hala sancı çıkıyor ama açılma yok bekliyorum öyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kanka the life co kullanıyorum ilk doğumdan beri. Hafif hoş bir kokusu var, doğal içerikli. Siveno da kullandım ama bunu daha çok sevdim. Hatta erkek olanı da eşime aldım, öncesinde sprey deodorant kullanıyorduk çünkü.Kıslar ben bebek doğduktan sonra sürekli kucağımızda olacağı için doğal Deodranta geçmek istiyorum aranızda siveno incia tarzı kullanıp memnun kalanlar var mı hangisini alayım
Kuzum hayırlısı neyse o olsun, umarım en sağlıklı en doğru şekilde gelir sanaMerhaba kızlar bugün saat 11 de randevum vardı 35+5 günlük 2730 Gr olmuş bebeğim nstye girdim düzensiz sancılarım çıktı serum verdiler ama hiç etkisi olmadı sancım giderek arttı 80 100 lere çıktı hemşire açıklığa baktı hiç yok doktorlar ebeler bu sancıyla ragmen açılmam olmamasına çok şaşırdı 3 serum bide ciğer geliştirici iğne yaptılar hastane deyim yatışım yapıldı sancım hala tam kesilmiş değil 20 lerde şuan bekliyorum öyle dualarınıza talibim![]()
Ne kadar cikiyor canim hic azalmadi mi siddeti4.üncü serumu verdiler hala sancı çıkıyor ama açılma yok bekliyorum öyle
Günaydın canımMerhaba kızlar bugün saat 11 de randevum vardı 35+5 günlük 2730 Gr olmuş bebeğim nstye girdim düzensiz sancılarım çıktı serum verdiler ama hiç etkisi olmadı sancım giderek arttı 80 100 lere çıktı hemşire açıklığa baktı hiç yok doktorlar ebeler bu sancıyla ragmen açılmam olmamasına çok şaşırdı 3 serum bide ciğer geliştirici iğne yaptılar hastane deyim yatışım yapıldı sancım hala tam kesilmiş değil 20 lerde şuan bekliyorum öyle dualarınıza talibim![]()
Kızlar uzun bir aradan sonra doğum hikayemi yazmaya geldim28+6 da rutin kontrole gitmiştim kızımın kordonunda akım kaybı tespit edildi bebek beslenemiyormuş gelişimi geride kalmış ve bu akım kaybı devam ederse bebeğin kalbinin durmasına sebep olurmuş bana o gün direk yatış verdiler takip ederek en fazla 1 hafta daha bekletebiliriz dediler ve 10 gün hastanede perinatoloji bölümünde yattım her gün nst de takip ve ultrason muayenesi yapıldı 10 gün sonra daha fazla beklemenin riskli olacağını söylediler ve 30+1 de planlı sezeryan oldum kızım 880 oğlum 1395gr doğdu bugün 14. Günümüz küvezde şükür solunum destekleri de kalmadı kendi nefeslerini alıyorlar doktorlar sadece büyümelerini beklicez biraz daha diyor inşallah en kısa zamanda miniklerimi alıp evimize çıkarız
kasım sonu aralık başı beklerken 30 ekimde doğurmak bana da bir şok oldu
![]()
İlk 80 100 arası çıktı öyle yatış yaptılar şuan 50-60 80 e kadarda çıkıyorNe kadar cikiyor canim hic azalmadi mi siddeti
Bravo valla haftana göre erkenden tamamlamışsın işlerini ben bi Nevresim battaniyelerini yıkadım onlarda 2 gündür kurayacaklarKizlar gunaydinnalisverisler bitti buralar sessizlesti artik
ben de dun valizi tamamladim. Son yikanacaklar yikandi, havlular terlikler girdi valiz kapatildi sukur
hala doguma yaklastigima inanamiyorum omrumun sonuna kadar hamile kalacakmisim gibi geliyo
![]()
Merhaba kızlar bugün saat 11 de randevum vardı 35+5 günlük 2730 Gr olmuş bebeğim nstye girdim düzensiz sancılarım çıktı serum verdiler ama hiç etkisi olmadı sancım giderek arttı 80 100 lere çıktı hemşire açıklığa baktı hiç yok doktorlar ebeler bu sancıyla ragmen açılmam olmamasına çok şaşırdı 3 serum bide ciğer geliştirici iğne yaptılar hastane deyim yatışım yapıldı sancım hala tam kesilmiş değil 20 lerde şuan bekliyorum öyle dualarınıza talibim![]()
Kizlar gunaydinnalisverisler bitti buralar sessizlesti artik
ben de dun valizi tamamladim. Son yikanacaklar yikandi, havlular terlikler girdi valiz kapatildi sukur
hala doguma yaklastigima inanamiyorum omrumun sonuna kadar hamile kalacakmisim gibi geliyo
![]()
Canım stres yapma bebek de etkileniyor stresimizden sancıyı azaltabiliyorlar açılma olsa da bebeğinin her şeyi yerinde zaten sağlıkla gelir inşallah dualarımız seninle4.üncü serumu verdiler hala sancı çıkıyor ama açılma yok bekliyorum öyle
4.üncü serumu verdiler hala sancı çıkıyor ama açılma yok bekliyorum öyle
Ayyy benim hala eksik erken doğum riskin var demelerine rağmen üşengeçlikten kalkıp tamamlayamıyorum biri hayrına bavulumu hazırlasa keşkeKizlar gunaydinnalisverisler bitti buralar sessizlesti artik
![]()
Ayyy benim hala eksik erken doğum riskin var demelerine rağmen üşengeçlikten kalkıp tamamlayamıyorum biri hayrına bavulumu hazırlasa keşke![]()
Evet çoğunu hissediyorumCanım sen hissediyor musun peki sancıları
Evet çoğunu hissediyorum
Hemşirede sen sakinleşki bebeğinde saiinleşsin dedi ama elimde değil çektiğim sancı sonucunda hiç açılma olmaması beni daha çok strese sokuyorCanım stres yapma bebek de etkileniyor stresimizden sancıyı azaltabiliyorlar açılma olsa da bebeğinin her şeyi yerinde zaten sağlıkla gelir inşallah dualarımız seninle![]()
Safra iyi ama alt ast yükseldiği için hafta hafta takip yapılıyor canım bir cm açıklık da var haliyle dinleniyorum öyle evde ne olacak hiç bilmiyorumCanım nasılsın sen? En son sonuçların iyi çıkmıştı, safra vs
Bebekler tüm gerginliğimizi hissediyor kasıyor kendini o da sancını tetikliyor olabilir hafif bi müzik açsan sevdiğin bir şeyi yesen derin derin nefes alsan hafif egzersiz camdan bol temiz hava sevdiğin komik videolara baksan belki dağılır biraz inşallah sağlıkla atlacacaksınız bu süreci deHemşirede sen sakinleşki bebeğinde saiinleşsin dedi ama elimde değil çektiğim sancı sonucunda hiç açılma olmaması beni daha çok strese sokuyor