• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
Sağol canım yarım saat önce hem açıklık hem ultrasonda baktılar doktorlarda sancım var diye izin vermiyorlar eve gitmeme zaten bakalım ne kadar kalıcam burda sancılar şuan sık olmasada 60 80 çıkıyor arada inşallah tamamen azalır 🤲🏻
Ne kadarda bir 80 cikiyor canim? Benim 5-10 dkda bir 30larda cikarken yarim saatte 70leri gordugu zaman eve gondermislerdi

Çok iyi canım, moral çok önemli, organlar moralden etkileniyor ben buna inanıyorum, zamanla ilaçları bıraktığın için alt ast gerileyecektir inşallah 🙏🏻 Günlerimiz de yakın seninle 🤗👭 Zamanında gelsin yavrular, ben en son gittiğim kontrolde 2 kg’ ı geçmemişti, şimdiye geçmiştir herhalde diyorum, insana bir güven veriyor gerçekten o his 😌
Haklısın canım stresten ne kadar uzak olsak o kadar iyi ben her şeyi bıraktım kafamı boş tutmaya çalışıyorum iyi de geliyor senin minnoş da 2 yi geçmiş gelişimi çok iyidir şimdi 😍 içini hep ferah tut inşallah sağlıkla kucağımıza aldığımız zamanlar da yakın 🤗🤗

Aşkım bence açıklık yoksa inşallah sancın azalırsa taburcu eder, şu an hiç gelmeye niyeti yok ufak çaplı şaka yapıyor 🥹🤩 sancı için peki serum ilaç vermeye devam ediyorlar mı?
En son 6 buçukta verdiler şimdi ebe geldi muayene etti sancın var 3 cm açıklık var sen dogurursun dedi çok şükür çok yoruldum artık sağ salim doğsun inşallah bebeğim 🤲🏻

En son 6 buçukta verdiler şimdi ebe geldi muayene etti sancın var 3 cm açıklık var sen dogurursun dedi çok şükür çok yoruldum artık sağ salim doğsun inşallah bebeğim 🤲🏻
Ayyy geliyor mu bebişimizz 🥹 Allahım çok hızlı ve sağlıkla gelsin inşallah kucağına aldığında unutucaksın her şeyi inşallah 🙏

Ay inşallah aşkım 😍🙏 bu yolda seni yormadan üzmeden gelsin inşallah Civanımız ismini sevdiğim 🤩 vajinal doğum bekleyecekmisin yoksa sezeryan mı yapacaklar

Ay inşallah aşkım 😍🙏 bu yolda seni yormadan üzmeden gelsin inşallah Civanımız ismini sevdiğim 🤩 vajinal doğum bekleyecekmisin yoksa sezeryan mı yapacaklar
Sağol canım benim dualarınızı eksik etmeyin 🙏🏻öncekiler vajinal olduğu için buda öyle olacak

Ne kadarda bir 80 cikiyor canim? Benim 5-10 dkda bir 30larda cikarken yarim saatte 70leri gordugu zaman eve gondermislerdi
Onu tam bilmiyorum canım ama her gelip baktığında sancın çok çıkıyor diyorlar zaten açılmamda oldu burdayım doğumu beklicem

Ayyy geliyor mu bebişimizz 🥹 Allahım çok hızlı ve sağlıkla gelsin inşallah kucağına aldığında unutucaksın her şeyi inşallah 🙏
Çok şükür geliyor 🥹 dualarınızı eksik etmeyin 🤲🏻aminn inşallah

Kızlar doğumlarımız neden hep 35 36. haftalarda oluyor böylee :rolleyes::rolleyes: panik yok panik yok ben bavulumu hazırlamaya gidiyorum :KK70::KK70:
Bende hep böyle düşündüm 😬Benim önceki iki gebeliğim 39+2 de oldu bu sefer erken geleceğini hiç düşünmemiştim

Kızlar günaydınn hepinize. Allah hastanede olup doğuma hazırlanan tüm arkadaşlarımıza sağ salim sağlıcakla bir çırpıda doğurmayı nasip etsin inşallah. Bugün kontrolü olan arkadaşlar varsa güzel haberler almalarını diliyorum :KK200:

Back
X