- 23 Ekim 2024
- 7.296
- 12.828
- 168
- Konu Sahibi annabelica
- #51.561
Dualarımız seninle aşkım sen Hürrem sultansın aslan gibi doğurursun inşallahSağol canım benim dualarınızı eksik etmeyinöncekiler vajinal olduğu için buda öyle olacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dualarımız seninle aşkım sen Hürrem sultansın aslan gibi doğurursun inşallahSağol canım benim dualarınızı eksik etmeyinöncekiler vajinal olduğu için buda öyle olacak
Dualarımız senle inş kolay doğum olsun sağlıcakla gelsin bebişin cnmSağol canım benim dualarınızı eksik etmeyinöncekiler vajinal olduğu için buda öyle olacak
İşte onun zorluğunu yaşıyorum şuanGunes varken kurutun yoksa zor oluyor![]()
Burdan artık beni bu gün kimse çıkaramazGüüüünaaydınnnn ballarımm
52k Aralık Grubunda bugün yanee 14.Kasım
Beyazyasemin U ugurluceyli
javairia vee
Azraemre bebişleri geliyorrr
sağlıkla gelsin minnaklarımız teyzeleri onları bekliyor burda
Çok güzel bir gün değil mi ya?![]()
Evet dua edelim kızlar arkadaşlarımızaGüüüünaaydınnnn ballarımm
52k Aralık Grubunda bugün yanee 14.Kasım
Beyazyasemin U ugurluceyli
javairia vee
Azraemre bebişleri geliyorrr
sağlıkla gelsin minnaklarımız teyzeleri onları bekliyor burda
Çok güzel bir gün değil mi ya?![]()
O sırada kızlar kendi canının derdindeBurdan artık beni bu gün kimse çıkaramazdakika başı güncelleyip bekliyorum
![]()
Sağlıkla gelsin bebeklerimizay çok heyecanlanıyorum doğuma giden arkadaşları gördükçe hiç birşey hazır değil henüz
![]()
Ya mobilya gelmeyince hiç birşey yapamıyorsun. Baya sarktı işlerimiz valla neyseki bende yıkama işini bitirdim salon masasında çarşafa sarılı bekliyorlardemii
Biz böyle seyredelim sanki konuların bizle hiççç alakası yok gibi![]()
Ben biliyorsun nokta yazıp giderim sen çözO sırada kızlar kendi canının derdinde
Ama ben doğumdan çıktığımda hemen yazmıştım o zamanki hamile grubuma![]()
yalnız değilsinSağlıkla gelsin bebeklerimizay çok heyecanlanıyorum doğuma giden arkadaşları gördükçe hiç birşey hazır değil henüz
![]()
Bak sen bile benden öndesinYa mobilya gelmeyince hiç birşey yapamıyorsun. Baya sarktı işlerimiz valla neyseki bende yıkama işini bitirdim salon masasında çarşafa sarılı bekliyorlarmobilya gelince ütülenip yerleşcez inşallah
![]()
Ayy allahım aklımız kalbimiz dualarımız sende minnoşlarında canım hayatının en güzel günü başlıyorKızlar ben yatış yaptım. Sağlıkla kavuşurum inşallah yavrularıma. Dualarınızı bekliyorum![]()
Dualarımız sizinle cnm Rabbim kolay doğum nasip etsin sağlıklı bir şekilde kucağına alın bebişlerinizi inşKızlar ben yatış yaptım. Sağlıkla kavuşurum inşallah yavrularıma. Dualarınızı bekliyorum![]()
Aşkım çifte mutluluk yaşayacaksın inşallahKızlar ben yatış yaptım. Sağlıkla kavuşurum inşallah yavrularıma. Dualarınızı bekliyorum![]()
Bak sen bile benden öndesin
Kızlar cidden soruyorum bebeğin kıyafetlerini yıkamayan bi ben mi kaldım![]()
![]()
![]()
yavaş yavaş söyleyin
Dualarımız üçünüzle arkadaşım, güzel haberleri bekliyoruzKızlar ben yatış yaptım. Sağlıkla kavuşurum inşallah yavrularıma. Dualarınızı bekliyorum![]()