• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
Evet oğlumda ne güzel unibaby almıştım mis gibi kokuyordu ev🤣🤣🤣 şimdi su kokusu 🤣🤣 fazla arştırma iyi değeellll ne oldu uni kullandım da alerji yok kaşıntı yok🤣
Kanka benim görümcem daha bu konular açılmamışken uni baby al ben onu kullandım dedi 🥸😆😆 atopik ciltliydi birde kızdı ama mesela deterjandan hiç bir şey olmamış, ıslak mendil sleepy kullandım dedi 🤓

Evet oğlumda ne güzel unibaby almıştım mis gibi kokuyordu ev🤣🤣🤣 şimdi su kokusu 🤣🤣 fazla arştırma iyi değeellll ne oldu uni kullandım da alerji yok kaşıntı yok🤣
vallaha ya az da olsa kokmalı diye düşündüm🤣
bide araştırdım şimdi "Pamuk ciceği" kokuyormuş alerji testinden gecmiş hic bi zararı yok diyor🧐
Lenor bide çok iyi bilindik marka diye aldım🫠

vallaha ya az da olsa kokmalı diye düşündüm🤣
bide araştırdım şimdi "Pamuk ciceği" kokuyormuş alerji testinden gecmiş hic bi zararı yok diyor🧐
Lenor bide çok iyi bilindik marka diye aldım🫠
Lenor ben biliyorum ama o zamanlar çocukum olmadığı için içerik incelemedim 🥲

Tek tek etiketleyemedim çok teşekkür ederim🌸🌸biz ikimiz de iyiyiz çok şükür. Korktuğum gibi olmadı şükürler olsun normal doğum yaptım yarım saatte oldu bitti darısı tüm bekleyenlerin başına 🥹🥹😘😘
Maşşallah rabbim korusun sağlıcakla büyüt annesi 🙈 yolun sonu bitti senin için sıra bizde

Back
X