• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    217
Kızlar günaydın, doğum yapanların gözü aydın Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin inşallah 🤲🏻 elleri çok uyuşan biri vardı benim de öyle yaaa ya teli elime zor alabiliyorum uyuyamıyorum ağrı ve uyuşukluktan ne yapacağımı şaşırdım. Başına gelen nasıl yaptı merak ettim
Canım geceleri oluyor bende, sabah uyanınca yarım saate geçiyor. Saldım artık kabullendim 🤣🙈
Kızlar kar

hadi bakalım yakındır o zaman senin de. Sancılar var mı
Canım hafif regl sancısı gibi var, asıl sıkıntı belimde tutulmuş gibi bir bel ağrısı

Ay canım gözün aydın kaçıncı haftada yaptın doğum bebişin iyimi şuan kaç kilo doğdu
39+3 te doğum yaptım. Bebeğimde enfeksiyon çıktı malesef anne karnındayken benim geçirdiğim grip idrar yolu vs onlardan olmuş olabilir dediler damardan ilaçla tedavi olacak bi kaç gün sonra inşallah sağlıkla evimize çıkacağız

39+3 te doğum yaptım. Bebeğimde enfeksiyon çıktı malesef anne karnındayken benim geçirdiğim grip idrar yolu vs onlardan olmuş olabilir dediler damardan ilaçla tedavi olacak bi kaç gün sonra inşallah sağlıkla evimize çıkacağız
Geçmiş olsun canım en kısa zamanda alırsın kucağına inşallah

Ya kızlar sancım yok açılma yok doktor alalım dedi ama ben korkuyorum kendi sancımı beklemek istiyordum aslında suni sancı durduk yere doğum denemek gibi geldi şuan bana e yalancı sancılarımda var beklesem gelirdi yani ilk doğumum 40+6 da oldu 😔 napicam beklemeyi.teklif.edicem doktora e açılma da olmazsa sezeryan yaparım bu sefer daha beklemedigim bişey olur sanki keyfi bir doğum yapmak istemiş gibi geldi bana 😔

Kızlarr ya vajinal doğum öncesi ve doğum sırasında eşin yapabilecekleri ile ilgili güzel bir yazı ya da video bakıyorum ama önüme çıkmadı henüz. Eşime okutup izleteceğim. O anda ne yapabileceğini bilmesini istiyorum panik olmadan. Var mı bildiğiniz bir bilgilendirme videosu vs ?

Selam kızlar cumartesi sabah nişanım gelmişti dün sabah 4 te de sancılarım başladı 2.5 saat evde geçirip hastaneye geçtik kızımı kucağıma aldım:)
Maşallah her gün sürpriz bebiş haberi alıyoruz 🤭😍 hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah 🌸

Ya kızlar sancım yok açılma yok doktor alalım dedi ama ben korkuyorum kendi sancımı beklemek istiyordum aslında suni sancı durduk yere doğum denemek gibi geldi şuan bana e yalancı sancılarımda var beklesem gelirdi yani ilk doğumum 40+6 da oldu 😔 napicam beklemeyi.teklif.edicem doktora e açılma da olmazsa sezeryan yaparım bu sefer daha beklemedigim bişey olur sanki keyfi bir doğum yapmak istemiş gibi geldi bana 😔
Ne yaptınız ne dedi doktorunuz bekleme kararınıza

Doguran herkezin gozu aydin saglikla buyutmek nasip olsun insallahhhhh😇😇🥰🥰
5 gun hastanede yattim dun taburcu oldum bugun tekrar kontrolum vardi
nst de sancılar gorunuyor bugun duzensiz diye rahattik ben hala birsey hissetmiyorum
36+1 49 cm 3187 gr olmus kızım
sezeryan icin 16 araliga gun vermisti ama kızım aceleci heyecanli birkac gun o sekilde atlattik suan ki dogum tarihi 8 aralık dedi ama durmaz gibi de gorunuyor dedi
tansiyon ilacina ve kan sulandirici igneye tekrar basliycaz nabzim dusmuyor tansiyonm cok dengesiz
anestezi dogum dosyasi herseyi bugun hallettik sadece dogumu bekliyoruz
5 gun hastanede yatarken 3 kilo verdim cok ac bıraktıklar tansiyonu dengelemek icin ve sıfır tuzlu az yemek verdiler evde de bu sekil de ilerlemem lazimmis ama cok zor gercekten
hastanede kaldigm surede hediyelik kolonyalari orada susledik hazirladik ne olur ne olmaz diye😅
simdilik bizden bu kadar
dogum fiyati bugun ogrendik🙈
anne sac makyaj ucretsizmis kapi susleme hastane yapiyormus anne ozel cay baba kahvesi kurabiyesi varmis
anne bebek bakım cantasi bebek tulumu varmis
sadece bez vericekmisiz dogum icin

Doguran herkezin gozu aydin saglikla buyutmek nasip olsun insallahhhhh😇😇🥰🥰
5 gun hastanede yattim dun taburcu oldum bugun tekrar kontrolum vardi
nst de sancılar gorunuyor bugun duzensiz diye rahattik ben hala birsey hissetmiyorum
36+1 49 cm 3187 gr olmus kızım
sezeryan icin 16 araliga gun vermisti ama kızım aceleci heyecanli birkac gun o sekilde atlattik suan ki dogum tarihi 8 aralık dedi ama durmaz gibi de gorunuyor dedi
tansiyon ilacina ve kan sulandirici igneye tekrar basliycaz nabzim dusmuyor tansiyonm cok dengesiz
anestezi dogum dosyasi herseyi bugun hallettik sadece dogumu bekliyoruz
5 gun hastanede yatarken 3 kilo verdim cok ac bıraktıklar tansiyonu dengelemek icin ve sıfır tuzlu az yemek verdiler evde de bu sekil de ilerlemem lazimmis ama cok zor gercekten
hastanede kaldigm surede hediyelik kolonyalari orada susledik hazirladik ne olur ne olmaz diye😅
simdilik bizden bu kadar
dogum fiyati bugun ogrendik🙈
anne sac makyaj ucretsizmis kapi susleme hastane yapiyormus anne ozel cay baba kahvesi kurabiyesi varmis
anne bebek bakım cantasi bebek tulumu varmis
sadece bez vericekmisiz dogum icin
Canim masallah bebisin durumu iyi 🌸 istedigi zaman saglikla gelsin minik kizin 🥰🙏🏻

Kizlar selamm, bugün 36+0ım ve yürüyüş yaparken sık şekilde şiddetli sancım ve regl ağrısı gibi ağrılarım oluyor, otururken veya uzanırken bi sorunum yok ama. Sizin de boyle mi 🥹

Kizlar selamm, bugün 36+0ım ve yürüyüş yaparken sık şekilde şiddetli sancım ve regl ağrısı gibi ağrılarım oluyor, otururken veya uzanırken bi sorunum yok ama. Sizin de boyle mi 🥹
benim hala hicbirseyim yok haftamiz ayniymis
sancı agrı sıfır canım
nst de sancı cıkmasına ragmen hemde
kizim bir tarafa toplanip kendini sisirnce sanci artmiyor nst de ona dikkat ettim sancı bumu acaba diye ama yok nasil sanci cikiyor bilemiyorum hala
nst de sancin cikmismiydi senin

sagol canim cok sukur o iyi bende toparlansam super olucak
kalbim bogazimla kafamin icin de atiyor sanki nabzım 127 130
artık beklesemi dogsami hayirlisi diyorum zamana bıraktık artık
Tansiyon ilaci ise yariyor mu peki kuzu, yoksa ona ragmen mi yukseliyor nabiz?

benim hala hicbirseyim yok haftamiz ayniymis
sancı agrı sıfır canım
nst de sancı cıkmasına ragmen hemde
kizim bir tarafa toplanip kendini sisirnce sanci artmiyor nst de ona dikkat ettim sancı bumu acaba diye ama yok nasil sanci cikiyor bilemiyorum hala
nst de sancin cikmismiydi seni
Ben son zamanlarda nstye girmedim ama iste 28 ve 32de girmistim o zamanlar duzensiz sancilarim cikiyordu. Bu aralar yururken cok zorlamaya basladi 🥲

Ben son zamanlarda nstye girmedim ama iste 28 ve 32de girmistim o zamanlar duzensiz sancilarim cikiyordu. Bu aralar yururken cok zorlamaya basladi 🥲
o zamanlad duzensiz ciktiysa belki bu sancin olabilir
sancisi olanlar yazsn bakalm çeken iyi bilir simdi

Canım geldim şimdi çocuğun suyu fazla tehlikeye atmayalım salı gel konuşalım Çarşamba alalım bebişi artık dedi o zaman 39 +3 oluyorum carsamba günü de bebek 3200 kiloda almamış bu hafta nedense 😊
3200 çok iyi zaten maşallah,fazla olursa da doğurması zor olur😉😀Haftası da çok iyi Çarşamba tam zamanı.ben de salı cars dogursam
Eve gidip egzersizlerine devam et, sancın olunca gel dedi canım 🍀
Ay hadi inşallah ya 😍
Benim de 1cm civarı acilmam varmış.ben egzersiz yapmıyordum korkumdan ben de yapayım biraz.ay çok heyecanlı.acilmamiz ve sancimiz ne zaman olacak acaba

Back
X