• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    217
Kızlar kontrolden çıktım ben de, bebiş 3270 kg 50 cm dedi, artık 3 günde bir görüşecekmişiz ve haftaya çatı muayenesi yapılacakmış normal doğum yaptırmaya çalışırım eğer çatı müsait değilse yada normal olmazsa iki haftaya sezeryana alıcam en geç 38 de sezeryan için gidcez bakalm. Şeker de olduğu için daha fazla beklemek istemiyor ben de istemiyorum beklemeyi çok heyecanlı 😍 tüm tuşlara basmaya başlarm ben de artık

Maşallah canım, güzel geçmiş kontrolün🥹🤗 haklısın son zamanlar zor oluyor ama karnıma da bakıp onu çok seviyorum 🥹😍

Ben almadım kanka daha, yetoooo😂😂😂
Bende kararsız kaldım yaa
Bence bu bebekten bebeğe değişecek bir şey. Biz aldık henüz benim bebeğim hiç kullanmadı açtık bir kere ama oralı bile olmadı atlas. Daha 3 günlük onun da huyu çok değişir ilerde sever onunla susar belki ama şu an hiç takmadı.
Bazı anne babalar aşırı memnun ama bebeklerini günde 15-16 saat açık tuttuklarından bahsediyorlar
Evet canım kararsız kaldım ama doğunca almak daha mantıklı gibi geldi sen böyle diyince
Hala mı doğurmaya niyetin yok kızzz 🤣🤣

doğum yapan arkadaşlarım epudurel yaptırmayan var mı aranızda tamamen sancısını çekip doğuranlar 🙏🏻 bir yazarmısınız

Kızlar selam herkese. 36+2 yim ben de ama benim göbek hala aşağıya düşmedi. Aşağı düşünce doğum yaklaşıyor derler ya :) Doğum yapmayanlarda son durum nedir acaba :)
Canım benim de çok hafif aşagı indi biraz rahatlama geldi sanki zamanla iner farkedersin ben yürürken bile kasıklarım rahmim biliyorum ki tamamen aşagı inmiş

Kızlar kontrolden çıktım ben de, bebiş 3270 kg 50 cm dedi, artık 3 günde bir görüşecekmişiz ve haftaya çatı muayenesi yapılacakmış normal doğum yaptırmaya çalışırım eğer çatı müsait değilse yada normal olmazsa iki haftaya sezeryana alıcam en geç 38 de sezeryan için gidcez bakalm. Şeker de olduğu için daha fazla beklemek istemiyor ben de istemiyorum beklemeyi çok heyecanlı 😍 tüm tuşlara basmaya başlarm ben de artık
Maşşallah kuzum hakında hayırlısı olsun tüm tuşlar ne oluyor birde 🤌

Handan2212 Handan2212 canım sen yoksun uzun zamandır, nasılsın, kordon dolanmıştı en son nasıl oldu ? Kontrole gittin mi
Merhaba canım , iyiyiz çok şükür .Doktor kordonu çok önemsememişti zaten .Herhangi bir problem yaratmadı çok şükür .Bu cuma son kontrolüm var büyük ihtimal 7 Aralık’ta da doğumum olacak 🤲

Merhaba canım , iyiyiz çok şükür .Doktor kordonu çok önemsememişti zaten .Herhangi bir problem yaratmadı çok şükür .Bu cuma son kontrolüm var büyük ihtimal 7 Aralık’ta da doğumum olacak 🤲

Aa annabelica annabelica duyulur 😍 muhteşem, sorun olmamasına sevindim, çok az kalmış öyleyse 🥹 yazmadığın için merak ettim 😍 ne güzel tarihler yavaş yavaş belli oluyor 😍

Back
X