• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    217
Canım, nasılsınız😍 anneliğin ilk zamanları nasıl, bebitoşlar nasıl
İyiyiz çok şükür canım 🌸 15 gün ne ara geçti şaşıyorum. Biri bana bu kadar az uykuyla duracaksın dese inanmazdım. Bebeklerim büyüdükçe her şey daa da kolaylaşıyor. Oğlum çok güzel emiyor ama kızımda zorlanıyoruz biraz. O da alışınca her şey daha güzel olacak 🌸 Başlangıçta yetersizlik hissi oluyor. Doyurabiliyor muyum? Neden sütüm az geliyor? diye insan kendini strese sokuyor. Ama inanın zamanla her şey daha kolay oluyor 🌸

İyiyiz çok şükür canım 🌸 15 gün ne ara geçti şaşıyorum. Biri bana bu kadar az uykuyla duracaksın dese inanmazdım. Bebeklerim büyüdükçe her şey daa da kolaylaşıyor. Oğlum çok güzel emiyor ama kızımda zorlanıyoruz biraz. O da alışınca her şey daha güzel olacak 🌸 Başlangıçta yetersizlik hissi oluyor. Doyurabiliyor muyum? Neden sütüm az geliyor? diye insan kendini strese sokuyor. Ama inanın zamanla her şey daha kolay oluyor 🌸

Maşallah size 🥹 ne güzel anlatıyorsun, zamanla her şey yoluna giriyor 😍 elbette annesin ve mükemmel düzeyde istiyorsun her şeyi, her şeyin olması mümkün değil, çok talısınız yavrularınla😍 kızlar nazlı oluyor, naz yapıyor prenses 🥹 iyi olmanıza çok sevindim 🙏🏻🥰

Gerçekten zaman çok hızlı geçiyor 😍 maşallah size 🧿 meme yaran oldu mu olduysa nasıl geçirdin kuzum

Aaa nedense bende pazartesi hissediyorum kontrolde var 😂
Ay alemsiniz kızlar hadi inşallah gönlünüze göre olsun 🤣🙏 Sezaryen olacak biri vardı diye hatırlıyorum da ondan dedim
Merhaba canım , iyiyiz çok şükür .Doktor kordonu çok önemsememişti zaten .Herhangi bir problem yaratmadı çok şükür .Bu cuma son kontrolüm var büyük ihtimal 7 Aralık’ta da doğumum olacak 🤲
Sağlıkla gelsin canım haber ver bize de 🥰🙏

Kızlar hepinize ayri ayri teşekkür ediyorum. Yazmaadiklarim lütfen küsmesin. En bulduğum ilk firsatta size yazacagim. Hepinizden Allah razı olsun bizi dualariniza hep kattınız 🙏🥲 oglumun güzel teyzeleri. Simdi süt getirmeye calisacagim sagip bu is baya bir zormus. Lohusalik psikolojisi ayri zormus. Iste her durumun ayri inisleri çıkışları oluyor tabi ama hamilelikten çıkıp bambaska bir duruma alismak insani biraz karıştırıyormus 🥲 bebegimde kilo kaybı da var mamaya mecbur başladık ama yine de tam dengeyi saglayamadik. Dualar daimi her zmn dualarimdasiniz sizler de benim
Rabbim bekleyen herkesi saglicakla kavustursun bebegine. Ben yokken olan dogumlar varsa da saglikla büyüsün hepsi..
Hala hstanedeyiz taburcu olmadik bu aarada. Bugunku doktor kontrolümüzde karar verilecek .

Bu arada şekerli tansiyonlu gebelik gecirmis olanlar dogumdan sonra kan sulandirici igne baslayaniniz oldu mu ? Doktorum baslayacagiz dedi de merak ettim.
Canım hastanede şekerimi bikaç kez ölçtüler yüksekti. Hastaneden çıkınca hiç ölçüm falan yapmadım. Dr da evde ölçümlere devam et dedi. Ölçmüyorum ama 😅 öyle kan sulandırıcı falan bişey demedi 🤷‍♀️

Kızlar anca yazabildim bende normalde 1 Aralık yatış yapacaktım ancak bugün kontrolde doğumu başlatması gerektiklerini söylediler ve suni sancı verdirip vajinal doğum yaptım çok şükür sağlıkla kucağıma aldım darısı sizlerin başına inşallah bir avazda sağlıkla doğumunuz gerçekleşir inşallah 🙏
Sağlıkla mutlulukla büyütün canım 💕 gözünüz aydın 🥰

Gerçekten zaman çok hızlı geçiyor 😍 maşallah size 🧿 meme yaran oldu mu olduysa nasıl geçirdin kuzum
Kuzum meme yarasından çok korkuyordum o yüzden doğuma 1hafta kala göğüs ucu kremi sürmeye başlamıştım. Doğumdan sonra da hep gümüş kapak kullandım. Günde bir yine krem uyguluyorum. Çok şükür öyle yara falan olmadı

Kızlar hepinize ayri ayri teşekkür ediyorum. Yazmaadiklarim lütfen küsmesin. En bulduğum ilk firsatta size yazacagim. Hepinizden Allah razı olsun bizi dualariniza hep kattınız 🙏🥲 oglumun güzel teyzeleri. Simdi süt getirmeye calisacagim sagip bu is baya bir zormus. Lohusalik psikolojisi ayri zormus. Iste her durumun ayri inisleri çıkışları oluyor tabi ama hamilelikten çıkıp bambaska bir duruma alismak insani biraz karıştırıyormus 🥲 bebegimde kilo kaybı da var mamaya mecbur başladık ama yine de tam dengeyi saglayamadik. Dualar daimi her zmn dualarimdasiniz sizler de benim
Rabbim bekleyen herkesi saglicakla kavustursun bebegine. Ben yokken olan dogumlar varsa da saglikla büyüsün hepsi..
Hala hstanedeyiz taburcu olmadik bu aarada. Bugunku doktor kontrolümüzde karar verilecek .

Bu arada şekerli tansiyonlu gebelik gecirmis olanlar dogumdan sonra kan sulandirici igne baslayaniniz oldu mu ? Doktorum baslayacagiz dedi de merak ettim.
Her aşama ayrı keyifli ve zordur eminim, ama hamileliğin üstesinden geldiğin gibi bunun da üstesinden kolayca geleceksin kuzum ♥️ ben ecopirin kan sulandırıcı hap kullanıyordum kuzu bugün kesti onun yerine kan sulandırıcı iğne verdi doğumdan sonra da kullanılacak dedi, ödemlerin azalması için falan etkiliymiş zararı yok zaten dedi.

Back
X