- 18 Temmuz 2022
- 7.574
- 13.681
- 198
- Konu Sahibi annabelica
- #54.341
Kuzu kendi doktorum da izinde bu hafta. Perinatologa beni emanet etti gittiYaaaayy sen yine de doktorunla netleştirseydin hahah apar topar doğuma almasın
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzu kendi doktorum da izinde bu hafta. Perinatologa beni emanet etti gittiYaaaayy sen yine de doktorunla netleştirseydin hahah apar topar doğuma almasın
![]()
Ben de sana etiket yapacaktım yazmana sevindim canım. Yani hangi günde olacak doğumun nasipse32.haftada gittigim de 2120 43 cm mis kızım doktorum hic iri bebek demedi bana canim
suan 36+4 hala beklemedeyim
karnımda da hala yer varmis
38+5 gun vermisti aslinda
ama tansiyondan dolayi 37+4 de sezeryan olucam nasipse
saglıkla gelsin bebişin de hic takma kafana önde gidip 40.haftaya goren var hayırlı saglıklı zaman da gelsin inşallah
Zamanla bebeğin de emer sütün de bol olur. Şu an uyum sürecindesiniz ya canım. Hepsi zamanla rayına girip gidiyor. Olumsuz bi durumda modunu düşürme hiç. Daha neler neler yaşayacağız kaç çeşit huyları olacakKızlar doğum yapacak olan herkesin Allah yardımcısı olsun bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah ben 26 kasımda doğum yaptım bebek 2.540 doğdu şu an emzirme için uğraş veriyorum sezeryan olduğum için ilk dikişlerden dolayı vs zaten sütüm gelmedi bebek mama aldı şu an sütüm var bebek emmek istemiyor uğraş veriyorum
Çantanla git adminimBakalım kuzum umarım pat diye gel doğur demez cuma günü falan![]()
Catherines, miss dünya, artis bunlarınki güzel geliyorkızlar internetten lohusa pıjama takımı alıp memnun kaldıgınız bir sıte lınk yada ürün var mı? Ikı kez gerı yolladım. 3. Yu denemeye korkuyorum. Yardumcı olabilecek var mı?
Hm born in 2026 setinde gözüm kalmıştıAy bugün denedim ben rahat rahat bacak bacak üstüne atabiliyorumhep erken gelmesinden korktum ama ocak annesi falan olcam bu gidişle galiba
![]()
İnşallah su gibi geçsin, Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinHanımlar ben bugün doğuma giriyorum, bebeğim ve benim için dua edin![]()
Naptın sepidem o kadar da ani olmaz herhalde. Bugün sancım geliyormuşÇantanla git adminim
Catherines, miss dünya, artis bunlarınki güzel geliyor
Teşekkür ederim canımÇantanla git adminim
Catherines, miss dünya, artis bunlarınki güzel geliyor
Güzel haberini bekliyoruz canım en hızlısından dualarımız seninle bugünHanımlar ben bugün doğuma giriyorum, bebeğim ve benim için dua edin![]()
EveetYarın doğumu olacak kızlar çok güzel geçsin doğumunuz bizi de habersiz bırakmayın![]()
onucanahtar @danmii
Hayırlı doğumlar canımHanımlar ben bugün doğuma giriyorum, bebeğim ve benim için dua edin![]()
8 aralıkta inşallahBen de sana etiket yapacaktım yazmana sevindim canım. Yani hangi günde olacak doğumun nasipse

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Su gibi gelip geçsinHanımlar ben bugün doğuma giriyorum, bebeğim ve benim için dua edin![]()
İnşallah en doğru en güzel zamanda gelir bebişlerimiz çok teşekkür ederim canım. Sana da 8 inde bir avazda kolaylıkla doğumlar diliyorum :)32.haftada gittigim de 2120 43 cm mis kızım doktorum hic iri bebek demedi bana canim
suan 36+4 hala beklemedeyim
karnımda da hala yer varmis
38+5 gun vermisti aslinda
ama tansiyondan dolayi 37+4 de sezeryan olucam nasipse
saglıkla gelsin bebişin de hic takma kafana önde gidip 40.haftaya goren var hayırlı saglıklı zaman da gelsin inşallah
Kafayla ilgili bana hiç yorum yapmadılar da FL mi FC mi ne ölçüyorlar işte boyla ilgili. Umarım vaktınden önce gelmez hiçbir bebeğimiz :) pozisyonu da daha U şeklindeymiş zatenn. Sol göğsümün altında kafası; sağ göğsümün altında ayakları var :) Döner umarım dahaaGelişimini kafana takma canım. Benimde kafası 3 hafta önden gidiyordu korkuyordum koca kafalı bi bebe doğurucam diyeyanılma paylarıda olabiliyor. Çektikleri pozisyona göre değişiyor.Gerçekten öndende gidebiliyor bazen bebişler. Mesela o gün 2000 gr ölçtükleri bebek ertesi gün başka bir yerde 2400 ölçtüler benim
Bebeğin en doğru zamanı seçecektir sen merak etme
onun için en güzel zaman neyse ozaman sağlıkla gelsin inşallah
![]()
Anladım canım. Protein çıkmaması iyi olmuş. Sağlıkla kucağına al inşallah15.9 tansiyonla acilden girdim yatisimi verdiler
hastanede kaldıgm surede 17.8 kadar tansiyonm cikti
buyuk tansiyon yuksek kucuk tansiyon cok dusuk 54 46 falan cikiyor
nabzım 140 130 120 kalbim bogazimda kafamın icinde atıyor sanki
aşırı bir dengesizlik var yani
24 saat 3 lt. kaba idrar biriktirdi teste gonderdiler protein falan cikmadi cok sukur
diyet yaptirdilar hastanede 5 gun cok az verdiler ve sıfır tuz surekli serum
3 kilo vermisim hastanede o kaDr ac kaldm yada ödem gitti
ben sezeryan olusum da bu 3.sezeryanım olucak tansiyon dolayisiyla degil yani
tarihi tansiyondan dolayi erkene cekmek zorunda kaldik
Ay çok az kaldı hadi sağlıkla gelsin inşallah8 aralıkta inşallah![]()
Merhaba, Dr'unuz ile süreciniz nasıl gidiyor ?Ertuğrul Karahanoğlu canım. Zaten kendisi riskli gebelik uzmanı. Instagramda da bilgilendirici videolar çekiyor ama öyle influencer mizaçlı bir adam değil pek