- 10 Haziran 2024
- 3.031
- 5.046
- 78
- 27
- Konu Sahibi annabelica
- #54.381
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar merhaba, bugün kontrolüm vardı 38+0 olduk. Buraya her zaman yazmıyorum ama hep takipteyim bilenler vardır belki suyum normalin altında gidiyordu ve bebeğimin 2 hafta gelişim geriliği vardı son bi kaç haftadır bu gerilik 3 haftaya çıktı 4-5 günde bir muayene oluyordum hep doktorum yakın takip yapıyordu. Az çok bebişi büyütüp bu haftalara gelebildik çok şükürcuma günü garip bir olay yaşadım 10-15 dklık görme bozukluğu ardından sol elde ve dudağımın dilimin sol tarafında uyuşma yaşadım. O gün acilde tansiyon düşüklüğü sebebi ile serum falan verdiler sonrasında tekrarlamadı çok şükür. Bu sırada doktorumla iletişime geçememiştim bugün muayenede anlattım durumu biraz tehlikeli gördü ve yarın için plan yaptık doğuma. Saat 10.00 da yatışım yapılacak sezaryene alacağını söyledi benim ve bebeğim için dua eder misiniz? İnşallah bütün anneler sağlıcakla yavrularımıza kavuşalım
![]()
Hanımlar ben bugün doğuma giriyorum, bebeğim ve benim için dua edin![]()
Merhaba sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah bebeğiniziKızlar yarın saat sekizde doğum için çağırdı suni sancıyla artık bekleyemem dedi bugün alalım dedi hatta ama ben cocuklar okulda hiç bir hazirligim yok diyince sorumluluk size ait dedi 2 cm acilmam var suyunun fazlalığı sıkıntı dedi karnın çok gergin zaten dedi yarın iki kişi daha var sanırım doğum yapacak ben hariç sağlıkla alırız inşallah kucağımiza çok içim sıkkın sanki hiç bişey tam değilmiş gibi![]()
MerhabaMerhaba, Dr'unuz ile süreciniz nasıl gidiyor ?
Ay canim moral oldun bana tek değilmişim bebeğini sağlıkla alırsın kucağına senide yormadan geçer inşallah bu süreçMerhaba sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizibende bugün muayene oldum 2 cm benimde açıklık var yatış yapalım dedi doktor ama ben istemedim bene yarın yatış olacağım inşallah bebeklerimizi az ağrılı sancılı şekilde kucağımıza alırız inşallah
bir anda bende beklemiyordum yatışı içimizi ferah tutalım
Kaç numara başlık kullanıyorsunuz canım?Teşekkür ederim canım evet öyle ama piskolojik olarak yıpratıyor sağıp avent biberonla veriyorum
3300 Müş canım bebek iyi bir sorunda yok tek sorun karnımın aşırı suyla dolu olması gergin olması o kadar emeğiniz var tehlikeye atmayalım.diye suni ile baslaticazaynıyız hemen hemenbebişin kg nasılmış?
ya masallah güle güle büyütün. Çok iletişim derdinde degilim gereken bilgileri ve yetkinliği takibi iyi olsun benim için yeterli. Çünkü bir önceki gebeliğim 37. haftada ölü doğum ile son buldu. Şimdi tekrar gebeliğimde dr seçiminde zorlanıyorum. o yüzden görüşlerinizi almak istedim.MerhabaDoğurdum bile
Doktorumdam çok memnundum, çok yetkin birisi ama siz çok iletişim kuran bir doktor arayışında iseniz sizin için uygun olmayabilir.
Neden doğum öyle sonuçlandı canım aksi biseymi oldu doğum anında yoksa anne karnındami bişey olmuştuya masallah güle güle büyütün. Çok iletişim derdinde degilim gereken bilgileri ve yetkinliği takibi iyi olsun benim için yeterli. Çünkü bir önceki gebeliğim 37. haftada ölü doğum ile son buldu. Şimdi tekrar gebeliğimde dr seçiminde zorlanıyorum. o yüzden görüşlerinizi almak istedim.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ay yeni gördüm canım bunu nasılsın doğum yaptinmiHanımlar ben bugün doğuma giriyorum, bebeğim ve benim için dua edin![]()
sağlıkla gelsin inşallah3300 Müş canım bebek iyi bir sorunda yok tek sorun karnımın aşırı suyla dolu olması gergin olması o kadar emeğiniz var tehlikeye atmayalım.diye suni ile baslaticaz![]()
Amin canım darısı başınıza güzel kilolu bebislere inşallah senin doğumunu takip.edicem mutlaka bebisimi doyururkensağlıkla gelsin inşallahkilosu güzel canım maşallah
![]()
benim kızımda dün 3300gram çıktı aynı çıkmışlarAmin canım darısı başınıza güzel kilolu bebislere inşallah senin doğumunu takip.edicem mutlaka bebisimi doyururken![]()
Anne karnında vefaat etti. Doğum için gittiğimde fark edildi.. Sonrasında test genetik taramalar yapıldı ama sebep bulunamadı. Tüm sonuçlarla bir kaç dr daha gezdik kimse anlamlı bir neden olmadığını tekrar gebelik düşünürsen perinotolog tarafından takip edilmem gerektiği tavsiyesi verildi. öyle. Şuan 12 haftalık gebeyim Medicana Ayşe kırbaşa gidiyorum ama sanki içim huzursuz gibi gereksiz kasıyor da olabilirim. öyle.Neden doğum öyle sonuçlandı canım aksi biseymi oldu doğum anında yoksa anne karnındami bişey olmuştu
bence tam herkezin doğum yapıcağı haftalarda böyle bişey yazmanız hiç doğru değil hepimizi etkiliyorsunuz böyle şeyleri yazmasanızda olurduAnne karnında vefaat etti. Doğum için gittiğimde fark edildi.. Sonrasında test genetik taramalar yapıldı ama sebep bulunamadı. Tüm sonuçlarla bir kaç dr daha gezdik kimse anlamlı bir neden olmadığını tekrar gebelik düşünürsen perinotolog tarafından takip edilmem gerektiği tavsiyesi verildi. öyle. Şuan 12 haftalık gebeyim Medicana Ayşe kırbaşa gidiyorum ama sanki içim huzursuz gibi gereksiz kasıyor da olabilirim. öyle.
kusura bakmayın sorulunca direk cevap verdim.bence tam herkezin doğum yapıcapı haftalarda böyle bişey yazmanız hiç doğru değil hepimizi etkiliyorsunuz böyle şeyleri yazmasanızda olurdu
Bizim bebişlerin dönmeye niyeti yok canımİnşallah en doğru en güzel zamanda gelir bebişlerimiz çok teşekkür ederim canım. Sana da 8 inde bir avazda kolaylıkla doğumlar diliyorum :)
Kafayla ilgili bana hiç yorum yapmadılar da FL mi FC mi ne ölçüyorlar işte boyla ilgili. Umarım vaktınden önce gelmez hiçbir bebeğimiz :) pozisyonu da daha U şeklindeymiş zatenn. Sol göğsümün altında kafası; sağ göğsümün altında ayakları var :) Döner umarım dahaa
Büyüğünün 14, küçüğünün de 9 olmaması gerekir canım, tansiyon çok önemli ama 13 8 normal bir değer. 14 8 de büyüğü biraz tehlikeliCanım tansiyondan dolayı dedin ya kaç çıkıyor mesela tansiyonların ? Benim 13.8-14.8 çıkıyor doktor panik ettiriyor da. Tansiyondan dolayı sezeryan olanların değerlerini merak ediyorum