• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    219
Kizlar detayları sonra veririm ama doğum yaptım.buranin saatiyle 22:34ta 49 cm ve 2740 kg doğdu çok şükür. Biraz stresliydi ama doğum anında hiç ağrım olmadı,hissetmedim. Dikişim var o uzun sürdü.bebis güzel kavrıyor memeyi ama henüz süt gelmiyor bence. Çok pratik yapmak gerek..bakalim

Gözün aydın canım, sağlıkla büyütürsün bebeni inşallah 🙏🏻 🌸

Ben böyle 4 beş gün daha gider gibi geliyor 😂 suyu gelenler beni şaşırtıyor nasıl sancısız su geliyor valla Allah'ın hikmeti ya birden çoğumuz sancısız suyu gelerek başladı doğuma ilkinde de mi öyle olmuştu bu farklı bir deneyimim oldu birden su gelmesi 🧐 ay çok soru sordum ağrın cokmu ağrıyla sancıyla benle uğraşma kız bide 😂
bende 4-5 gün gider diyordum birden suyum geldi ve ilk kez oldu benim ilk doğumumda ilk sancılarım geldi sonra doğurmaya 1 saat kala ebe patlatmıştı suyumu hic gelmemişti yane😂
dediğin gibi burdaki coğu bacılarımın süpriz suyu geldi + ben😂
ağrım yok ama 3 kez ciddi sancı girdi nstye bağlıyım hala kuzum

bende 4-5 gün gider diyordum birden suyum geldi ve ilk kez oldu benim ilk doğumumda ilk sancılarım geldi sonra doğurmaya 1 saat kala ebe patlatmıştı suyumu hic gelmemişti yane😂
dediğin gibi burdaki coğu bacılarımın süpriz suyu geldi + ben😂
ağrım yok ama 3 kez ciddi sancı girdi nstye bağlıyım hala kuzum

Kolay olacak arkadaşım inşallah 🙏🏻🥰 dualarımız seninle ve kuzunla 🫶🏻🌸🥰

E erkekbebek canım sen naptın seninde doktorun benim gibi demiş aynı bende imza attım kendi sancımı beklemek istiyorum diye hiç sorun yokken almak istemesi banada saçma geldi tehlikeye atmayalım dedi benimkide ama beklemeyi seçtim doktorumdan da soğudum açıkçası baştan beri bana güvensizlik verdi başka özel hastane yok ilçede diye mecburluktan gittim ama doğuma devlete gitmeye karar verdim bir kaç olumsuz şey duydum çünkü aynısını banada yapmaya çalıştı doktorlarada güven kalmadı suni sancı katılmış bir hastaya habersiz kendi sancısı varken sonra bebekte kalp atışı sorunu olmuş ve sezeryan olmuş acil banada suni veriyim kalp atışı değişirse sezeryan yaparım diyince aynısı diye korktum valla yok dedim herşeyi alıp gitmiştim doğum yapacaktım ama bunu duyunca vazgeçtim hayırlısı olsun inşallah

Yaa gerçekten kimseye güven yok artık. Ne kadar üzücü bu halimizle bunları düşünüyoruz. Habersiz işlem mi yapılır. Suni sancı konuşularak verilecek bir karar. Ama benim doktorum Eskişehir in en iyi doktoru olduğunu düşünerek gittiğim bir doktor. Ben yaklaşımına bayılmasam da vazgeçme cesaretinde bulunamadım aylardır.
Yarın sabah 8 de gideceğim bakalım. 3-4 gün beklesek iyi olurdu, çünkü bebeğimin aşağıya inmeye çalıştığını düşünüyorum. Dün bacak testini de yapamadım zaten 😅Ama beklemeyecek sanırım, yarın olanlar olacak 🤷🏻‍♀️

Kizlar detayları sonra veririm ama doğum yaptım.buranin saatiyle 22:34ta 49 cm ve 2740 kg doğdu çok şükür. Biraz stresliydi ama doğum anında hiç ağrım olmadı,hissetmedim. Dikişim var o uzun sürdü.bebis güzel kavrıyor memeyi ama henüz süt gelmiyor bence. Çok pratik yapmak gerek..bakalim
Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün 🥰

Kızlar yarın sabah doğuma girecem 37+3 de erken alınacak tansiyonum ilaçlara rağmen düşmüyor şekerde olunca doktorum bekletmek istemiyor heyecanla karışık bir korku var 🥹😅 inşallah sağ salim kucağıma alırım bende hepinize duaciyim sizde dualarınızı esirgemeyin ♥️🙏🏻🤲🏻🤲🏻

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin maşallah size 😍🙏

Back
X