• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    219
Kızlar benim uykularım çok kaçtı ya uykusuzluk çok yüksek boyutta. Bu saate oldu hala uyuyamıyorum. Herkes hamilelikte bol bol uyu diyor ama benim uykularım gitti. Nasıl ne yapmam geeekli

Ya kızlar bu göğüs kararması doğumdan sonra düzeliyormu varmı daha önce siyah olup düzelen her yerim simsiyah oldu Yarabbi 😂
evet bebeksi bugday tenim cok bozuldu şimdi. :oops:meme ucunu kastetmıyorum mememın tümü kahvelı kremli gibi hare hare . değişiyor ... yuzumde daha cok olmustu oglumda. yanagım alnım sankı tarlada calısmısım yuzum lekelenmıs ya da hasar almıs gibıydı dogum sonrası ılk haftalar gectı gıttı sukur :) bunda da oyle olacagını dusunuyorum :)

Kızlar benim uykularım çok kaçtı ya uykusuzluk çok yüksek boyutta. Bu saate oldu hala uyuyamıyorum. Herkes hamilelikte bol bol uyu diyor ama benim uykularım gitti. Nasıl ne yapmam geeekli
Ben de aynı şekildryim ya. Üstelik gündüz hiç uyumadım. Sanırım doğuma yakın böyle oluyor diye okumuştum

Enfeksiyon riskini almak istemiyorlar demek. Kaç günün kaldı hastanede?
Bencede öyle birde sürekli pansumanı yapıp dikişleri kontrol etmeleri güzel aslında yani sezaryenin ilk haftasını toparlamış olarak taburcu etmeleri hastaneden. Yarın dikişler alınacak lohusa bakım merkezine geçeceğim burdan 15ine kadar da ordayım bi hafta daha evden uzağım yani 🥹

Gece rüya gördüm "bugün 7.Aralık bebeğin doğcak" bende "neden bugün diyorum", "çok istiyordun babasıyla aynı ay olsun 27.Aralık birde sayıları benzediği için" yane babası 27.Aralık doğdu kızımda 7.Aralık olcakmış diye biriyle sohbet ediyorum rüyamda😍 sonra uyandım 4:30da wcye kalkmak istedim ve birden bi aşyada sıcaklık hissettim aha kacırdım dedim tutamadım dedim sonra bi baktım sıvı durmuyor aha dedim suyum geldi kalktım ayağa hala geliyor eşimde o sıra yatakta yokdu iceri doğru yürüdüm oda uyuyamamış bütün gece, o sırada balkonda sıgara ıcıyordu ona doğru yürüdüm, asla ne oldunu anlamadı "ne oldu niye kalktın dedi" dedim "benim suyum geldi" eşim PANİK😂 hemen ambulansı aradık çünki suyum hala çok geliyordu durmuyordu doğum her an başlar birde 2.doğumum diye korktuk cantamızı aldık hastaneye geldik🥰 tabi hastaneye gelesiye kadar giyindiğin kacındı üstüm ıslandı😂
sonra yatışım yapıldı ama sancım yokdu hiç öğlene kadar sadece suyum gelmeye devam ediyordu ve acıklığım 2cmdi🙄
saat 13de suni sancı verdiler damar yolunda ama yavaş yavaş hissediceksin dediler ben bir saat sonra hissetmeye başladım 14de ciddi sancılar hissettim sonra ben uzun sürer sandım ve ağrım çok şiddetliydi "bana epidural verin" dedim sağolsun hemşire VERMEDİ😂 ıkın ıkın dedi ıkındım bütün gücümle altan sıcaklık bebeğin geldiğini hissettim sonra "8cm oldu" dedi birden hemşireler aralarında, dedim "NEE 8 mi?"😳😂 sonra bi kac kere daha bağırdım ıkındım doğdu prensesim🤩

14:17de🥹🩷
Ay ne güzel doğmuş 😍😍 sağlıklı uzun ömürleri olsunn🥰

Gece rüya gördüm "bugün 7.Aralık bebeğin doğcak" bende "neden bugün diyorum", "çok istiyordun babasıyla aynı ay olsun 27.Aralık birde sayıları benzediği için" yane babası 27.Aralık doğdu kızımda 7.Aralık olcakmış diye biriyle sohbet ediyorum rüyamda😍 sonra uyandım 4:30da wcye kalkmak istedim ve birden bi aşyada sıcaklık hissettim aha kacırdım dedim tutamadım dedim sonra bi baktım sıvı durmuyor aha dedim suyum geldi kalktım ayağa hala geliyor eşimde o sıra yatakta yokdu iceri doğru yürüdüm oda uyuyamamış bütün gece, o sırada balkonda sıgara ıcıyordu ona doğru yürüdüm, asla ne oldunu anlamadı "ne oldu niye kalktın dedi" dedim "benim suyum geldi" eşim PANİK😂 hemen ambulansı aradık çünki suyum hala çok geliyordu durmuyordu doğum her an başlar birde 2.doğumum diye korktuk cantamızı aldık hastaneye geldik🥰 tabi hastaneye gelesiye kadar giyindiğin kacındı üstüm ıslandı😂
sonra yatışım yapıldı ama sancım yokdu hiç öğlene kadar sadece suyum gelmeye devam ediyordu ve acıklığım 2cmdi🙄
saat 13de suni sancı verdiler damar yolunda ama yavaş yavaş hissediceksin dediler ben bir saat sonra hissetmeye başladım 14de ciddi sancılar hissettim sonra ben uzun sürer sandım ve ağrım çok şiddetliydi "bana epidural verin" dedim sağolsun hemşire VERMEDİ😂 ıkın ıkın dedi ıkındım bütün gücümle altan sıcaklık bebeğin geldiğini hissettim sonra "8cm oldu" dedi birden hemşireler aralarında, dedim "NEE 8 mi?"😳😂 sonra bi kac kere daha bağırdım ıkındım doğdu prensesim🤩

14:17de🥹🩷
Maşallah canım tebrik ederim.surec hızlı ilerlemis, ne mutlu sana

İki çocukla nasıl gidiyor, büyük ne yapıyor, benim de en merak ettiğim şey bu 🥹
Abla aşırı mutlu. Ufak kıskançlıklar oldu tabi battaniye üstünden çekmeler yatağına yatmalar emme isteği falan 🤣 yavaş yavaş alışıyor ama. Çok zorlanıyorum yorgunum genel olarak. Ama ayaktayım bi şekilde 🤣

Kızlar sancım 5 dk ya düştü. Dr a gıttım acil sezeryanla 4.20 de doğdu. 36+4 de 2 kg doğdu. 7 kez kordon dolanmış solunum sıkıntısı var. Kakasını çok yutmuş şu an yoğun bakımda. Dua edın lütfen..
Dualarımız sizinle canım inşallah hızlıca iyileşir bebeğin kollarına gelir hemen 🙏🙏

Kızlar sancım 5 dk ya düştü. Dr a gıttım acil sezeryanla 4.20 de doğdu. 36+4 de 2 kg doğdu. 7 kez kordon dolanmış solunum sıkıntısı var. Kakasını çok yutmuş şu an yoğun bakımda. Dua edın lütfen..
Allah yardımcın olsun İnşanlah bebeğin iyileşir canım nasıl aniden ilerledi böyle herşey

Dualarimiz sizinle. Güzel haberlerinizi en kısa zamanda bekliyoruz🙏🏽

Back
X