- 18 Aralık 2023
- 6.091
- 6.050
- 118
hahah o zaman 1 takım daha koy yeter 4 taneYa yaşadığım şehir küçük uzak olsa bile 5-10dk da gider alır eşim ama yanımdan ayrılsın istemiyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahah o zaman 1 takım daha koy yeter 4 taneYa yaşadığım şehir küçük uzak olsa bile 5-10dk da gider alır eşim ama yanımdan ayrılsın istemiyorum![]()
Amin canım benim amin inşallahİnşallah artmaz çok. Allah hepimizin yardımcısı olsun kuzum
Mesajını yeni gördüm canım, inşallah sağsalim kavuşacaksın ikizlerine moralini yüksek tut sıkma canınıKızlar malesef iyi değil sezeryana alınacam en geç yarın sanırım doktorum acil geliyor oğlumun oksijeni çok azalmış acil alınması lazım ikisininde. Zaten dünden beri çok kötüyüm gece boyu bel ve karın ağrısı baş dönmesi yaşadım ondanmış dua edin lütfen
Öyle çok kaka yapmaz heralde demi tecrübesizlikte oluncahahah o zaman 1 takım daha koy yeter 4 tane
Kaka yaparlar da enseye kadar umarım yapmazlar biraz kakasal konulara alışmak lazımÖyle çok kaka yapmaz heralde demi tecrübesizlikte olunca![]()
canim inan ki ciger gelistirici olmadan da hayata siki siki tututan bebisler biliyorum yakinenCiğer geliştirici iğneye bile fırsat yok eve bile izin vermediler arkadaşlar eşyaları getiriyor korkum çok fazla ciğer geliştirici yapmadım diye. Erken doğum olduğu içşn de başka yere sevk edildim dua edin
Vajinal doğum olmayacak canım ama sezeryan içinde 1 gün yatıyorsun diyorlar ya bilmiyorum gebelik okulu için gittiğimde soruyum bi olmazsa ona göre ilave yaparım valize. Ben bide erkek bebiş olunca çiş kazaları olmasın diye pipi pedi aldım ondan da koyacamKaka yaparlar da enseye kadar umarım yapmazlar biraz kakasal konulara alışmak lazımArkadaşım doğum yaptı 2 ay önce 3 çift takım almıştı yeterli geldi ona sezaryen oldu. O yüzden hadi 1 veya 2 takım yedek koydun diyelim yeter yani. Ben gerek olursa evden aldıracağım için 3 takıma yeter gözüyle baktım. Vajinal doğum olursa zaten ertesi gün taburcusun.
Ben şimdi gördüm bu mesajı. Ben 20. haftamdan bu yana hamile pilatesi yapıyorum. İlk gebe okulunda başladım pilatese daha sonra gebe okulu bittikten sonra yakın mesafede bir yer olmasını istediğim için sitemizde olan pilates salonuna geçiş yaptım. Bebeğimin pozisyonu da vajinal doğuma uygun inşallah hep böyle gider. Yürüyüş + deniz + bol bol hareket ne varsa uyguluyorum tüm tuşlara basıyorum yani anlayacağın. Benim ilk doğumum olacak eğer nörolojik problemlerim vajinal doğuma engel olmazsa ve bebeğim için bir problem gözükmezse ilk istediğim doğum şekli vajinal. Sakin kalmaya özen gösteriyorum arada aklıma geldikçe paniklesem de olabildiğince sakin kalmaya çalışıyorum. Zaten doğumu bebeğinle birlikte yapacaksınız o da emin ol sana yardımcı olacaktırKızlarrr selam. Arada takip ediyorum ama yetişemiyorum iş güç derken
Ben oğluşumun dolabını yaptırdım epey bi kıyafet aldım heralde yıkandı ütülendi asıldı, ufak ufak eksiklerime bakıyorum özellikle kendim için olanlara. Bence alışverişe başlamayan arkadaşlar artık yavaştan başlasın çok vakit kalmadı bir de ne zaman gelecek yavrular Allah bilir..
Hastane çantamı yavaştan hazırlıcam artık kendi pijamalarımı falan da yıkadım. Sadece az mı aldım onu bilemedim.2 takım alt üst 1 tane de gecelik olarak aldım.
Çantamı hazırlayınca ben de yazarım internetten araştırıp çok doldurmadan bi hazırlık yapmak istiyorum.
32+5im normal doğum diye gidiyoruz şimdilik bebeğin pozisyonu da uygun ama bende korkular endişeler başladı. Vajinal doğum düşünenler kendinizi nasıl telkin ediyorsunuz
Bir dee bi sorum daha var. Bazı geceler beni uykudan uyandıran dehşettt bir ağrım oluyor kasık bölgemde tek tarafta. Baya ah uh oluyorum zoraki diğer tarafıma falan dönüyorum geçiyor. Hiç böyle bir şey yaşayan oldu mu? Bugün de oldu mesela sabaha karşı öyle bi battı ki o bölgem.![]()
Onu gördüm trendyolda da almadım illa sulama yapacak diye düşündümVajinal doğum olmayacak canım ama sezeryan içinde 1 gün yatıyorsun diyorlar ya bilmiyorum gebelik okulu için gittiğimde soruyum bi olmazsa ona göre ilave yaparım valize. Ben bide erkek bebiş olunca çiş kazaları olmasın diye pipi pedi aldım ondan da koyacamkeşke enseye kadar kaka içinde bir çözüm olsa
![]()
Benim eşim hiç içinden gelip de bana bir şey almaz, Ben istediğimde de kırmaz almaya çalışır ama hep ben ne istediğimi söylüyorum maalesef. Zevkli biri de değil kendi kendine secse beğenir miyim bilemiyorum. Sizinki gibi kendi düşünüp alsa daha mutlu olurdum ama almaz ya da cok kucuk bir sey alir eşimi tanıyorum. Herkesin ilişkisi farklı demek ki. Benim çevremde herkes pahalı hediyeleri kendi seçip eşine söylüyor riske girmemek adına.
Ben artık ne olacaksa olsun dedim hic umrumda değil.Halletmedikce ve zaman daraldıkça sinir geliyor bana ben kendim erken doğmuş bir anne adayı olarak erken gelmesinden korkuyorum anlatamıyorum. Bu gün kardeşim geliyor belki onunla bir şeyler alırız ufak tefek
Ben fazla götüreceğim siz de öyle yapın kullanmazsanız geri getirirsiniz .Kusuyorlar ,büyük tuvaletlerini az yapiyorlar ilk zamanlar ama tabi bez kazaları olabilir.Kaka yaparlar da enseye kadar umarım yapmazlar biraz kakasal konulara alışmak lazımArkadaşım doğum yaptı 2 ay önce 3 çift takım almıştı yeterli geldi ona sezaryen oldu. O yüzden hadi 1 veya 2 takım yedek koydun diyelim yeter yani. Ben gerek olursa evden aldıracağım için 3 takıma yeter gözüyle baktım. Vajinal doğum olursa zaten ertesi gün taburcusun.
Yaa inşallah işe yararOnu gördüm trendyolda da almadım illa sulama yapacak diye düşündüm![]()
İnşallah canmÇok küçük doğmamış şükürler olsun okudum mesajlarını 1 ayda toparlar Allahın izniyle
Kuzum sakin ol eğer şu an cok stres yaparsan oksijen dahada azalıyor ben doğum öncesi yaşadım bunu onlar rabbime emanetlerKızlar malesef iyi değil sezeryana alınacam en geç yarın sanırım doktorum acil geliyor oğlumun oksijeni çok azalmış acil alınması lazım ikisininde. Zaten dünden beri çok kötüyüm gece boyu bel ve karın ağrısı baş dönmesi yaşadım ondanmış dua edin lütfen
İnşallah canmÇok küçük doğmamış şükürler olsun okudum mesajlarını 1 ayda toparlar Allahın izniyle
Kuzum sakin ol eğer şu an cok stres yaparsan oksijen dahada azalıyor ben doğum öncesi yaşadım bunu onlar rabbime emanetlerKızlar malesef iyi değil sezeryana alınacam en geç yarın sanırım doktorum acil geliyor oğlumun oksijeni çok azalmış acil alınması lazım ikisininde. Zaten dünden beri çok kötüyüm gece boyu bel ve karın ağrısı baş dönmesi yaşadım ondanmış dua edin lütfen
Kaç artı kaçsın şu anda tam olarakCiğer geliştirici iğneye bile fırsat yok eve bile izin vermediler arkadaşlar eşyaları getiriyor korkum çok fazla ciğer geliştirici yapmadım diye. Erken doğum olduğu içşn de başka yere sevk edildim dua edin
Biberon değil şırınga veriyorlar hastanede .kaşık biberon al yadaKızlar sizce çantaya biberon koymalı mıyız ? Sütümüz falan hemen gelmezse ihtiyaç olur mu, biberon anneyi reddetmelerine sebep olur diyorlar ama siz ne yapacaksınız koyacak mısınız biberon
Bence süt gelmeme durumu diye bir şey yok kızlar erken haftada doğumm yaptıgım halde yavaş yavaş geldi sütüm . Emzirme hemşiresi bana maşaj yapmayı gösterdi . Zaten ilk günler mideleri çay kaşığı kadar süt alıyormuşKızlar sizce çantaya biberon koymalı mıyız ? Sütümüz falan hemen gelmezse ihtiyaç olur mu, biberon anneyi reddetmelerine sebep olur diyorlar ama siz ne yapacaksınız koyacak mısınız biberon
Ah canım dualarım sizinle, sağ salim birbirinize kavuşun inşallahKızlar malesef iyi değil sezeryana alınacam en geç yarın sanırım doktorum acil geliyor oğlumun oksijeni çok azalmış acil alınması lazım ikisininde. Zaten dünden beri çok kötüyüm gece boyu bel ve karın ağrısı baş dönmesi yaşadım ondanmış dua edin lütfen
Yok canım öyle yani üşümeyi söylemişlerdi de terleme duymadım iyi oldu diye dedim farklı bir şey duydumİlk çıktığında zaten üşürsün sonrasında da hararet geçirirsin![]()
Sıcak su koy dedi görümcem. Hemen iniyomuş süt. Onun sezeryandı doğumu yanında sıcak su götürmüş. Göğüslerinin üstünde tutmuş bi süre.Kızlar sizce çantaya biberon koymalı mıyız ? Sütümüz falan hemen gelmezse ihtiyaç olur mu, biberon anneyi reddetmelerine sebep olur diyorlar ama siz ne yapacaksınız koyacak mısınız biberon