• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    239
O
Alıyorum normalde bitti yeni haftasonu girince araya alamadım yarın onu halletsem iyi olacak
Evet canım kesinlikle magnezyumdan oluyor .. hatta eczacım bana ne zaman sık oluyor diye sordu bende sabaha karşı yada gece yatakta kendimi geriyorum uykuda unutup Ozmaan demiştim ,gece almamı önerdiler birde iyi bir marka 400 mg almış lazımmış

Kızlarrr doğum sonrası hastaneden çıkarken nasıl bi şey giymek lazım sizce? Doğum şeklim belli değil şuan normal olarak ilerliyoruz.. Eylül sonu ekim başı iç Anadolu’da olacağımı da düşününce havalar ufaktan esmeye başlıyor, emzirme için de uygun olmalı diyorum elbise olacaksa mecbur önden düğmeli olacak ya da düğmeli eşofman takımı gibi bir şey mi daha mantıklı sizce? Onu da netleştirip hastane çantamı okeylemek istiyorum çünkü (Hastaneden sonra 1 saate yakın yol gideceğim bu arada)
Not:tesettürlüyüm
Fikirleriniz ne☺️

Kızlarrr doğum sonrası hastaneden çıkarken nasıl bi şey giymek lazım sizce? Doğum şeklim belli değil şuan normal olarak ilerliyoruz.. Eylül sonu ekim başı iç Anadolu’da olacağımı da düşününce havalar ufaktan esmeye başlıyor, emzirme için de uygun olmalı diyorum elbise olacaksa mecbur önden düğmeli olacak ya da düğmeli eşofman takımı gibi bir şey mi daha mantıklı sizce? Onu da netleştirip hastane çantamı okeylemek istiyorum çünkü (Hastaneden sonra 1 saate yakın yol gideceğim bu arada)
Fikirleriniz ne☺️
Benim evim hastaneye yakın olduğu için mevsimlik eşofman takımı gibi bişey aldım, sende önü düğmeli mevsimlik eşofman takımı alabilirsin. Ben hatta hastanede ve çıkarken başımı örtmek için yemeni koydum bebeğim ve ben iyi oluyum da süsümüz eksik olsun

Sürekli aklıma eksik olan birşey geliyor ve alışveriş yapmak istiyorum ama çok harcama yapmamak için de kendimi tutuyorum. Hiç bitmiyor sanki ihtiyaçlar.. bide almışken iyisinden alayım diyorum bu beni çok zorluyor.. iyisinden almak sanırım çok da önemli değil çünkü kıyafet vs çok az giyiliyor bebeklerde.. 3 ay giyecek sonra küçük gelecek.. kafamda bisürü tilki dolanıyor ya...
bide işyerindeyim ama kafam hep bebekte.. hiç çalışma hevesim kalmadı, daha 37. haftaya kadar buradayım ve çok işim var ama.. stres bebeğimi etkiler diye izni erken mi alsam diyorum, sonra da izin süremi doğum sonrasına saklayayım diyorum.. 4 ay izin mi olur ya, bebek küçücükken bırakmak zorunda kalıyoruz.. ücretsiz izin kullanacağım mecbur..
Aynı canım ben de hem iyisi olsun diyorum hem de yeni ev aldık tadilat taşınma sürecimiz oldu baya borç var tabi eşimde bazen dikkatli gidelim diyor hem kızıyorum hem hak veriyorum çok zor süreçler cidden. İşte de aynı 32 yi geçtik devam ediyorum ama artık zorluyorda bir yandan Allah kolaylık versin hepimize. Başta çok ümitlenmiştim izin uzayacak diye ama o da yalan oldu bu şartlarda nasış bebek düşünsün cidden insanlar

Fikirleriniz ne☺️
Şu tarz bir şey olabilir diye düşünüyorum bunlar var evde, elbise insanıyım normalde ama bu tarz daha rahat olur gibi geldi eşofman takımıda çok sevmiyorum bunun üzerine belki uzun bir hırka vs alıp kullanabilirsin sen de

Eklentiler

• IMG_2956.webp
    IMG_2956.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_2957.webp
    IMG_2957.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 62
Ah çok iyi anlıyorum ve bende tam geçemedi de maalesef, hayır ben hamilelik hormonları yüzünden böyle olduğumu biliyorum ama bunun yüzüme söylenmesini istemiyorum ne var yani😂
En güzelini yapıyorsun bi tarafın garantici olması lazım bence de😌
Eşime kalsa kıyafeti bile son aya birakirdik Neyseki başını sişirdim alalım alalım aldık herşeyi tamam bez hariç🙃ha bide oğluşumn yatağına çarşaf almam lazım lastikli.

Hanımlar soğuk algınlığı geçiriyorum aile hekimine gittim iltihap yok dedi. Ama sabahtan beri biraz yumurta ve biraz önce de az bişey ekmek arası bişeyler yiyebildim moralim bozuldu acaba bebeğimin hakkına mı giriyorum diye. Başım çatlıyor, vücudum biraz yorgun baya da terledim inşallah sabaha bişeyim kalmaz balla karabiberi karıştırıp yiyorum narlı portakallı taze sıkım meyve suyu içtim başka ne yapabilirim

Hanımlar soğuk algınlığı geçiriyorum aile hekimine gittim iltihap yok dedi. Ama sabahtan beri biraz yumurta ve biraz önce de az bişey ekmek arası bişeyler yiyebildim moralim bozuldu acaba bebeğimin hakkına mı giriyorum diye. Başım çatlıyor, vücudum biraz yorgun baya da terledim inşallah sabaha bişeyim kalmaz balla karabiberi karıştırıp yiyorum narlı portakallı taze sıkım meyve suyu içtim başka ne yapabilirim
çok geçmiş olsun, moralini bozma ama senin elinde olan bir şey değil ki bu 🙏
umarım biran önce kavuşursun sağlığına, dinlenmek iyi gelecektir. Ihlamur bal falan yasak değilse eğer faydası dokunabilir

çok geçmiş olsun, moralini bozma ama senin elinde olan bir şey değil ki bu 🙏
umarım biran önce kavuşursun sağlığına, dinlenmek iyi gelecektir. Ihlamur bal falan yasak değilse eğer faydası dokunabilir
Bitki çayını çok içme dedi doktorum o yüzden içmedim bende. Balla karabiberi karıştırıp yiyorum

Fikirleriniz ne☺️
Valla ben pijama takımı giyip çıktık bildiğin set zaten elbise koymayı unutmuştum ama gerek yokmuş zaten ama biz aracımızla gittik yani omdan rahattı🥰

Fikirleriniz ne☺️
Kapalı değilim ama eşofman üstüne uzun illa ki yeleğin vardır onu geçirip hastaneden çıkabilirsin. Ekim gibi iç anadoluda sıcaklıklar düşer mis gibi 😍 Ben malum Antalya’dayım burada ekimde bile hava çok güzel oluyor, ben tek parça olsun istiyorum o yüzden elbiseyle gidip elbiseyle çıkarım öyle planlamıştım.

Canım çok ama çok geçmiş olsun umarım çok hızlı şekilde toparlarsın. Sıcak baharatlı çorba, meyve suyu ve limonlu sudan başka aklıma gelen bir şey yok. Bir de ballı zencefilli karışım oluyor ya o boğaza iyi gelebilir.

Canım bi zencefili araştırsana, zencefil bal limon karıştır yut ama araştır emin değilim, hamile değilken yiyordum

Canım çok ama çok geçmiş olsun umarım çok hızlı şekilde toparlarsın. Sıcak baharatlı çorba, meyve suyu ve limonlu sudan başka aklıma gelen bir şey yok. Bir de ballı zencefilli karışım oluyor ya o boğaza iyi gelebilir.
Zencefil son dönemlerde sıkıntılıymış ya🤦🏻‍♀️ baş ağrısı için parol içmemek için direniyorum ama olmazsa eşimi eczaneye göndereceğim, ne güzel seviniyordum bayadır hasta olmadım diye kendi kendime nazar değdim muhtemelen, hamileyken çok zor oluyormuş psikolojik açıdan

Zencefil son dönemlerde sıkıntılıymış ya🤦🏻‍♀️ baş ağrısı için parol içmemek için direniyorum ama olmazsa eşimi eczaneye göndereceğim, ne güzel seviniyordum bayadır hasta olmadım diye kendi kendime nazar değdim muhtemelen, hamileyken çok zor oluyormuş psikolojik açıdan
Çok geçmiş olsun ben de zencefil önericektim ama baktım kan sulandırıcı etkisi varmış son dönemler için dikkatli kullanılması gerekiyormuş gerçekten.Ama bal karabiber de iyi gelir,tuzlu suyla garara yapabilirsin. Boğazını hep ama hep nemli tut hiç kurumasına izin verme canım,güzelce dinlen moralini de bozma hiç en ağır dönemini şu an geçiriyosun muhtemelen kısa sürede iyileşmeye başlicaksın inşallah

Kızlaar kızlar hiç konuşuldu mu bilmiyorum, madem son düzlükteyiz artık sormak istiyorum.Eşlerinizin doğuma girme konusundaki düşünceleriniz nedir?

Yaa bazen eşimin gamsızlığı beni sinir ediyor.
Kardeşinin eşi doğum yaptı temmuz sonunda fazladan 1 numara bez almışlar. Biz onları size verelim demiş kardeşi. İstanbula gelip alırsınız demiş eşimde olur gelir alırım demiş.
Ya biz Bursa’da yaşıyoruz. 32 haftalık olmuşum artık hastane çantası hazırlamam gerekiyor. Benim hiç yoktan 10 tane beze ihtiyacım var. Eşim diyoki almayalım zaten ben istanbuldan alıp getiricem.
Bende diyorum ki sen gidemezsen kızımız doğmak isterse ne yapıcaz. Gerekirse gider alırım ebebektrn diyor. Oldu canım doğumhanede kızımız senin Bebek bezi getirmeni bekler.
Şehirden şehire bebek bezi almaya gitmek mi fkfkdkd Bursa’daki marketlere kıran mı girdi ya da kargolar çalışmıyo mu? Çok zor bulunan bişey olsa anlarım da bebek bezi nedir 😂 Erkeklerin mantığını asla anlamıyorum cidden

Fikirleriniz ne☺️
Kız onu mu düşünüyorsun pijamanın üstüne fermuarlı bir şey geçir çık aman. Ferace ya da yağmur veya fermuarlı herhangi bir şey. Arabada da bi omuz şalı dursun ürperirsen omuzlarına atıverirsin. Çıkışta gazetecilere poz vermiycez ya 😂

Kızlaar kızlar hiç konuşuldu mu bilmiyorum, madem son düzlükteyiz artık sormak istiyorum.Eşlerinizin doğuma girme konusundaki düşünceleriniz nedir?
Ben istemiyorum çok panik biri, daha çok gerilirim 🤤 tabi sağ salim 36 ya gelirsem ona sorcam ama kendisi de istemiyo geçen öyle bir şey demişti

Back
X