• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    239
Magnorm bende de var canım, kullanma dedi işte her doktor farklı tabii ki kendi kişisel rahatsızlıklarımız da ayırıyor bizi 🥹 geçmiş olsun bu arada inşallah tekrarlamaz
Canım neden kullanma dedi ? Ben de magnorm kullanıyorum çünkü

34+larda başlayacağım ben canım galiba . İlk gebeliğim pek bilmiyorum ama yara olmamihtimalini düşürüyormuş
Evet öyle kuzum ilk gebeliğimde 32 de başlamıştım ama asla düzenli surmuyordum bana ders oldu 😅 fazla uyarmadan başlayacağım minik minik doktorum artık başlayabilirsin dedi

Kızlar uyku tulumu nerden aldınız kaç aylık almalıyız kaç tog olmalı benim baya kafam karıştı

Kızlar uyku tulumu nerden aldınız kaç aylık almalıyız kaç tog olmalı benim baya kafam karıştı
Ayy şu sıra beni benden alan konu çok zor ya bu derece olaylarını tutturmak .. galiba 2.5 almam lazım benim yani ama bellide olmuyorki mesela yeni taşındık ev nasıl sıcak olacakmı vs öff günlerdir net bir karar veremedim

Bende aldım ondan ama sağdan sola dönmek bile zorluyor zaten sabaha kadar uyuyamıyorum hiç günler takıldı gibi hissediyorum ilerlemiyor gibi 🙈
Ahah günler takıldı gibi çok doğru sanki cidden bir düşünüyorum 40 a 7 hafta var daha bana geçen haftadan bu haftaya 7 gün 7 hafta gibiydi zaten nasıl geçecek bakalım 🥲
O ikş taraflı yastığı 16.haftadan beri kullanıyorum bunu bulup yapandan allah razı olsun dndjdjdh
Ya benim başlarda çok bel ağrım yoktu ama artık cidden öyle biraz belim dinleniyor sayesinde gerçekten olsun 😀

Gebelik şekeri ne beter birşeymiş yahu.

Sabah kahvaltıda domates yiyordum yükseltiyor diye çıkardım. Kaşar peynir yiyordum yükseltiyordum diye çıkardım. Daha ne yapayım bütün yediklerimi azalttım kilo veriyorum artık.

Ay benim bebiş önden gidiyor 3 hafta demişti doktor benimde karnım sertleşiyor böyle. Sonra geçiyor ama nasıl takip edeceğimi bilmiyorum. Günde kaç defa olduğunu mu takip edeyim.

Kızlar emzirme sütyeni ve atletini internetten alıp memnun kalan varsa yazabilir mi ?

Sabah kahvaltıda domates yiyordum yükseltiyor diye çıkardım. Kaşar peynir yiyordum yükseltiyordum diye çıkardım. Daha ne yapayım bütün yediklerimi azalttım kilo veriyorum artık.

Ay benim bebiş önden gidiyor 3 hafta demişti doktor benimde karnım sertleşiyor böyle. Sonra geçiyor ama nasıl takip edeceğimi bilmiyorum. Günde kaç defa olduğunu mu takip edeyim.
Canım kahvaltıda ne yersen biraz çıkartacak sınırda geziyorsan ok ama çok yüksekse sürekli ozaman farklı bir kahvaltı yapman lazım.. benimde 130 lardaydı ben ekmeği yarım dilime indirdim birde az yiyorum tok kalkmıyorum.. sonra ara öğünde insülin daha kontrollü oluyor orada biraz fazla yiyorum

Kızlar emzirme sütyeni ve atletini internetten alıp memnun kalan varsa yazabilir mi ?
Pentiden aldım emzirme sütyeni, emzirme atleti, külot ve pijama takımlarını. Çok memnunum hatta emzirme sütyenlerini 1 ay kadar kullanmak zorunda kaldım eski sütyenlerim olmuyor diye yenisini alınca yıkayıp kaldırdım.

Ayy şu sıra beni benden alan konu çok zor ya bu derece olaylarını tutturmak .. galiba 2.5 almam lazım benim yani ama bellide olmuyorki mesela yeni taşındık ev nasıl sıcak olacakmı vs öff günlerdir net bir karar veremedim
Kızlar tog 2.5 alınabilir ama eviniz aşırı sıcaksa hiç gerek yok 1.0 de olur. Beden olarak bi yorum yapamıyorum büyük alınıp geçilebilir 6 aya kadar kullanır.

Maalesef öyle. Kaşar peynir asla yiyemiyorum sadece lor peynir çıkartmıyor ondan da içim kıyıldı. Sürekli süt, kefir, yoğurt tarzı beslenmekten gına geldi. Her hafta gram gram kilo almam gerekirken ben de kilo veriyorum. -4 kilo gitmişti gözüm aydın -5 olarak devam ediyorum. Ekmeğin hiçbir türlüsünü diyetisyenim veremiyor şekerim tavan yapıyor yiyemedikçe sanırım kastan da kaybediyorum çok güçsüz hissetmeye başladım kendimi. Dün ailece dışarı çıktık annem bir küçük top 1 tl büyüklüğünde glutensiz şekersiz çikolata verdi al kızım kahve yanında bu bir şey yapmaz diye 168 e fırladı şekerim. Oturdum ağladım bunu hak etmiyorum şu kadarcık şeyden olmaz ya diye. Sinirlerim bozuk durumda…

Back
X