- 12 Ocak 2017
- 884
- 795
- 103
- 32
Şöyle söyleyeyim şu ilk kalça usg için gittiğimiz devletteki doktorum gaz damlasini ( Nurse Harves) kullanma bir hafta metsil kullan dedi ben o gün kestimm yani pazartesi, çıldırma noktasına geldi özeldeki doktoru aradım sariliktan korkuyorum buda bitkisel yağ dedim devlet ara ver dedi diyemedim tabiO zaman bu değil ama bir şeyler var çözeceğim hajsjsj inat ettim bu gaz başka bir gaz. Gazlı bebekte gördüm ama benim pipili gazman gibi
Ben de bunu be lansinoh kremi kullandım hiç yara yaşamadım şükür hassasiyetiö de geçti buzdolabında tuttuö hep serinlik de verdi iyi oldu.Ayva çekirdeklerini kurutuyoruz 1gün bile kurumasi yeterli. Sonra onlari üstünü az geçecek kadar kaynayıp soğumuş su koyuyoruz.( eğer çoksa yarısını daha sora kullanmak için bırak) 5 10dkka içinde jel kıvamına geliyor. Her emzirmesen sonra sür. Emzirirken yıkamana gerek yok hem bebeğin ağız içi yarası varsa çok iyi gelir. Bir zarari yok. Ben bu yöntemle bir kez yara sorunu yaşamadım bile 3.bebemdilerim şifa olur sizlere de
Kaç kg gerekiyorCanım elektrikli olanlarda bebeklerin büyüdükçe çabuk sıkıldığını duymuştum ben manuel aldım ama henüz kullanmadık hala kilomuz yetmiyor kullanmak için
Enfeksiyon olduğunu nasıl anladın acaba benimde sonradan çok acıma ağrı olusyu yaBenim erken iyi oldu ama bir süre sonra ağrı oldu etrafında. Enfeksiyon olmuştu
Ay mama işini unuttum ben densana eser miktar diyorumcanım diyet oldu mu atıyorum etin terbiyesinde bile süt olmayacak ancak öyle sonuç alıyorsun. Ama belki barlasın tolerans boyutundadır çok çok çekmek bile işe yarayabilir. Mama seviyesinde olmaz inşallah yeğenimden biliyorum iğrenç tadı kokusu
Bizde de meme reddi var yatırınca anlıyor emecegini agliyorBenim bebiş gibi biberon reddi olan varmı. Mama verdiğimde diliyle itiyor emmiyor çogunlukla. Acaba aç değilmi diyorum Kendim emzirince de emiyor açlıktan çıkmış gibi.
Bana da nurse harveys ve diğerleri de olmak üzere hiçbirini önermedi sarılıktan ötürü karaciğeri yoracağı için. Nurse harveysi pazartesi ben de kestim tamamen ama bak ne haldeyim… Bigaia ve d vitaminini kullanmaya devam ediyorum düzenli şekilde ama sen şimdi nurse harveys kesinlikle işe yarıyor mu diyorsun?Şöyle söyleyeyim şu ilk kalça usg için gittiğimiz devletteki doktorum gaz damlasini ( Nurse Harves) kullanma bir hafta metsil kullan dedi ben o gün kestimm yani pazartesi, çıldırma noktasına geldi özeldeki doktoru aradım sariliktan korkuyorum buda bitkisel yağ dedim devlet ara ver dedi diyemedim tabioda hayır buna gerek yok uzatılmış artık onunla alakası yok dedi dün gece verdik yaklaşık iki saat sonra masaj yaptıkça patlattli ve dünkü çocuktan eser yok maşallah, ben damlaların etkisini çok görüyorum doktorlar her ne kadar etkisiz dese de çocuk yaklaşık 2-3 saat içinde rahatladı metsil simetkon içerdiği için karaciğer ile alakasız bağırsağa etki ediyor diye onu oneriyor doktor bigaia ile ama metsil imkanı yok işe yaramadı büyükte de bı tek o yaramıştı kakayi iki üç güne bir yapiyordu ondan herhalde
Bizde de var canım akıntı oldukça damla kullanıyoruz. Her zaman da masaj. Geçecek inşallah oğlumda da olmuştu da kızımın az uzun sürdü.Kızlar merhaba. Bebeğimin sağ gözü çapak yapıyor akıyor, doktora götürdük damla verdi. Böyle bir durum yaşayan var mı ?
Ay olmaz inşallahOyyyyyy gebelik şekerinden sonra bir de bu olursa çok kötüüüüüüü
Akıntı olmuştuEnfeksiyon olduğunu nasıl anladın acaba benimde sonradan çok acıma ağrı olusyu ya
Evet buzdolabında tutmak gerek 2 3gün sora bozulmaya başliyor disarda kalırsaBen de bunu be lansinoh kremi kullandım hiç yara yaşamadım şükür hassasiyetiö de geçti buzdolabında tuttuö hep serinlik de verdi iyi oldu.
Yani şöyle bana en çok yarayan Damla O oldu inan ki dün geceden beri farkını anlatamam bana da artık uzatılmış sarılığa döndü ilk günler desen neyse dedi boşa kesmişsin dedi özeldeki doktor ama seninki bir farklı konu olduğu için hani bir şey desem doğru olmaz... Ama ben gerçekten faydasını çok gördümBana da nurse harveys ve diğerleri de olmak üzere hiçbirini önermedi sarılıktan ötürü karaciğeri yoracağı için. Nurse harveysi pazartesi ben de kestim tamamen ama bak ne haldeyim… Bigaia ve d vitaminini kullanmaya devam ediyorum düzenli şekilde ama sen şimdi nurse harveys kesinlikle işe yarıyor mu diyorsun?
Oyy kıyamam bu bebikleri anlamak zor. Benimkide bazen aç olsa bile biberonu almıyor. Zor veriyorum bazen içmediği için döküyorum. Oysaki aç. Seninki biberon aliyormu.Bizde de meme reddi var yatırınca anlıyor emecegini agliyor
Verdim valla aşkım pazartesi tekrar görüşürüm doktoruyla anlatırım 1 haftamızın nasıl geçtiğini bir daha değerlendirir. Çok kötüyüm çünkü artık gerçekten algılarım falan kapandı iyi hissetmiyorum kendimi. Yavrum da çok yoruldu ağlamaktan uykusuzluktan belki rahatlatır tekrardan. Birazdan dışarı çıkartcam son gücümle biraz uyusun diye çaresizim kendime gelmem lazım dinlenipYani şöyle bana en çok yarayan Damla O oldu inan ki dün geceden beri farkını anlatamam bana da artık uzatılmış sarılığa döndü ilk günler desen neyse dedi boşa kesmişsin dedi özeldeki doktor ama seninki bir farklı konu olduğu için hani bir şey desem doğru olmaz... Ama ben gerçekten faydasını çok gördüm
İnşallah rahatlatır bir an önce Gaz damlası kullanırken bu kadar huysuz muyduVerdim valla aşkım pazartesi tekrar görüşürüm doktoruyla anlatırım 1 haftamızın nasıl geçtiğini bir daha değerlendirir. Çok kötüyüm çünkü artık gerçekten algılarım falan kapandı iyi hissetmiyorum kendimi. Yavrum da çok yoruldu ağlamaktan uykusuzluktan belki rahatlatır tekrardan. Birazdan dışarı çıkartcam son gücümle biraz uyusun diye çaresizim kendime gelmem lazım dinlenip
Kızlar benimkinin de bacakları tam parantez gibiydi 40. Gününe doğru dümdüz oldu çok kafama takılıyordu normalde 1.aydaydi bizim kalça usg pazartesi günü günü çektirdik geçti.. gerçekten düzeldi yani tam dümdüz oldu diyemem ama bayağı bir fark oldu
Sabaha kadar ikiniyordu canim uyanmasa bile hep ikiniyordu doktora gittigimiz de bile oyleydi bu 2 damla yazdi bize biride bu damlaydiPazartesi doktoruna götürcem ss aldım göstercem canım çok teşekkür ederim. Önceden nasıldı çok mu ıkınıyordu yaparken?
Evet biberona alıştı önce şırınga ile içiyordu sadece çok zordu şırıngaOyy kıyamam bu bebikleri anlamak zor. Benimkide bazen aç olsa bile biberonu almıyor. Zor veriyorum bazen içmediği için döküyorum. Oysaki aç. Seninki biberon aliyormu.
Çıktı cnm çok şükür.Canım yeni görüyorum mesajı çok geçmiş olsun
Çıktımı bebeğin
Hayır değildi yine huzursuzlanıyordu son zamanlarda zor uykuya dalıyordu ama vallahi bu çok başka bir seviye. Hadi ben neyse dayanıyorum da el kadar bu kadar ağrı çekmesi üzüyor beni. İnşallah rahatlatır kuzum beklemedeyim 10 damla verdim akşam da 10 vercem bakalım. Dışardayım uyuyor mis gibi çıkar çıkmaz uyuduİnşallah rahatlatır bir an önce Gaz damlası kullanırken bu kadar huysuz muyduben bariz farkını gördüm bırakınca çocuk canavara dönüştü
Enzim eksikliği olduğu için danışıp kullanabilirim kuzum eğer faydası olur derse bunu da kullanırım çünkü çok ıkınıyor kıpkırmızı kesiliyor scaba kabız mı diyorum her seferinde ama kakası da normal. Sevindim canım rahatlamasına rahatlasın tüm minnoşlaeSabaha kadar ikiniyordu canim uyanmasa bile hep ikiniyordu doktora gittigimiz de bile oyleydi bu 2 damla yazdi bize biride bu damlaydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?