2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    236
Ben de uykusuzluğa alıştım dört saat uyuyunca vücut tamam bu uyku yeter sana diyip uyumuyor

Rahatlattı mi biraz ?

Evet evet aşkım kendi kendine atıyor alttan veriyor coşkuyu o gaz attıkça da ben rahatlıyorum
Ohhh çok şükür baya rahatlar benimki de öyle başladı müdahalesiz günlerdir uğraştım ne mesajlar yaptım atamadı damla'yı verince atmaya başladı

Bence kızın seni çok özlemiş annesi özlem gideriyor sende ona olan özlemini gider bol bol kokla kızını

Kuzum hepimizde var aynı durum. Hiçbirimizin doktoru da müdahale etme gereği duymamış. Demek ki normal gerçekten. Bizim doktorumuz da üstüne basmaya başlayınca geçecek merak etmeyin demişti.
Canım benim vallahi içim rahatladı iyi ki sormuşum.İşte kıyaslamamak lazım ama insan gene de düşüyor bu hataya.Sürekli başka bebeklere bakıyorum, muhtemelen de onlar daha büyük bebekler onların ayaklarına baktıkça eyvah dedim ama demek ki yaygın bir şeymiş.

canim ben sarilik yuzunden cocuk egitim arastirma hastanesinde fink atiyorum bir suredir; oradaki yenidogan uzmani; kardiyoloji, goz ve kalca muayenelerini 1 ay dolmadan yaptirin dedi. ben de bu hafta tamamladim hepsini.
Aa hem de 1 ay dolmadan, gerçekten her doktor farklı bir şey söylüyor demek ki.Göz muayenesini nasıl yaptılar peki canım? Bana da kendi doktorumuz 40ına kadar yaptırın dedi, devlete gittim bu kadar küçük bebeğe yapmıyoruz dediler

Biz de 32 günlük olduk canım hala aynı dediğin gibi ve bacakların da içe dönük olması canımı sıkıyor, ortopediye ne zaman götüreceksin
Aynı biz de öyle canım, benim de canımı sıkıyor ama bak her doktor olumlu konuşmuş.40ında kontrolümüz var o zaman götürmeyi düşünüyorum.

Aynen kizariyordu dedigin gibi her daim ikiniyordu simdi daha iyi rahat kaka ediyor inş faydasi olur

Ohhh çok şükür baya rahatlar benimki de öyle başladı müdahalesiz günlerdir uğraştım ne mesajlar yaptım atamadı damla'yı verince atmaya başladı
Hahahah kaka çiş gaz yapınca rahatlamaya annelik denirmiş baksana zevkten dört köşe oluyoruz resmen maşallah atsınlar bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…